ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 485
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 420
# 421
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте!
искам да ви попитам как да си оправя шрифта на форума? незнам как стана но детето ми пипаше клавиатурата и сега целия форум ми е с много дребни букви. Какво направи това дете незнам но едвам се чете. Абсолютно всичко във форума ми е с много дребни букви.

# 422
  • София
Натиснете бутона Ctrl и 0 - това ще върне стандартният размер на шрифта.
Ctrl и - намалява шрифта.
Ctrl и + увеличава шрифта
С Ctrl и движение на скрола на мишката увеличавате или намалявате размера на шрифта.

# 423
  • Italia
Здравейте!
искам да ви попитам как да си оправя шрифта на форума? незнам как стана но детето ми пипаше клавиатурата и сега целия форум ми е с много дребни букви. Какво направи това дете незнам но едвам се чете. Абсолютно всичко във форума ми е с много дребни букви.

Натисни Ctrl+0

# 424
  • Once there was a Hushpuppy...
Много ви благодаря на всички  bouquet
Сега разбрах какво е натискал, докато аз въртя скрола на мишката Simple Smile

# 425
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=277533 - 20 мнения за час и половина и чудесен подпис  Mr. Green

# 426
  • в полите на Балкана
Една жена пишеща под този ник  zehra в деца с увреждания от днес не може да влезе във форумите. Помоли ме да попитам бан ли има и защо? Казва, че няма публикации от няколко месеца, а само чете.

# 427
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=407061.msg15919174#msg15919174
призната реклама от страна на бубулинк

# 428

не виждам проблем нито с поста, нито с потребителя, нито дори с това, че има собствен фризьорски център  Peace
продукти на Вели използва кой ли не, продават се и в супермаркетите
дори този цитат от сайта на потребителя не може да ме убеди, че това наистина е рекламен пост  Peace

... фризьорски комплекс ... ,който организира и провежда курсове  и семинари по фризьорство,маникюр,козметика и грим, съвместно с :  FRAMESI /италиянска/, WELLA /немска/, EUGENE PERMA /френска/ и PEGGY SAGE /френска/ марки козметика от най-висок клас.

пп видях днес и вашия пост  Wink

# 429
За кой ми пост става въпрос Wink
Нещо не ми стана ясно

# 430
# 431
  • Хасково
Здравейте! От известно време имам проблем със зареждането на страниците от форума. Както си преглеждам някоя страница и реша да мина към следваща и ми изписва, че нямам връзка със сървъра. След 2-3- до 5 мин. всичко се е оправило, но не за дълго. След малко отново се повтаря същото. Проблем със зареждане на други сайтове нямам. Пробвах и от 2 различни браузера да преглеждам форума - все същото е. Ако можете да ми помогнете да установим и разрешим проблема ще съм ви много благодарна!

# 432
От вчера не мога да коментирам в Д и С? Има ли някаква конкретна причина?!? Предварително благодаря Simple Smile

# 433
Има ли някаква конкретна причина?!?

Не. Всичко с профила Ви е наред. Виждам, че междувременно сте успяли да публикувате. Peace

# 434
andji от този профил получих ЛС със сайт - ето скриншот (предполагам после ще го изтриете, за да не стане реклама, каквато явно се цели)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт