Ултра лято Албена 2010 (Тема 2)

• 51 736
  • 715
  •   1
Отговори
# 465
Аз от 2 години вече не ходя на Албена и си  почивам наистина! Пълна мизерия, високи цени и много мръсни чужденци - това е Албена

# 466
Аз от 2 години вече не ходя на Албена и си  почивам наистина! Пълна мизерия, високи цени и много мръсни чужденци - това е Албена
Къде ходиш на почивка?

# 467
  • София

И след като не те интересува Албена, защо си вляза и си "пляснала" това негативно мнение.
Ние тук коментираме хотелите и условията за почивка в Албена, а не се питаме една друга да ходим ли в Албена.
За всеки условията и цените са супер относителни неща и ако за теб са високи, за мен са повече от нормални, за теб ако Албена е пълна мизерия , то за повечето от нас е нещо по-добро в сравнение с това на което сме почивали  вече , а и нещо ново и различно.Гледните точки са много различни. Има толкова много семсйтва от пишещите тук ,които са почивали години наред там и пак се връщат, значи са доволни.
Може би си влязла за да ни споделиш  къде не е мизерия,  къде цените са ниски и без  мръсни чужденци( ама и без мръсни турсити въобще- не само чужденци), ако е така нека чуем алтернативата  при която и двете ми деца да почиват в хотел без да плащам за тях, да имам  ultra all inclusive, да имаме хубав плаж, басейн и много зеленина.

# 468
Е,жената май трябва да си изразходва отрицателната енергия или се опитва да се прави на важна.
Без туристи -чужди или свои ,няма да има туризъм ,да не говорим за конкуренция и това ,което имаме сега и което допреди няколко години в БГ беше немислимо за обикновенния човек.
Е,мацка сподели ,къде за по -евтино  и по-спокойно ходиш от две години? newsm78

# 469
  • Все на втория етаж

Жалко, че от години се точим за Калиакра, но цените им тази година са покъртителни и не можем и да се пазарим, т.к. не сме им редовни клиенти както в Супериора.

Ами за края на сезона за 7 нощувки излизат 2500 лв. в Калиакра в единия от линковете по- горе.  ooooh!

Аз за началото на Юли в Иберостар на Златни пясъци за 7 нощувки Ол инклузив платих 1100 лв. Като ни се включват 3 процедури и има вътрешен басейн, който може да ползваме , ако е дъждовно.

А по- миналата година за Калиакра за 7 нощувки за стая Супериор платихме 1200 лв. Определено цените им този път са покъртителни. Tired А толкова много ми се ходи отново там. Но на този етап повече от 1500 лв. не можем да отделим.

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 14:36 от Иренка

# 470
Цените в Албена естествено вече са по-високи, а и местата са доста ограничени. Мислите ли, че имаме шанс за last minute или е по-разумно да резервираме каквото ни предлагат?  Thinking Миналата година пускаха ли last minute в пиковия сезон?[/color]

И аз имам същите въпроси, даже и ние ще почиваме тогава, само че от трети юли Wink. На косъм съм да резервирам за Оазис, все ми се струва, че колкото и изгодни предложения да излязат, няма да са за хотелите на плажа или поне не на ниски цени, ама знам ли и аз Thinking. А като знам откога следя темата и цените в Албена и колко по-изгодни бяха   Tired.

# 471
Орхидеите не са са ли по-приемливи от Оазис,много е малкъ басейна май,поне така изглежда на снимките.

# 472
  • В.Търново

newsm78Аз се интересувам кое точно в Албена е мизерно?Не съм ходила до сега там,но от снимки,от форуми и др.места съм извлякла максимално информация.Вярно,че има недоволни,но има и много доволни от почивката си там!Кое е мизерия?Не искам да се заяждам,но аз съм виждала наистина мизерия по морето и не само там и знам какво е! Sick А това за чужденците,както си има мърляви,така си има и много възпитани и чистоплътни сред тях,всяко стадо си има черна овца и при нас българите е така...Така че,аз  очаквам само хубави емоции и приятна почивка в Албена със семейството и като се върнем от там ще разказвам и снимки ще кача,нищо че сме в края на сезона! Simple Smile

Очаквам първите отзиви! Wink

# 473
  • В.Търново
Орхидеите не са са ли по-приемливи от Оазис,много е малкъ басейна май,поне така изглежда на снимките.

newsm10

Напълно съм на същото мнение!

# 474
Сигурна съм, че ще има last minute оферти както всяка година. Но не посмях да рискувам. Едно, че хотелите, които обикновено ги предлагат не ми харесват особено, и второ, с две деца не мога от днес за утре тръгна.  Rolling Eyes

# 475
Дикси, бравосссссссс.  Laughing
Пак те изпреварваме, ма няма кво да се включвам с отзиви, ти си знаеш.  Wink  Hug

# 476
Ааа, Шушони, ще се включиш, как няма да се включиш?  Grinning
Може да е станало много мизерно и пълно с мръсни чужденци. Да съм подготвена психически  Mr. Green

# 477
  • София
Как е нет-а там? Бърз, бавен, плаща ли се, не се ли плаща?

# 478
Шъ видим ние тая работа.  Mr. Green
Кът не знаем де почиват белите хора, тъй ще е .  Laughing

# 479
Шъ видим ние тая работа.  Mr. Green
Кът не знаем де почиват белите хора, тъй ще е .  Laughing
Абе прекархме се ние,ама к`вото е....  Mr. Green
Ама така е като не си казват белите хора къде почиват! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт