ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 471
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,
Виждам че има проблем с бан за много потребители.Моя приятелка е получила следното съобщение тази сутрин "Съжалявам, nanunana, достъпът до този форум ти е забранен! Сухата река е най-добрият квартал на Кьолн". и не може да влезе във форума.Дали Бихте могли да проверите.
Благодаря предварително.

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 01:14 от tsvetkova_elica

# 406
Аз нещо не мога да вдяна Simple Smile Какъв е проблемът?

Видях грешките: "Невалидна парола"
Това не е наказание.

Предполагам, че щом сте писали вече нямате проблем с профила.
   newsm53Аз ще съм най-щастливият човек,ако това е така!Но днес цял ден влизам в пощенската си кутия,за да получавам и-мейли за нова парола.Не разбирам какво става...Вчера възникна малък спор относно това,което пишем.Една част от написаното е изтрито.Но смятам,че всичко си беше казано приятелски...нямаше обиди,нямаше и обидени...разбрахме се,че трябва да се съобразяваме с темата "Как се живее с епилепсия".Ние и това си  пишехме,но явно попрекалихме с битовизмите.Е,наистина ще съм много,много щастлива,ако опасенията ми са погрешни! newsm53Но защо тогава цял ден сменям пароли?И как да постъпя,за да се върне старото положение?Да мога да си влизам направо в темата? Hug  bouquet

# 407
 HugАнМари,успях!  Joy Hug

# 408
Здравейте,
Виждам че има проблем с бан за много потребители.Моя приятелка е получила следното съобщение тази сутрин "Съжалявам, nanunana, достъпът до този форум ти е забранен! ...

Проблемът, който засягаше доста потребители, е изчистен още вчера и не засяга nanunana.
Виждам, че е влизала тази вечер Последно Активен:     Събота, 31 Юли 2010, 20:06 
Моля, ако отново се появи проблем, пишете пак тук или на мейла ми (виден е в профила ми).

# 409
Моля да изтриете тази тема,защото се дублира.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514454.0

# 410
Бихте ли погледнали тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514600.msg15897482 Дарителските смс-си струват 1.20 с ддс

# 411
може ли попитам нещо,понеже се осигурявам на 360 лв и плащам по 166 лв осигуровки,колко маичинство ще взимам?бяха ми казали че ще взимам 240,но една приятелка ми каза че не е възможно понеже плащам мн.голями осигуровки за 240,а аз имам трудов стаж 5 месеца.възможно ли е след като направя 1 год.да взимам повече от 240 лв?и вярно ли е че мога до навършване на 1 год.за трудов стаж да взимам по 100 лв от социалните,наясно ли сте с това?ако ми отговорте ще ви бъда мн благодарна,понеже искам да си оправя лека полека ези неща,защото не остана време.понеже не можах да намеря тази тема  baby_neutral

# 412
sesi87, може би трябва да погледнеш в коя тема публикуваш въпроса си? използвай търсачката, за да намериш по-подходяща от тази  Peace

# 413
Здравейте, имам пробелм развали ми се РС и всички те ми  пароли заминаха  Sad И се регистрирах пак ,и ви моля да ми изтрите този новия акаунт !  Искам  нова парола за стария ник ако е възможно но на друг мейл  Peace
 EmoM    мейл -  kalina_malina1978 @abv.bg 

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 16:19 от EmoMM

# 414
Здарвейте, автор съм на една тема, и искам да внеса някои допълнения в първият постинг. Не ми дава опцията "Редактирай", а исках да направя добавките сега. Има ли възможност, и ако да, как да го направя?
Благодаря предварително!

# 415
  • София
Коя е темата, и в кой подфорум е.
Можете на ЛС да обясните какво трябва да се направи.

# 416
  • София
Здравейте,
вчера пуснах в ДиС една тема "Подарете ми нещо". Днес я няма - дори не е преместена. Може ли да ми обясните защо? Ставам от леглото на рождения си ден и първото ми чувство е обида.
Благодаря ви  bouquet

# 417
ЧРД!

ДиС не е място за подобни теми.
Ето я темата вече в Календар на събитията - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514848.0

# 418
  • София
Много благодаря!
Уж погледнах в Календара, но съм пропуснала заглавието си явно.  Hug

# 419
Компютърът ми заби и отговор по тема ми излезе като нова тема, моля да я изтриете http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=515038.msg15917310#msg15917310

Общи условия

Активация на акаунт