Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 768
  • 715
  •   1
Отговори
# 270

Shocked Shocked ShockedУЖАСНИ снимки има!!И като си представите,че този хотел е един от по-скъпите на първа линия...... Shocked Shocked Shocked Добре,че се отказах от Елицата  ooooh! То не е гаранция,че в "Орлов" ще е нещо страхотно,ама... Confused

# 271
  • Luxemburg
Много страници сте изписаи и трудно е човек да ви изчете,особенно ако има едно малко зверче което не се спира на едно място. Още не съм доизчела Тема1 (един съвет към червенорозка -като се отваря нова тема която е продължение на друга/и, удобно е да се сложи линк към предната/ите теми, (без лоши чувства,просто за да се спести търсенето на предната тема с търсачката)) но мисля да го направя.
От прочетеното излиза че нито един хотел не мога да си резервирам в Албена  Sad. Миналата година решихме в посления момент (2 дена преди заминаване) да отидем на почивка в Албена за седмица. Решихме да пробваме новия Фламинго Гранд заради студията които предлагат, че имат кухненски бокс. Тогава детето беше навършило 10м. и кухнята много ми беше полезна. За хотела,персонала,качеството на храната само положителни неща мога да кажа и бях очарована от доста неща. Единственият минус беше, че в р-та нямаха колички за отсервиране и сервитьорите изнасяха всичко на ръка и предимно това правеха.Едва на 3-тата вечер успяхме да изловим един, че да си поръчаме нещо за пиене. Пиенето беше на малко високи цени. Храната ставаше и за малки деца-имаше готвено и супа вечерта. На обед не сме се хранили в ресторанта, на детето му носих пюрета (в хотела има суперче в което има и пюрета на Hipp на малко по-високи цени). Тази година решихме пак там да отидем, но разбрах че на обед менюто било много бедно и почти нямало месо миналата година (17лв.-2010г.), а за вечерта ми искат 28лв./ч. (по мои спомени 2009г. беше 18лв., но според офис мениждъра на хотела пак е била 28лв.). Така за 2 възрастни с обяд и вечеря излиза 300лв/ден  Shocked без напитките в р-та и шалтетата на плажа. От прочетеното в двете теми разбирам че няма да намеря хотел с големи стаи и за предпочитане с мокет пред плочките както е в TR,GR,HR, добър изглед към морето, добро качество на храната и отлично обслужване. Не ми се ходи по Турция и Гърция че AI хотелите са отдалечени от градовете (нормално) и при евентуална нужда от мед.помощ си в безизходица (преди 3г. бяхме в Анталия и съпругът ми се натрови от 50гр. ракия и като потърсихме лекар ни казаха че на сутринта можело да дойде (беше 2 през нощта) от Анталия), а с малко дете си е риск. Хърватско не го броя, че плажовете с пясък се броят на пръсти и цените са доста високи, а практика май е да не слагат климатици в стаите (от личен опит го знам) дори 4 звездните хотели, а какво остава за по-ниската категория. Ще продължавам да ви чета и дано открия нещо. Ще потърся инфо за Елените , но ми се искаше да сме в Албена заради разкошните плажове,спокйствието и зеленината.

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 18:58 от ronicat

# 272
Аууу, и това 4 звезди....кофти снимки

# 273
  • В.Търново
Живот и здраве да отидем в Добротица ще снимам наред и ще публикувам снимките! Peace

# 274
  • В.Търново
Има сложен линк от първата тема на 4 страница и малко след това съм я цитирала. Peace

# 275
Не е зле всеки като се върне да сподели впечатления, че да знаем за догодина Simple Smile. Аз ще пиша за Оазис задължително, че от минали години май няма отзиви за него.

# 276
Е, аз обещавам актуални снимки от Нона.

# 277

Така са почти всички хотели на първа линия .  Rolling Eyes Като се има впредвид, че не са реновирани 30 години близо , положението е такова . НО ако за момент забравим недостатъците на стаите ( едно ръбче е кривнато, има малко ръжда в края на терасата, столовете са стари и др.) , ще си прекараме чудесно  Simple Smile . При нас Албена е резервен вариант,  ако нещо изникне в Добротица в края на август .  Simple Smile

# 278
  • Luxemburg
Не е зле всеки като се върне да сподели впечатления, че да знаем за догодина
Може би е по-добре тези които ще ходят до края на юни тази година, да дадат своите впечатления, за да знаят хората които ще почиват юли и август какво да очакват. Догодина да стискаме палци, че ще направят ремонти  Praynig и с всяка година ще е по-добре. Иначе ще си изгубят българския турист и ще трябва да чакат на бедните германци, руснаци и румънци.

# 279
  • В.Търново

Така са почти всички хотели на първа линия .  Rolling Eyes Като се има впредвид, че не са реновирани 30 години близо , положението е такова . НО ако за момент забравим недостатъците на стаите ( едно ръбче е кривнато, има малко ръжда в края на терасата, столовете са стари и др.) , ще си прекараме чудесно  Simple Smile . При нас Албена е резервен вариант,  ако нещо изникне в Добротица в края на август .  Simple Smile

Аз като резервирах на 31 май за Добротица за края на август (от 27 август) ми казаха,че все още има свободни стаи,но малко на брой.Сега вече не знам как е.

# 280
Моля за мнения за Вита парк, Ралиците, Компас и Панорама. Искам да резервирам за началото на юли. Кой да избера?

# 281
и сега има в Добротица-на мен ми казаха,че след 11 август имало,ама аз не искам тогава. А до тогава пак имало,но за 4 нощувки,разкъсано...

# 282
  • В.Търново
Моля за мнения за Вита парк, Ралиците, Компас и Панорама. Искам да резервирам за началото на юли. Кой да избера?

Ралиците доста ги хвалят,след това Вита Парк,за Компас някой писа,че не целия хотел е реновиран.Но пък Ралиците и Вита Парк са по-отдалечени от плажа,ако не ви бърка резервирайте там.По-долър вариант са от Компас и Панорама. PeaceНека ,който е ходил там и той да си каже мнението. Peace

# 283
Да питам нещо, което ми е горе-долу уж ясно, но за всеки случай  Embarassed
При ултра-та на плажа какво има за храна? Това, което Дикси е написала на 1ва стр ли?
Т.е. "шведската маса", която е и на басейна към хотела  newsm78 С една дума става ли да се обядва там или е основно "сухотии", на които едва ли някой отказва, ама...

# 284
Бар Хавана миналата година предлагаше описаното от Дикси на 1-ва страница-скара(кебапчета и кюфтета),задушени и пържени картофки,салати,пици и сладолед.Няма готвено за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт