ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 496
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
От чужбина не съм пробвала, само през бг оператори. Има кирилица. Бил инсталирал някаква кирилица на Микроинвест (микрон). И на мен ми е съкс през телефона и го избягвам Simple Smile Помня как една вечер успях с писалката да накълва цели две изречения Simple Smile

# 1 021
Ползвайте Т9, по бързо става.  Peace

# 1 022
Моля да заключите тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527031.0, отдавна не е актуална и няма смисъл да се подновяват споровете в нея. Благодаря!

# 1 023
  • София
Оная тема с опитването на кърмата изтрита ли е?
Така и трябваше де.

# 1 024
От доста време в отговорите не мога да слагам емотиконки - цъкам и нищо не става. Другите бутончета за текста също не работят. Не, че е кой знае какъв голям проблем, но ако някой се сеща какво може да се е объркало, ще съм благодарна.

# 1 025
При мен пък нон-стоп вървят рекламите на храни от Жоси и кухни Диалог, докато чета нечий пост или пиша мой ooooh!. Ужасно е дразнещо, защото ми скрива редове от написаното, но не виждам някой друг да се оплаква. Проблема освен да е само при мен newsm78 Идеи? Благодаря!

# 1 026
От доста време в отговорите не мога да слагам емотиконки - цъкам и нищо не става. Другите бутончета за текста също не работят. Не, че е кой знае какъв голям проблем, но ако някой се сеща какво може да се е объркало, ще съм благодарна.

Проблемът явно е в javascript-а. Проверете настройките на браузера си и дали е разрешен javascript-а.

При мен пък нон-стоп вървят рекламите на храни от Жоси и кухни Диалог, докато чета нечий пост или пиша мой ooooh!. Ужасно е дразнещо, защото ми скрива редове от написаното, но не виждам някой друг да се оплаква. Проблема освен да е само при мен newsm78 Идеи? Благодаря!

Пробвахте ли като за начало да изчистите кеша?
С какъв браузер работите?

# 1 027
Не мога да намеря раздела "Дом и семейство" . Дали е преместен в някой друг форум?

# 1 028
Не мога да намеря раздела "Дом и семейство" . Дали е преместен в някой друг форум?

Семейни отношения
Място за дискусии и обсъждане на проблеми с отношенията между членовете на семейството.
Достъп до този форум имат само потребители с ранг от Новак нагоре (т.е. с поне 1 мнение във форум-системата).
Теми и мнения могат да публикуват само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (т.е. с над 50 мнения).
Теми, които се отнасят за този раздел, но са публикувани в друг подфорум, няма да се преместват, а директно ще бъдат изтривани.

# 1 029
Благодаря за бързия отговор. Simple Smile

# 1 030
....Пробвахте ли като за начало да изчистите кеша?
С какъв браузер работите?

С Опера съм и честно казано се затрудних с триенето на кеша ooooh!. Опитвам да следвам указаните стъпки, но стигам да Инструменти и следващите не ги намирам Rolling Eyes.

# 1 031
При мен Опера-та е на английски, но предполагам, че ще може да се ориентирате.

Tools - Delete Private Data... - Detailed Options - премахвате отметките на останалите неща и оставяте отметка само на Delete entire cache и натискате бутона Delete

# 1 032
При мен Опера-та е на английски, но предполагам, че ще може да се ориентирате.

Tools - Delete Private Data... - Detailed Options - премахвате отметките на останалите неща и оставяте отметка само на Delete entire cache и натискате бутона Delete

Смених на английски и следвах това указание, но пак ми се явяват рекламите Thinking

# 1 033
Моля, проверете и напишете каква е версията на Опера, за да проверим дали проблемът е глобален.
Благодаря!

# 1 034
Моля, проверете и напишете каква е версията на Опера, за да проверим дали проблемът е глобален.
Благодаря!

Версията е Оpera 10.63

Общи условия

Активация на акаунт