ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 052
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Ползвай опцията информирай модератор, вдясно долу до оскърбителния постинг.

Ти модератор ли си...?
Или администратор...???

Отговарям вместо теб...
Не си...

Тогава питам...
Къде се вреш...?????
Милиард пъти заради неадекватни включвания от твоя страна е напомняно какво представлява тази тема...
Спри...!

# 241
Това реклама ли е,или аз се бъркам?
здравейте, в случай, че вече имате преподавате- можем да ви предложим терен за репетиции.софия-наемъ е почасов -8 лв/час за цялото студио. ново и комфортно е - в момента репетират танцова грепа и музиканти. тел ми е 0896 839 864

Потребителя е титятя  Thinking

# 242
може ли линк към профила?

# 243
  • София
bubanka, някой е минал преди нас Simple Smile

Това реклама ли е,или аз се бъркам?
Било е.

# 244
# 245
Здравейте, няма го съобщението ми отпреди няколко дни, публикувано в Гледане на деца и помощ в домакинството:
 ТЪРСИ СЕ ЖЕНА ЗА ПОМОЩ НА БОЛНА
« Понеделник, 05 Юли 2010, 21:28 »

Здравейте, търси се жена за София, кв. Люлин 3, която да помага в обгрижването на болна жена /моя близка/ на легло. Става дума за 3 пъти седмично по 1,5 часа.
За повече подробности пишете на:
скайп:
email:
тел.  Динева
На какво се дължи това изчезване, смятам, че раздела е правилния - ... помощ в домакинството....
Благодарение на вас пред половин година тук намерих отлична помощничка за баща ми, който беше също болен. Защо сега сте премахнали съобщението ми, не разбирам ?!

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 12:13 от Tatti

# 246
Здравейте.
Аз изтрих темата Ви, защото обявата Ви не е за тук.
Подфорум: Гледане на деца и помощ в домакинството.
Описанието на подфорума:
Цитат
Обяви за търсене и предлагане на работа за гледане на деца и помощ в домакинството. Не се допускат друг тип обяви, както и постинги с рекламно съдържание на услуги, артикули и фирми.

# 247
  • ...край Дунава
Здравейте, оня ден като се рових из форума намерих темата, която ми трябваше, но сега не я намирам Embarassed
Става дума, за темата, където мога да видя, как да наименувам линк?
Извинявам се, но наистина не я намирам, ясно е, че нещо недооглеждам, ама... newsm78

# 248
# 249
  • ...край Дунава

Благодаря ти  bouquet

И да питам още нещо, възможно ли е да си променя ника...когато се регистрирах тук, незнам защо нещо набързо го направих и сложих тоя ник newsm78, искам да съм с друг, дали е възможно?

# 250
можеш да промениш екранното си име, т. е. това, с което те виждат другите потребители
в момента имаш:
Профил: Sisi ke4
Име:  Sisi ke4

можеш да имаш:
Име: 
каквото избереш
променяш го:
- потребителски настройки - име /въвеждаш в нужното поле и текущата парола/, премени профила
успех!

# 251
  • ...край Дунава
можеш да промениш екранното си име, т. е. това, с което те виждат другите потребители
в момента имаш:
Име:  Sisi ke4

можеш да имаш:
Име:  
каквото избереш
променяш го:
- потребителски настройки - име /въвеждаш в нужното поле и текущата парола/, премени профила
успех!

Ма много ти Благодаря Bubanke Hug Hug Hug

# 252
Здравейте,

аз и моя приятелка обмисляме отваряне на център за ранноезиково обучение по английски в един район на София. С цел да преценим дали би си струвала инвестицията (свързана е и със закупуване на франчайз), искам да разберем доколко в този и околните райони би имало интерес към такъв център. Дали е възможно да пуснем питания в съответните отчетни теми по райони или отделна анкета в подфорум "Нашите деца", например, или това ще бъде счетено за реклама?

# 253
Изчезнаха всички картинки от постовете ми.Както и аватара ми.
Мисля,че отговаряха на изискванията на форума!
Каква е причина!

# 254
Изчезнаха всички картинки от постовете ми.Както и аватара ми.
Мисля,че отговаряха на изискванията на форума!
Каква е причина!

имаш и аватар, и картинки - виждам ги  Wink
вероятно е временен проблем с мястото, на което си ги качила /picvalley.net/
сега виждаш ли ги?

Общи условия

Активация на акаунт