ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 71 257
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна
На мен ми харесва като идея, не знам дали технически е възможно, но си струва да се обмисли.

# 961
Днес, цял ден системата ми отхвърля регистрацията. Аз  ли бъркам нещо, ограничение ли е?
Че и паролата съм си забравила или греша?

# 962
Тук сте писали от акаунта си, т.е. успели сте да се логнете с потребителското си име и паролата.
Виждам само един неуспешен опит за логване със съобщение за грешка "Невалидна парола" от днес в 18.20 ч.

# 963
Днес, цял ден системата ми отхвърля регистрацията. Аз  ли бъркам нещо, ограничение ли е?
Че и паролата съм си забравила или греша?
Пояснявам се, видях, ограничение 30мин., защо?, Само за мен ли е?

# 964
Съжалявам, но не мога да разбера за какво става въпрос.

Моля, бъдете по-конкретни описвайки проблема.

Какво правите, какво се случва, какво съобщение за грешка Ви дава системата?

# 965
Имам ограничение за сесия  30мин. За да пиша в дискусията през 30 мин трябва да влизам с акаунт и парола.

# 966
Когато се логвате, попълнете името си и паролата в първото каре горе вляво и оставете опцията от падащото меню да е "завинаги", т.е. да е "запомни име и парола [завинаги]"

# 967
Ето такова ми се появи, за първи път newsm78

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 01:19 от Бижy

# 968
За не повече от 30 секунди беше така (аз бях).

# 969
Да, за толкова, ама аз да се похваля, че и на мен най-после ми се повреди нещо Laughing

# 970
  • София
Здравейте!
Знам,че Вие сте хората които определят правилата,но бих Ви помолила да помислите над следното: Регистрирана съм от 2008,като преди това имах регистрация от февруари 2007.Не съм писала в темите които трупат "стаж",просто защото не съм го намирала за нужно.Дали не е по-удачно,до форумите изискващи някакъв ранг,да се допускат  и хора с по-стари регистрации ?Всеки амбициран би могъл да стигне определен ранг,но не смятам,че форумът трябва да се пълни с ненужни и безсмислени постове.

Поздрави  bouquet

# 971
Здравейте,
Отново имаме проблем с пощенската кутия.
При положение , че старите съобщения са изтрити ,в кутията пише че имаме 7 , а тя е празна.
Това се случва за втори път.
Моля Ви за помощ.
Благодаря.

# 972
Искам да питам защо нямам бутон "цитат" в:  С какво Ви дразнят най-много СВЕКЪРВИТЕ - 4 част? Във всички други теми, които погледнах имам.
Дам.. сега прочетох нововъведенията., но пише :също е с рестриктиран достъп за новорегистрирани потребители.: Не видях да има изискване за 50 мнения.

Последна редакция: пн, 18 окт 2010, 20:16 от bebo4ko

# 973
Аз виждам това:
Семейни отношения
Място за дискусии и обсъждане на проблеми с отношенията между членовете на семейството.
Достъп до този форум имат само потребители с ранг от Новак нагоре (т.е. с поне 1 мнение във форум-системата).
Теми и мнения могат да публикуват само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (т.е. с над 50 мнения).Теми, които се отнасят за този раздел, но са публикувани в друг подфорум, няма да се преместват, а директно ще бъдат изтривани.

Логично е, като не можеш да пишеш, да не можеш и да цитираш. Защо ти е бутон?

# 974
Не мога да активирам профила си. Писмата ми с код за активация са празни.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт