ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 71 275
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Благодаря   bouquet

# 901
  • забравих си мисълта...
Venetta, явно проблемът се дължи на някаква промяна в gmail, тъй като при endira проблемът е същият - реже адреса до ;
Може да пробвате да препратите писмото с линка за известие да дъщеря Ви и да видите дали при нея, от същия мейл, линкът ще се зареди както трябва.

Мамма, само за информация. Препратих E-Maila-а на yahoo.de (на дъщеря ми). От нейния E-Mail линка се зареди правилно. Още, направих всичко това от моя компютър, явно проблема идва от gmail.com

# 902
Само аз ли не си виждам съобщенията, или има някаква промяна?

# 903
Радвам се да те "видя", макар и добре маскирана  Hug

Най-вероятно си цъкнала това
Цъкни на това (пред датата горе) и ще се появят полетата.

# 904

Честно казано на мен ми омръзна да се занимавам с вас, а на вас как не ми омръзна да се занимавате с мен не мога да разбера. Какво толкова интересно има в мен, че постоянно подир мен вървите, не знам ...  newsm78
Толкова ли нямате друга работа, семейства, деца, мъже на които да обръщате внимание, че сте седнали на мен да обръщане толкова голямо внимание. Чувствам се виновен вече, че за да можете да вървите подир мен и да ме триете постоянно, не обръщате достатъчно голямо внимание на децата и мъжете си...

# 905
Честно казано на мен ми омръзна...

А дано, ама надали...

Голямо объркване е настъпило и явно прекалено голямо самолюбие се наблюдава.
(За лично инфо - Борис/Дон е един от 100-те хиляди потребители, който обаче иска да блесне с навиране в очите на модераторите. Незнайно защо решил, че това ги дразни и не спят, не се хранят и не поглеждат мъжете и децата си, улисани в мисли за Потребителя... ех, мечтиии)

# 906
Здравейте,
Не мога да изпращам лични съобщения...изтрих всички (не повече от 5-6 и въпреки това не ми се получава.

Бихте ли ми казали защо се получава така? (съжалявм,ако съм пропуснала някое разяснение)

Благодаря предварително и хубав ден Simple Smile

# 907
  • София
Каква точно е грешката, която ви се изписва?

# 908
Радвам се да те "видя", макар и добре маскирана  Hug

Най-вероятно си цъкнала това
Цъкни на това (пред датата горе) и ще се появят полетата.

Чувствата са взаимни! Simple Smile  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

Вече си виждам съобщенията, благодаря!

# 909
Каква точно е грешката, която ви се изписва?

Ами не ми се изписва някаква грешка,просто бутоните "изпрати","прегледай" не ми се появяват.
Имам опция "отговори",като вляза там най-долу има само квадратче за да запаметя съобщението като изпратено и нищо друго.

Току-що успях да изпратя лс и този път всичко ми излезе коректно.

Извинете за безпокойството и приятен ден  Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 10:28 от lili_sf

# 910
  • не там където искам
Искам да попипам нещо- исках да кача снимка във мой отговор ,но нещо не ми се получава.Изчетох всичко което сте дали като обяснение за качването на снимки, качих снимките във snimka.bg, отварям изображението което искам да кача и след като натисна с десен бутон не ми се отварят свойства и т.н., а се отварят съвсем други неща.Къде бъркам?Да не е проблема в това ,че се регистрерах във форума когато влязох през гугъла,защото пък през интернет експлоръла не ме допуска да се регистрирам,все ми дава грешна парола.Не съм много наясно с тези неща,и ще съм благодарна ако ми обясните.

# 911
Какво ти се отваря. Свойснтва или пропъртийз е най-долу.
Прожбвай с десен бутон на аватара ми.

# 912
  • не там където искам
Благодаря,справих се сама,разбрах къде ми е била грешката.Лек ден.

# 913
  • забравих си мисълта...
Отново само за информация. След като се установи, че проблема е в gmail.com опитах следното:
Маркирах линка, който получавам от bg.mamma, кликвам върху него с десен бутон и след като се отвори менюто, кликвам на най-горното меню "отвори" (öffnen) и така Интернет адреса не се реже, а се отваря на последния непрочетен отговор.

# 914
Честно казано на мен ми омръзна...

А дано, ама надали...

Голямо объркване е настъпило и явно прекалено голямо самолюбие се наблюдава.
За лично инфо - Борис/Дон е един от 100-те хиляди потребители, който обаче иска да блесне с навиране в очите на модераторите. Незнайно защо решил, че това ги дразни и не спят, не се хранят и не поглеждат мъжете и децата си, улисани в мисли за Потребителя... ех, мечтиии)

Напротив, напротив. Не само, че не искам да "бляскам" и да се "навирам" в очите на модки и админи ами правя чудеса от трикове само и само да не ме забележат шефовете и техните доносници. Стремя се да бъда по-тих от водата и по-нисък от тревата но не би... не става и не става... максимум до ден, два и айде - бан... и то без нищо да правя, ама абсолютно нищо, нищичко... Това ме навежда на мисълта че имам назначен специален агент който да ме следи денонощно щото и посред нощ ми се е случвало да ям банан... Ти Мамо, какво ще си помислиш след всички тия факти. Няма ли да си помислиш точно това - че съм специално следен за да ме банне някой...
Предлагам спрямо мен да приложите добре познатата тактика - Убий простака с мълчание и пренебрежение. Аз ще съм тук, а вие няма да ми обръщате никакво внимание вече и това ще ме убие за няколко дни... Ако искаш да пробваме. сигурен съм че ще има полза ...

П.П. Между другото от тия 100 хиляди регистрирани потребители, само аз досега съм регистрирал не по-малко от стотина акаунта. Очаквам някаква благодарност все пак за големия си принос за увеличаване на масата регистрирани потребители на вашия форум.

Общи условия

Активация на акаунт