ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 71 281
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Здравейте,
От вчера се опитвам да пусна лично съобщение до друг потребител, избирам опцията "Запази в Изпратени", но след изпращане, нищо не се съхранява в изпратени. Другата мама ми е изпратила линк на една обява за дрешка, но като я цъкна получавам съобщение, че или форумът не съществува, или нямам достъп или права за него.
С нея уточняваме една покупка, пък вече съм й изпратила паричките, а не мога да й отговоря на зададен въпрос. Така че, много моля да погледнете защо имам такъв проблем.
Предварително ви благодаря.
 vtrendy

# 886
От вчера следобед, някои подфоруми /Клюкарник, нашите деца, на път/, са ми "зациклили" с последните публикации Петък около 12 часа. В други си вървят нормално. Някаква идея?

Закована тема: "Чистене на кеш (ако виждате задна дата, стари теми, стара информация)"

Здравейте,
От вчера се опитвам да пусна лично съобщение до друг потребител, избирам опцията "Запази в Изпратени", но след изпращане, нищо не се съхранява в изпратени. Другата мама ми е изпратила линк на една обява за дрешка, но като я цъкна получавам съобщение, че или форумът не съществува, или нямам достъп или права за него.

По отношение на личните съобщения, не виждам никакво съобщение за грешка или проблем, който системата да е генерирала.
Моля, погледнете отново настройките на съобщенията си.
В профила Ви е зададено Запазвай копие на всяко едно изпратено лично съобщение в моята кутия с изпратени съобщения., т.е. опцията е активирана.
Ако при писане на съобщение Вие цъкате още веднъж и демаркирате полето, така изключвате опцията, т.е. указвате да не се пази копие от изпратените от Вас съобщения.

Що се касае до темата, която сте се опитали да отворите, то темата е премахната/изтрита, след като авторката е писала, че артикулът е продаден.

# 887
  • София
благодаря за отговора; от друг компютър успях да пусна съобщението, сигурно проблемът е в лаптопа ми

# 888
# 889
Здравейте! Извинявайте, че ви безпокоя, но имам проблем с подфорума "Предлагам, продавам, подарявам". Пуснах тема, мисля, че беше озаглавена "НОВИ зимни дрешки, 3+ месеца, за по 7 лв.", която не виждам във форума. Вчера маркирах, че едно от нещата е продадено, но не всичко. А сега проверявам и темата ми я няма. Няма и следа от нея и в моят профил ("последни публикации на потребителя"). Останалите 2 теми, които пуснах са си тук. На какво се дължи това?

# 890
pip_peeva, темата е изтрита, след като сте публикували, че е "Продадено".
Предполагам се дължи на модераторско объркване, решил е, че обявата е приключена.
Извинявам се. Възстанових темата.

# 891
Няма как да ги премахнете.
Това не е абонамент, от който да се откажете, това е автоматична функция, която показва списък от теми, в които Вие сте писали и в които има нови публикации.

# 892
  • София
pip_peeva, най-вероятно аз съм мод-а, който е изтрил темата. Съжалявам и се извинявам.

# 893
  • забравих си мисълта...
От доста време като получавам известие за нов непрочетен отговор, страницата която се отваря, не се зарежда на първия непрочетен отговор, а всеки път се отваря в началото на страницата, на която се намира той. Мислех, че причината е в настройките на моя компютър и затова дъщеря ми също се регистрира от него, но при нея този проблем не съществува, въпреки че настройките на профилите ни са еднакви. От нейния профил страницата се зарежда от първия непрочетен отговор. Така и не открих къде е проблема, затова ще помоля за помощ от ваша страна, за което благодаря предварително.

P.S. Надявам се следният пример, да ви улесни, ако не съм обяснила така, че да може човек, да ме разбере.

Получавам следния E-Mail :

Saidah e publikuval(a) nov otgovor v tema, kym koiato si aboniran.

Pregledai otgovora tuk: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500104.new;topicseen#new

Като цъкна на горепосочения линк обаче, страницата се отваря ето тук    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500104.new

А би трябвало, да се отвори тук       http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500104.msg16569403#msg16569403

Всъщност, като цъкна тук в отговора ми, линка се отваря правилно, но настройките на E-Mail-а не съм променяла от години  newsm78.

# 894
Явно по някаква причина браузерът "реже" последната част от адреса и вместо
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500104.new;topicseen#new
 зарежда адреса само до ;
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500104.new

Не е от настройките тук.

Моля, кажете дали ползвате мейл-клиент (ако да - какъв) или проверявате пощата си през уеб-мейл.
Напишете и какъв браузер ползвате.
С дъщеря Ви един и същи мейл клиент и един и същ браузер ли ползвате?

Като посочите само (без да кликвате) с мишката върху линка в писмото, какво се изписва като адрес в най-долната лента (в т.нар. лента на състоянието или status bar)?

# 895
  • забравих си мисълта...
Ползвам Free Mail (gmail.com,) а дъщеря ми ползва yahoo.de, браузера е Internet Explorer. Както вече споменах, опитахме от моя компютър, но при нея всичко е наред, докато при мен се получава този проблем.
Още, при нея като поставя мишката върху линка в нейния Е-Маил (без да кликвам  върху линка) в Status bar се изписва същия линк като този, върху който е поставена мишката, а при мен, не се изписва нищо.

# 896
Mamma, AnMary благодаря!  bouquet

# 897
Здравейте!
Вчера не успях да си вляза в профила няколко пъти и натиснах бутона за смяна на паролата, но като последвам линка ми излиза една и съща страница http://www.bg-mamma.com/index.php?action=reminder .  Sad
Какво да правя?

Предварително благодаря!

# 898
endira, маркирайте целия адрес на линка, копирайте го и го поставете в браузера.

Venetta, явно проблемът се дължи на някаква промяна в gmail, тъй като при endira проблемът е същият - реже адреса до ;
Може да пробвате да препратите писмото с линка за известие да дъщеря Ви и да видите дали при нея, от същия мейл, линкът ще се зареди както трябва.

# 899
  • забравих си мисълта...
Благодаря за отговора, Мамма.

Общи условия

Активация на акаунт