ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 462
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Лично аз нямам представа какво е станало. В интерес на истината в началото помислих, че само една потребителка е засегната.
Предполагам, че е станала грешка. На своя глава оправих забраната.

От моя страна само толкова.

# 391
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
 Shocked

AnMary, евала за толерантния отговор.

# 392
  • София
Да , за този отговор и аз благодаря, Ан Мари!
Внесе поне някаква яснота, че това,което е зависило от теб , си го направила.
Благодаря , за което!

Calathea , не очаквам парично или каквото и да било обезщетение!
Очаквах адекватно обяснение за наложения ми БАН.
Изчела съм правилата във форума и съм запозната с тях , спазвам ги.Никога не съм си позволила да обидя или засегна някой потребител и съвсем нормално е да съм в чуденка , поради какво нарушение ми е сложен БАН.

Изчаквахме цял ден и отговор от Мамма , понеже съм наясно , че тя е с много ангажименти , знаех , че няма да го получим толкова бързо.

Просто в един момент БАН-ът беше премахнат . Нормално е да ме интересува каква е причината.

Това е .Още веднъж -благодаря на Ан Мари.

# 393
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Е, rehab, твоята реакция е абсолютно в границите на нормалното и добрия тон.
Мен лично друг постинг ме учуди...

# 394
  • София
Този потребител има странно виждане за забавление  Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501745.msg15869618;topicseen#new

# 395
  • Стара Загора
Изчела съм правилата във форума и съм запозната с тях , спазвам ги.Никога не съм си позволила да обидя или засегна някой потребител и съвсем нормално е да съм в чуденка , поради какво нарушение ми е сложен БАН.

Изчаквахме цял ден и отговор от Мамма , понеже съм наясно , че тя е с много ангажименти , знаех , че няма да го получим толкова бързо.

Просто в един момент БАН-ът беше премахнат . Нормално е да ме интересува каква е причината.

Много ви моля, не правете от мухата слон...!
Когато се налага забрана за достъп на някого (определен потребител)...
Нерядко се налага забрана за достъп и по IP-адрес...
Всички доставчици на интернет у нас (особено Виваком, пък и не само у нас), за да плащат по-малко, ползват един и същи IP-адрес за мноооого потребители...
Е, случаят е такъв... За да се предпази форума от определен вид "заплаха", е наложена забрана за достъп и по IP-адрес... Адекватна забрана...
В случая, действията на модераторът или администраторът, наложил забраната, са били изцяло в полза на форума и на редовните му коректни потребители...
Ако вие сте такива, дерзайте и отминете натам...
В този ред на мисли, за такова положение можем да се "сърдим" единствено и само на доставчиците си на интернет... Въпреки че не сме в детската градина и "сърдя ти се" не помага никому в никаква степен...
Надявам се да обясних достатъчно добре...
Благодаря, че ме изчетохте, считам въпросът за приключен...
newsm10

# 396
  • София

Много ви моля, не правете от мухата слон...!

Благодаря, че ме изчетохте, считам въпросът за приключен...
newsm10

Изчетох , но си позволявам забележка , в приятелски дух Hug

Не съм потребител на Виваком и точно ,защото съм коректен потребител - благодарих на Ан Мари за намесата и оправяне на моя личен проблем.
Вашето пояснение , обаче отново внася  смут с това изречение, което си позволявам да цитирам  Всички доставчици на интернет у нас (особено Виваком, пък и не само у нас), за да плащат по-малко, ползват един и същи IP-адрес за мноооого потребители...
и освен това си плащам за статичен IP адрес , освен,че не ползвам Виваком.
Не правя от мухата слон , а писах по-горе ,че търся адекватен отговор.И да, понеже съм изчела правилата , знам ,че БАН по IP е най-тежкото наказание - ми беше интересно с какво я заслужих.
Не се заяждам, не държа сметка на никого, не искам и публични извинения, имам своя теория за днешния БАН, която няма нужда да описвам тук,но ще бъда благодарна, ако някой от правоимащите да БАН-ват ми разясни на лични.
Запозната съм,че публикуването на ЛС не е желателно - така,че няма да го направя.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ , за отделеното време и внимание и  проблемът ми беше отстранен!

# 397
Здравейте,
бях пуснала анкета в Хоби, Конкурс по декупаж, на тема ПРЕДМЕТ ИЛИ ТЕМА. Сега анкетата дава грешка, а бях задала 7дни като срок. Моля кажете ми, аз ли нещо не съм направила както трябва и ако може да ми помогнете. Предварително благодаря!

# 398
Виждам, че темата-анкета е изтрита. Thinking

# 399
Ами аз не съм я трила....преди малко, като отворих да видя как върви и ми пише че не съществува или имам ограничени права  newsm78

Ами то ако няма оправяне да пусна нова, ама да не сбъркам нещо пак  Thinking
Стана ми ясно, защо е изтрита анкетата - не съм уточнила за какво се отнася  Embarassed
Извинявам се и благодаря   bouquet

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 19:06 от kris70

# 400
# 401

Извинявам се както за допуснатото недоразумение, така и за забавянето на отговора ми (по независещи от мен причини нямах достъп до Мрежата).

Забрана не е налагана на Вас персонално. Засегнала Ви е забрана, наложена на друг потребител, ползвал както същия IP адрес като Вас (и още около 80 потребителя), така и още един, на който няма друг потребител, освен този, на когото е наложена забраната.
Грешката при налагането на забраната (т.е. включването в нея на IP адреса, на който има много потребители) е изцяло моя и моля да ме извините за създаденото неудобство и причинените притеснения. Съжалявам.

# 402
  • София
Благодаря за отделеното време и изчерпателен отговор , Mamma !
В ежедневието си всички допускаме грешки и никой не е застрахован от това.Не всички , обаче умеят да поемат отговорност за допусната грешка,радвам се , че в този случай не е така.
Mamma, моите поздравления и респект , за което!
Още веднъж - Благодаря!

# 403
 HugЗдравейте!Разбирам,че става нещо,най-вероятно съм наказана...Разбира се,непослушните деца ги наказват.Е,щом съм толкова виновна,моля за извинение...Само че колко време ще продължи наказанието ми?Или вече съм изхвърлена от форума.....То обществото ни е изхвърлило,че...какво остава от този форум,в който всеки споделя как се живее с епилепсия.Винаги съм спазвала добрия тон...била съм толерантна,стремяла съм се да  дам всичко от себе си,за да помогна ако не с друго,то поне добра дума.Момичетата ще ми липсват.Благодаря им за времето,в което бяхме заедно.Те наистина ми дадоха  много сила за живот.С тях не се чувствах сама,а бях една от всички.Момичета,ще ви нося  в сърцето си!Бъдете щастливи,здраве на дечицата и само хубави мисли!Обичам ви! newsm51

# 404
  • София
Аз нещо не мога да вдяна Simple Smile Какъв е проблемът?

Видях грешките: "Невалидна парола"
Това не е наказание.

Предполагам, че щом сте писали вече нямате проблем с профила.

Общи условия

Активация на акаунт