ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 657
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 990
Мамма, а подфорум Осиновяване и Осиновени, къде ще бъде?
Не го видях в горе изброените или може би е несъзнателен пропуск? newsm78

# 991
В "Родители".

Както писах и по-горе, със сигурност съм пропуснала форум/и. Не е съзнателно, не съм била прецизна, тъй като само исках да илюстрирам идеята.

# 992
И аз така предположих, извини ме за въпроса   bouquet
И благодаря за отговора   bouquet
Спорен ден   bouquet

# 993

Мерси! Дали в "Свободно време и развлечения" не е добре да си има някъде и Театър? Ако не отделно, то може би в концертите?

Според мен трябва към "Музика и концерти" да добавим театър и други сценични изкуства.

Здравейте! Имам малък проблем с езиковите настройки, когато пиша във форума.

С каква операционна система и браузер си? Винаги ли е съществувал този проблем или сега се е появил?
Напълно възможно е да се "бута" с вградения кирилизатор. За жалост обаче той е външна услуга, т.е. само е вграден кодът му тук.
Предвиждаме скоро подмяната му, тъй като Кредорът не работи с по-нови версии на браузерите ИЕ, Сафари, Опера, Хром. С Мозила няма проблем, както и с предината версия на ИЕ.

# 994
Mamma - аз погледнах мненията си (не съм пускала излишно теми), ми те са 10 страници, а само 18 отчетени. Аз си харесвам СО, сега не мога да пиша. Защо не са зачетени тези постове, има ли как да се?

# 995
Mamma - аз погледнах мненията си (не съм пускала излишно теми), ми те са 10 страници, а само 18 отчетени. Аз си харесвам СО, сега не мога да пиша. Защо не са зачетени тези постове, има ли как да се?

Цитат
Форуми, в които броят на мненията СЕ отчита остават:
Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица
Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"
Майки (бъдещи и настоящи)
Кърмене и захранване на бебетата
Хранене с млека за кърмачета и преходни млека, захранване
Искам бебе
Проблемно забременяване
Рискова бременност
Близнаци
Родители в чужбина
Подфоруми с онлайн консултации
Нашите деца
Детски ясли и градини
Деца в училищна възраст
Деца с увреждания и хронични заболявания
Интеграция на деца с увреждания
Недоносени дечица
Осиновяване, осиновители
Осиновени
Родители, отглеждащи сами децата си
Родители, преживели загуба

Във всички останали подфоруми броят на мненията НЕ СЕ отчита!

Решението е взето след направен подробен оглед и анализ на натоварването, броя теми, съотношението тип "отчетни"/и редови теми тип "дискусия по даден въпрос", броя постинги, количеството спам в темите и не на последно място - съпоставка със значимостта и тематиката на основните подфоруми, касаещи забременяването, бременността, майчинството, отглеждането на децата.

# 996
Е, Естел, на мен ми стана странно откъде изобщо са се появили тези 18 в такъв случай  Grinning

(нямам бебе, не планирам да имам засега, но съм жена и форума ми харесва)

п.с. - мерси

# 997
Писала си в тема,в която не се броят мненията.После модератор мести тази тема в раздел,където мненията се броят и автоматично бройката на твоите нараства.

# 998
Мислех, че съм за подфорум ДиС(сега Семейни отношения)-работеща, с големи деца, ама нъц-с 49 мнения съм.
Ще си търся друг форум. Или да създам БГбаба, пък дано не ме застига скоро Laughing

# 999
Мислех, че съм за подфорум ДиС(сега Семейни отношения)-работеща, с големи деца, ама нъц-с 49 мнения съм.
Ще си търся друг форум. Или да създам БГбаба, пък дано не ме застига скоро Laughing
Ти пък  Simple Smile Едно мнение ти е проблем.

# 1 000
А аз пък имам следното предложение относно СО,само обаче не знам,дали е възможно технически.

Какво ще кажете,който иска да пуска анонимна тема,първо да се обръща към Мамма и Татти с молба на лични! След което да може да си пише единствено и само в тази тема като гост. Така ще се знае,че темата е истинска,ще се взима на сериозно и всеки ще може да си запази анонимността. И разбира се,никой не се съмнява в дискретността на Мамма и на Татти!

# 1 001
Е ,като си с големи деца не можеш ли понякога да даваш акъл на тези с малките? Аз така правя, те може да не ми го искат, ама аз давам Wink.
Пък след време дай боже може да ни спретнат подфорум - БГбаба.

# 1 002
Може ли един въпрос?
Искам да популяризирам една кауза, ще ми се така да се каже, обаче не знам дали е редно да я пускам като тема, за евентуална дискусия по нея. В Клюкарника. Става въпрос за допускането на кучета-водачи на слепи хора на обществени места. Създаден е сайт, по поръчка на Очи на четири лапи, където желаещите да се включат могат да си изтеглят логото на кампанията и да го залепят в тяхното магазинче, заведение и т.н. Сайтът не е с търговска цел, но пък който желае да подкрепи кампанията, съответно неговото лого се качва на сайта. Та, проблемът ми е, по някъкв начин това може ли да се сметне за някакъв вид реклама и мога ли да пусна тема за кампанията?
Ето го и сайта. bouquet

Последна редакция: ср, 20 окт 2010, 22:59 от Heltah

# 1 003
Няма никакъв проблем да публикувате тема с описание на каузата и линк към този сайт.
Успех!

# 1 004
Благодаря. Hug

Общи условия

Активация на акаунт