Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 825
  • 715
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря  Hug
Намерих още малко хубави отзиви, явно храната и стаите са добри и няма проблеми с тях, а басейна не ми е проблем,че липсва. Решихме,ще платим в понеделник.  От 31 юли  до 07 август.

# 256
По отношение цената на рецепция специялно в Албена трудно може да има фрапираща разлика.
По промоцията м.г. дето беше Добруджа + закуска 20лв и на рецепция и на сайт все тая цена,само
дето патките на рецепцията май им е все едно колко хора ще запълнят хотела,нали са на заплата
в това псевдо-соц-държавано дружество казаха - няма места
, НО АГЕНЦИЯТА СИГУРНО ВЗИМА КОМИСИОННИ И НЕ РАБОТИ ТАКА.

# 257
Нормално е на рецепция да кажат няма места.Ако хотела има 300 стаи се разпределят на агенции и на хотела, ако стаите на хотела са продадени как да дадат стая която се дава от агенция и да се засекат няма как да стане.На мен в две агенции ми казаха че няма стая за Магнолия от 25.07 но в третата имаше Peace

# 258
  • В.Търново
Нормално е на рецепция да кажат няма места.Ако хотела има 300 стаи се разпределят на агенции и на хотела, ако стаите на хотела са продадени как да дадат стая която се дава от агенция и да се засекат няма как да стане.На мен в две агенции ми казаха че няма стая за Магнолия от 25.07 но в третата имаше Peace

Точно така!Стаите се разпределят между няколко агенции,с които работят хотелите.Ако от една агенция ти кажат,че няма места проверяваш в друга,също и ако се обадиш и в хотела на право.Както и някои агенции са прилигировани да предлагат стаи разположени на по-хубаво място в хотела! Peace

# 259
Аз все пак реших да не гоня дивото-така или иначе не можах да си избера точен хотел, за това ще останем на Нона. Ако някой има още отзиви от нея, моля да сподели. Много ме притеснява,че са позволени домашни любимци там.  Confused

# 260
Утре сутрин трябва да потвърдя резервацията. Последно останаха две възможности - Елица в Албена и Долфин Марина в св. Константин и Елена. Вторият като хотел изглежда много по-добре, но пък плажът в Константин и Елена май е пълна скръб. Дали ще сбъркам, ако запазя места в Елица? Помагайте  Praynig

# 261
Mama Svetla , не съм ходила на Албена от 7 години и събирах много мнения за хотелите тук във форума и от познати. Та, аз лично също се бях насочила към "Елица" първо, една комшийка много ми го похвали, каза че са изкарали страхотно там миналото лято. Това беше преди да разуча "Добротица", където и резервирахме. Св. Константин и Елена ми беше опция за много кратко време след като прочетох отзивите за плажа. Хубав, голям плаж беше едно от основните ми изисквания като разглеждах офертите.

На кратко - моя съвет е "Елица". Simple Smile

# 262
И аз първоначално се бях насочила към Елица,но се отказах,защото има много малко отзиви за него и повечето не много добри...Писах им с няколко конкретни въпроса за стаите(тук се повтарям,но да не те връщам назад в темата)-не ми отговориха,обадих се на рецепцията да питам-отговориха ми не до там любезно и много на бързо.Та факта,който ме притесни беше,че питах за двойна стая със спални и ми казаха,че нямат-всички такива стаи са с две отделни легла.Обаче на сайта и на сайтовете на агенциите има всичко на всичко една снимка на стаята и тя е точно със спалня на нея  Thinking Другото,което питах е дали предварително мога да резрвирам стая с изгледа към морето и отговора беше:"НЕ!Стаите море са уговорят в момента на пристигането и се заплащат допълнително по 10 лв на човек!" Shocked
Отказаха ме бързо от избора на техния хотел...

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 23:09 от penelopi

# 263
Благодаря ви за отзивите, момичета Hug Опасявам се, че за единствената седмица в която мъжът ми е свободен, възможностите за Албена са Компас и Елица и Долфин Марина в Константин и Елена. Проверих от няколко места.... Ама ние сме си виновни, като се туткаме ....
Компас отпада само по снимка. Долфин Марина изглежда чудесно, но това с плажа и мен определено ме притеснява .... всъщност май само Елица остава.

# 264
Имат национален номер на цената на един гр. разговор, направо през него най-добре за запитвания.

Да, но аз не съм от лесните клиенти  Mr. Green Поисках оферта за всички свободни хотели от 08 до 15 юли при фиксирана горна граница на цената. На секундата е по-трудно да се отговори. Пък и искам да ги прехвърля още веднъж преди да избера къде да резервирам  Embarassed Като ми кажат всичко по телефона, аз ще запомня половината и после пак ще се чудя ..... Embarassed
Към каква цена сте се ориентирали? Може да провериш и тук:
http://www.sunnydaybg.com
Плажовете са много хубави, до 15 юни има намаление за ранна резервация. И е много вероятно да имат места (поне мин. година края на юли имаше доста свободни стаи).

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 00:52 от Arizona

# 265
  • В.Търново
Благодаря ви за отзивите, момичета Hug Опасявам се, че за единствената седмица в която мъжът ми е свободен, възможностите за Албена са Компас и Елица и Долфин Марина в Константин и Елена. Проверих от няколко места.... Ама ние сме си виновни, като се туткаме ....
Компас отпада само по снимка. Долфин Марина изглежда чудесно, но това с плажа и мен определено ме притеснява .... всъщност май само Елица остава.

Погледни това за Албена,оферта хотел без име.http://www.sturs.net/oferta/8122/оферта-no-name-на-първа-линия
Варианти между Мура,Нона и Елица на изгодна цена.Ако държиш на Елица се обади и настоявай за този хотел.
А колкото до избора подкрепям Елица.Отначало бях резервирала за Сириус Бийч в Св.Константин и Елена,но се отказах,една от причинине беше лошия плаж,много гледах и разучих за Долфин Марина,там плаж въобще няма,има излят бетон и са унищожили плажа,трябва да се ходи по-нататък към хотел Рубин,но като избираш хотел на плажа е редно да ходиш на неговия,а не да търсиш други.За Елица разучих от форумите и други сайтове.Един от решенията ни беше между Елица,Орлов или Добротица.Елица се намира малко по в страни,няма пързалка в детския басейн,а ние търсим такава и разбрах,че стаите са малко теснички,иначе общо взето добри неща съм чела за този хотел.Орлов и той отпадна,защото няма междинни хранения,за това избрахме Добротица.Пробвай с тази оферта,ако ходите сега юни е идеална като цена. Wink

Отново питам,защото никой не можа да ми отговори,може би не сте видяли въпроса ми по-назад.....къде в Албена има хранителен магазин да сносни цени.Важно е за мен ,заради малкото,трябва да му купуваме кисело мляко всеки ден!Пишете. Peace

# 266
Съни ми казаха,че за Елица нямало никакви места от края на юли и целият август-аз питах за там. За юли може би ще е същото чрез тях,защото казаха,че тъй като бил най-евтиният хотел на първа линия всичко се запълнило бързо.

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 09:05 от огнена стихия

# 267
Момичета,резервирах,чрез агенция...платих си и исках ваучерите...но на тях няма точно указан етаж или стая.Това трябва ли да ме притеснява? newsm78 Не съм много наясно...според майка ми трябва да има....според жената от агенцията,не е проблем...настаняват те на място в хотела.Аз исках понеже сме две семейства да сме горе-долу едно до друго...казали няма проблем...но в последния момент ако ни пръснат по етажите...децата ще се побъркат,а и ние с тях.Кажете при вас как е ? Thinking

# 268
  • В.Търново
http://www.holidaycheck.co.uk/hotel-Travel+pictures_Hotel+Borjan … ediaId=1156912608

Вижте какви снимки открих от хотел Боряна!

# 269
Момичета,резервирах,чрез агенция...платих си и исках ваучерите...но на тях няма точно указан етаж или стая.Това трябва ли да ме притеснява? newsm78 Не съм много наясно...според майка ми трябва да има....според жената от агенцията,не е проблем...настаняват те на място в хотела.Аз исках понеже сме две семейства да сме горе-долу едно до друго...казали няма проблем...но в последния момент ако ни пръснат по етажите...децата ще се побъркат,а и ние с тях.Кажете при вас как е ? Thinking
Като те настаняват си разбираш стаята, но не пречи да се обадите сега с номерата на двете резервации и да им кажете стаите да са близо по възможност. Но може и да не им е възможно да ви удовлетворят изискванията.

Общи условия

Активация на акаунт