Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо обсъждахме разстоянието между хотелите и плажа, тъй като някои автобуси спираха на единия край на плажа, а трябваше да вървим дълго до чадърите?
Какви са междинните хранения в хотелите?
Какви са разликите между хотелите Добротица, Орлов и Еллиса в Албена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо обсъждахме разстоянието между хотелите и плажа, тъй като някои автобуси спираха на единия край на плажа, а трябваше да вървим дълго до чадърите?
-
Какви са междинните хранения в хотелите?
-
Какви са разликите между хотелите Добротица, Орлов и Еллиса в Албена?
Хотел Добротица и Еллиса предлагат междинни хранения, докато Орлов не. Добротица и Орлов имат детска пързалка в басейна, докато Еллиса няма. Орлов е на 50 метра от плажа, Еллиса е точно на плажа, а Добротица е на 20 метра от плажа. Тези разлики са важни за избора на хотел, особено за семейства с деца.
-
Какви са икономичните стаи в хотелите?
-
Какви са мненията за хотелите в Албена и какви са отзивите за хотел Оазис, Компас и други хотели в Албена?
То не е гаранция,че в "Орлов" ще е нещо страхотно,ама...
. Миналата година решихме в посления момент (2 дена преди заминаване) да отидем на почивка в Албена за седмица. Решихме да пробваме новия Фламинго Гранд заради студията които предлагат, че имат кухненски бокс. Тогава детето беше навършило 10м. и кухнята много ми беше полезна. За хотела,персонала,качеството на храната само положителни неща мога да кажа и бях очарована от доста неща. Единственият минус беше, че в р-та нямаха колички за отсервиране и сервитьорите изнасяха всичко на ръка и предимно това правеха.Едва на 3-тата вечер успяхме да изловим един, че да си поръчаме нещо за пиене. Пиенето беше на малко високи цени. Храната ставаше и за малки деца-имаше готвено и супа вечерта. На обед не сме се хранили в ресторанта, на детето му носих пюрета (в хотела има суперче в което има и пюрета на Hipp на малко по-високи цени). Тази година решихме пак там да отидем, но разбрах че на обед менюто било много бедно и почти нямало месо миналата година (17лв.-2010г.), а за вечерта ми искат 28лв./ч. (по мои спомени 2009г. беше 18лв., но според офис мениждъра на хотела пак е била 28лв.). Така за 2 възрастни с обяд и вечеря излиза 300лв/ден
. Аз ще пиша за Оазис задължително, че от минали години май няма отзиви за него.
и с всяка година ще е по-добре. Иначе ще си изгубят българския турист и ще трябва да чакат на бедните германци, руснаци и румънци.
С една дума става ли да се обядва там или е основно "сухотии", на които едва ли някой отказва, ама...