ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 646
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 005
Здравейте
В подфорума Детски ясли и градини пуснах по грешка повторна тема Пускате ли си децата със сополи в детските градини. Моля да бъде изтрита! Благодаря!

# 1 006
Здравейте, някаква идея защо ми изчезнаха бутоните "Отговори" и "Изтрий" от Личните съобщения. Имам само "Цитат".
Опс.... появиха се.

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 00:32 от Алекс1

# 1 007
Мислех, че съм за подфорум ДиС(сега Семейни отношения)-работеща, с големи деца, ама нъц-с 49 мнения съм.
Ще си търся друг форум. Или да създам БГбаба, пък дано не ме застига скоро Laughing
Е ,като си с големи деца не можеш ли понякога да даваш акъл на тези с малките? Аз така правя, те може да не ми го искат, ама аз давам Wink.
Пък след време дай боже може да ни спретнат подфорум - БГбаба.

Е, как да давам акъл на хора, които ползват памперси, а аз съм прала и гладила пелени? Wink
Пък ще взема да свикна и после моите няма да ме понасят. Mr. Green

# 1 008
Мислех, че съм за подфорум ДиС(сега Семейни отношения)-работеща, с големи деца, ама нъц-с 49 мнения съм.
Ще си търся друг форум. Или да създам БГбаба, пък дано не ме застига скоро Laughing
Е ,като си с големи деца не можеш ли понякога да даваш акъл на тези с малките? Аз така правя, те може да не ми го искат, ама аз давам Wink.
Пък след време дай боже може да ни спретнат подфорум - БГбаба.

Е, как да давам акъл на хора, които ползват памперси, а аз съм прала и гладила пелени? Wink
Пък ще взема да свикна и после моите няма да ме понасят. Mr. Green
Не, идеята е друга, да сме в час и покрай това по-поносими за нашите деца, а съм сигурна, че младите майки все пак има какво да чуят от теб, а и ти от тях. Hug

# 1 009
Биби,я бягай бързо в Готварския да пуснеш едно букетче или прегръдка и набързо ще си оправиш проблема Whistling

# 1 010
  • При хората, които обичам
В Готварския не се отчитат мнения.

Цитат
Форуми, в които броят на мненията СЕ отчита остават:
Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица
Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"
Майки (бъдещи и настоящи)
Кърмене и захранване на бебетата
Хранене с млека за кърмачета и преходни млека, захранване
Искам бебе
Проблемно забременяване
Рискова бременност
Близнаци
Родители в чужбина
Подфоруми с онлайн консултации
Нашите деца
Детски ясли и градини
Деца в училищна възраст
Деца с увреждания и хронични заболявания
Интеграция на деца с увреждания
Недоносени дечица
Осиновяване, осиновители
Осиновени
Родители, отглеждащи сами децата си
Родители, преживели загуба

Във всички останали подфоруми броят на мненията НЕ СЕ отчита!

# 1 011
  • София
Здравейте! Имам малък проблем с езиковите настройки, когато пиша във форума.

С каква операционна система и браузер си? Винаги ли е съществувал този проблем или сега се е появил?
Напълно възможно е да се "бута" с вградения кирилизатор. За жалост обаче той е външна услуга, т.е. само е вграден кодът му тук.
Предвиждаме скоро подмяната му, тъй като Кредорът не работи с по-нови версии на браузерите ИЕ, Сафари, Опера, Хром. С Мозила няма проблем, както и с предината версия на ИЕ.

С ИЕ съм, но ползвам различни версии на различни компютри. Проблемът не е постоянен, а от време на време и без значение от какъв компютър пиша. Проблеми от този тип имам от месец и нещо. Вероятно е от вградения кирилизатор. Не е голяма драма, но ми стана любопитно каква е причината. Благодаря за отделеното време.  bouquet Хубави почивни дни ви пожелавам.

# 1 012
В Готварския не се отчитат мнения.

Цитат
Форуми, в които броят на мненията СЕ отчита остават:
Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица
Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"
Майки (бъдещи и настоящи)
Кърмене и захранване на бебетата
Хранене с млека за кърмачета и преходни млека, захранване
Искам бебе
Проблемно забременяване
Рискова бременност
Близнаци
Родители в чужбина
Подфоруми с онлайн консултации
Нашите деца
Детски ясли и градини
Деца в училищна възраст
Деца с увреждания и хронични заболявания
Интеграция на деца с увреждания
Недоносени дечица
Осиновяване, осиновители
Осиновени
Родители, отглеждащи сами децата си
Родители, преживели загуба

Във всички останали подфоруми броят на мненията НЕ СЕ отчита!

Аййй,така ли? Не знаех,честно!Ми така е,като само чета и не пиша!А откога бре хора?То някои моми сигурно са били с разбити сърца Joy Сори за грешното инфо, Биби   bouquet

# 1 013
Кой счупи форума?

# 1 014
някой с голям чук  Whistling

# 1 015
  • Германия
С мобилната версия на сайта предполагам няма как да се ползва кирилизатор?  Blush

# 1 016
С мобилната версия на сайта предполагам няма как да се ползва кирилизатор?  Blush
Не! Смених си телефона заради това! Crossing Arms Laughing
Обаче пробвай да видиш дали става (би трябвало!) ако инсталираш Opera mini.

# 1 017

Наложи се да го спрем за кратко преди да се е счупил.  Извинявам се, нямаше как да предупредим.

# 1 018
  • София
През телефона влизах само 1 или 2 пъти. Телефона на съпруга ми е с опера. Но кредор няма. Сега провери, че и на ИЕ нямало кредор. Но не знае каква е версията на ИЕто.

# 1 019
  • Германия
Мерси за отговрите Hug Аз за всеки случай ще пробвам утре с опера, може пък да стане  Whistling Но то така или иначе си е мъка да влизаш през телефон  Tired

Общи условия

Активация на акаунт