ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 316
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Апропо, предното мнение ми прилича на "Моля, другарката"...
В този форум действат определени правила... За справка - розовият бутон, горе, в ляво...
Когато някой наруши тези правила... Използвайте функцията "Информирай модератор"...
Всичко останало е в тезата на предположенията...

П.С. "Запис"-ът в тази тема няма да го бъде...!

# 271
  • ...край Дунава
Пак аз, уж спазвам всички препоръки за качването на собствена снимка в аватара и пак нищо newsm45, толкова ли съм зле да му се невиди та нищо немога да направя. Вие дали виждате някъде моя снимка Embarassed

# 272
Апропо, предното мнение ми прилича на "Моля, другарката"...
В този форум действат определени правила... За справка - розовият бутон, горе, в ляво...
Когато някой наруши тези правила... Използвайте функцията "Информирай модератор"...
Всичко останало е в тезата на предположенията...

П.С. "Запис"-ът в тази тема няма да го бъде...!
Добре ,явно рибата се вмирисва откъм главата.Как мога да бъда премахната като член на този форум,моля да ми бъде отговорено веднага

# 273
  • Sofia
Пак аз, уж спазвам всички препоръки за качването на собствена снимка в аватара и пак нищо newsm45, толкова ли съм зле да му се невиди та нищо немога да направя. Вие дали виждате някъде моя снимка Embarassed
Не, просто не четете внимателно Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.msg63523#msg63523
Снимката в picvalley.net е с размери 337px × 536px , при допустими
Цитат
Максимално допустим размер на картинки към профилите:
ширина - до 160 пиксела
височина - до 200 пиксела
Просто не се показва. Намалете я до допустимите граници и всичко ще си дойде на мястото.

...Но днес бях виртуално "убита" от една група жени пишещи в нашите деца.Та въпроса ми е защо тези жени се чувстват ненаказани и вилнеят и обиждат всеки дръзнал да попита нещо или изкаже мнение различно от тяхното.Вие подкрепяте ли ги?
Темата бе в Клюкарник, не в Нашите деца. След трета страница е преместена. Тематичните подфоруми са такива неслучайно.
Моля, абстрахирайте се от афекта, влезте отново в темата и прегледайте собствените си публикации в нея.
Ако поносимостта към чуждото мнение не е двустранна, резултатът е лесно предсказуем.

...
Добре ,явно рибата се вмирисва откъм главата.Как мога да бъда премахната като член на този форум,моля да ми бъде отговорено веднага
Не сме Никулден. Членове на този форум не се премахват, а замразяват. Дори при разчистване на неактивните потребители наличните публикации не се премахват.

# 274
Не, просто не четете внимателно Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.msg63523#msg63523
Снимката в picvalley.net е с размери 337px × 536px , при допустими
Цитат
Максимално допустим размер на картинки към профилите:
ширина - до 160 пиксела
височина - до 200 пиксела
Просто не се показва. Намалете я до допустимите граници и всичко ще си дойде на мястото.

...Но днес бях виртуално "убита" от една група жени пишещи в нашите деца.Та въпроса ми е защо тези жени се чувстват ненаказани и вилнеят и обиждат всеки дръзнал да попита нещо или изкаже мнение различно от тяхното.Вие подкрепяте ли ги?
Темата бе в Клюкарник, не в Нашите деца. След трета страница е преместена. Тематичните подфоруми са такива неслучайно.
Моля, абстрахирайте се от афекта, влезте отново в темата и прегледайте собствените си публикации в нея.
Ако поносимостта към чуждото мнение не е двустранна, резултатът е лесно предсказуем.

...
Не сме Никулден. Членове на този форум не се премахват, а замразяват. Дори при разчистване на неактивните потребители наличните публикации не се премахват.
Така,благодаря че ми напомняте да се върна назад в написаното и да го препрочета,за ваше сведение това го направих няколко пъти-не смятам че трябва да чета моите изказвания само,в крайна сметка аз не водя монолог,а доколкото знам това е форум за споделяне на мнения,обмяна на опит и тем подобни,така че моите отговори сами по себе си и извадени от контекста могат да кажат много неща и всеки да ги тълкува както си иска.Все още настоявам да бъде премахат профила ми от този форум,както и всичките ми мнения,просто не желая да имам нищо общо с Вас.

# 275
Никой не може насила да Ви задържи нито тук, нито където и да било. Решението е лесно -

Явно обаче не четете внимателно:

Членове на този форум не се премахват, а замразяват. Дори при разчистване на неактивните потребители наличните публикации не се премахват.

И това не е персонално отношение към Вас.

Профилът Ви ще бъде замразен веднага.

# 276
Преди време потребителка правеше реклама на козметичката си (,която може би е самия потребител). Сега, случайно попаднах да мнения, които много ми напомнят мненията на въпросния регистриран. Само че този път е доста по-премерено. Може ли да се направи справка дали ползват едно и също ИП?

# 277
Може. Ползвайте функцията "Информирай модератор" за която и да е от публикациите на въпросната потребителка или пишете ЛС на Татти.

# 278
Може ли да попитам за какво случат отметките срещу всяка тема?Използвам снимката на съфорумка да попитам http://www.album.bg/shushi_fotoshop/images/24124380/ .. Извинявам се предварително за глупавият въпрос.

# 279
  • Стара Загора
Служат за модерирането им от модераторите...
А потребителите могат да ги ползват за да маркират определени теми като прочетени...
Опциите са най-отдолу...

# 280
Благодаря много Експрес Peace

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 17:17 от Макаронче

# 281
  • ...край Дунава
Искам да попитам, как се определят "ранговете" тук? Според брой публикации? Според престой във форума?
Извинявам се, ако въпросите ми Ви се сторят тъпи Embarassed

И само в Клюкарника ли не се отчитат публикациите?
Благодаря предварително Wink

# 282
# 283
Това беше най-свежата тема, която съм чела напоследък. Жалко че, 90% от хората не разбраха каква е идеята на темата. Не може ли да се премести в Клюкарника дори заключена, за да може да ̀и се наслаждаваме? Авторката беше обещала предложение и аз го очаквах с нетърпение Popcorn.

# 284
  • София
Според мен мястото май й е точно там където е в момента Simple Smile
Явно детската градина е затворила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт