Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 748
  • 715
  •   1
Отговори
# 315
Mama Svetla , а ти през коя агенция искаше да резервираш за Долфин Марина в Св.Константин? Аз исках да отидем там, но от Бутик травел казаха че Св. Константин бил зает за целия сезон  Rolling Eyes

Ами, на мен точно Бутик ми пратиха оферта за Долфин Марина и това беше в петък следобяд. Аз питах за свободни хотели ол инклузив в средата на юли за двама възрастни с едно дете и те ми оферираха Долфин Марина и Елица.

# 316
  • Все на втория етаж
Много странно  Rolling Eyes  Сигурна съм, за Бутик травел , но може би за датите за които питах аз от 28.06. до 05.07. да е ставало дума, но така ми казаха. После те ме оферираха за Иберостар, но офертата, която получих от Съни турс ми беше по- изгодна.

А относно заплащането, според мен зависи и от хотелите, не само от агенцията, защото на мен от Съни турс ми искат цялата сума до сряда, а вчера ми потвърдиха резервацията.

# 317
След дълго чудене и лутане из сайтове на хотели и туроператори, направих резервация за Добротица (08-15.07).
Надявам се да останем доволни след всички хубави думи, които прочетох тук за хотела.

Само едно не ми стана ясно ..... Направих онлайн резервация през Абленатур и като дам "преглед" на резервацията ми пише:
"Трябва да потвърдите резервацията като платите пълната сума до 2 дни 21 часа."

А, след това като си избера плащане "по банков път" пише:
"При разплащане по банков път, най-късно до 20 дни след направената от Вас резервация, следва да се преведе необходимата сума "

Кое от двете е вярно  newsm78

На мен ми пишеше 19 дни и 22 часа , освен това на другия ден се обаждах на 0700 номера да питам за някои неща,  за плащането казаха 20 дни след онлайн резервацията че е срока. В общите условия пише 3 дни, аз затова питах, но казаха че е променено вече на 20.
Евентуално да няма разлика от хотел до хотел, най-добре се обади утре по тел. и питай.

# 318
  • В.Търново
Много странно  Rolling Eyes  Сигурна съм, за Бутик травел , но може би за датите за които питах аз от 28.06. до 05.07. да е ставало дума, но така ми казаха. После те ме оферираха за Иберостар, но офертата, която получих от Съни турс ми беше по- изгодна.

А относно заплащането, според мен зависи и от хотелите, не само от агенцията, защото на мен от Съни турс ми искат цялата сума до сряда, а вчера ми потвърдиха резервацията.

Искат ти цялата сума,защото датата ти е много близко и трябва да се плати цялата сума не по-късно от 14 дена от датата на пристигане. Peace

# 319
  • Самоков

Искат ти цялата сума,защото датата ти е много близко и трябва да се плати цялата сума не по-късно от 14 дена от датата на пристигане. Peace

Не мисля, че е за това. Аз резервирах за август и въпреки това ми искат цялата сума, явно зависи от хотела.

# 320
  • БГ
Ние направихме резервация чрез обаждане в call center-а на Албена за х-л Орлов, началото на м.август. До една седмица след регистриране на резервацията трябваше да я потвърдим като преведем 30% от сумата, две седмици по-късно преведохме и остатъка.   Peace

Относно междинните хранения, нямам особени притеснения, ние винаги си носим един сак с любимите нещица на баткото,  Laughing  а тази година ще трябва да прибавим и пюрета и каши за беб, ако все пак нещо трябва допълнително да се купи, Варна е само на 25км!   Peace

Очаквам с нетърпение отзивите и снимките на първите почиващи през това лято в Албена!   Hug

# 321
Момичета видяхте ли че за хотела Панорама мисля че и за още два хотела цените се намалени от 65 на 52лв.Миналата година бяхме в Панорама и общо взето бяхме доволни.Имаше детски басейн с пързалка и доста добра анимация.Храната и тя не беше зле.Така че тази година май ще сме пак там.Явно няма много летуващи за да намалят така цените.

И аз видях намаленията - с тях ще можем да си позволим 10 нощувки  Party Надявам се да има места. Вие кой хотел бихте предпочели - Панорама или Компас?

# 322
  • София
Моля някъкви отзиви за х-т Оазис .......

# 323
Момичета видяхте ли че за хотела Панорама мисля че и за още два хотела цените се намалени от 65 на 52лв.Миналата година бяхме в Панорама и общо взето бяхме доволни.Имаше детски басейн с пързалка и доста добра анимация.Храната и тя не беше зле.Така че тази година май ще сме пак там.Явно няма много летуващи за да намалят така цените.

И аз видях намаленията - с тях ще можем да си позволим 10 нощувки  Party Надявам се да има места. Вие кой хотел бихте предпочели - Панорама или Компас?
И ние сме пред тази дилема newsm78

# 324
Един глас от мен за Панорама, м/у двата хотела, когто имаше възможност за резервация в началото на месеца, резервирахме Панорама.  Wink

# 325
  • В.Търново
Моля някъкви отзиви за х-т Оазис .......

Няколко пъти писахме по-назад може би към 5-8 стр. за хотел Оазис.Отзивите за този хотел не са много добри!Малък басейн,не добра кухня....не съм била на Албена,но докато изберем хотел доста съм се ровила и открих доста коментари за хотелите там.Аз не бих отишла в този хотел,особенно както сме с малки деца!Някои хотели си вдигнаха вече цените,но други ги намалиха,защо не пробваш в Панорама,по е назад в курорта обаче.
Peace
http://www.trivago.bg/%D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B0-10158 … 0%BD%D0%B8%D1%8F-виж за Оазис тук.
Аз от този сайт доста мнения прочетох за хотелите в Албена,които се припокриват с тези от форума тук.

# 326

Е, до 08 юли според мен са поне два пъти по 14 дни Simple Smile
... Малко ме дразнят Албена с това мудно реагиране на мейлите .... Ако не ми отговорят днес, утре сутрин ще се обадя по телефона и ще преведем сумата.

# 327

Е, до 08 юли според мен са поне два пъти по 14 дни Simple Smile
... Малко ме дразнят Албена с това мудно реагиране на мейлите .... Ако не ми отговорят днес, утре сутрин ще се обадя по телефона и ще преведем сумата.
Абе как мудно .....те ИЗОБЩО НЕ отговарят!Аз за това с агенция се свързах...

# 328
  • В.Търново

Като си писала,че сте питали за 28 юни и помислих,че за тогава ви е резервацията,но щом е за края на август е друг въпроса.Явно си зависи от хотела,но не знам....Съни Турс процедират като ти искат 50% от сумата и останалите 50% до 14 дена преди датата.Даже като си отмених резервацията за Сириус Бийч в Св. Константин и ми каза туроператорката,че резервацията ми към хотела са я платили на 100%,значи агенцията си превежда цялата сума и после си я търси от клиентите като наближат тия 14 дена.

# 329
[Абе как мудно .....те ИЗОБЩО НЕ отговарят!Аз за това с агенция се свързах...

Ооооо, ми явно аз съм от малкото, които са имали честта да получат отговор Mr. Green Изпратила им бях питания за Мура на 03.06 и на 05 ми отговориха. Вярно, не е мигновено като другите агенции, ама писаха все пак Laughing

Общи условия

Активация на акаунт