ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 408
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 75
Може ли новата тема да се закове http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=502949.0?
Благодаря!  Hug  bouquet

# 76
Пуснах една тема която не беше много точна. Писаха ми че модераторитя ще я махнат. Изтрита ли е? , че вече я няма там където я пуснах?

# 77
  • София
Val27, да темата е изтрита. Има доста писано по въпроса в подфорум "Нащите деца", "Детски ясли и градини".

# 78
Получих съобщение на мейла си,че съм си забравила паролата ето копирам некста му
Zdravei mimozata,

Tozi e-meil e izpraten, zashtoto e izpolzvana funkciiata 'zabravih parolata' za Vasheto potrebitelsko ime. Za da izberete nova parola posledvaite tozi adres............... и пр.

Притеснението ми е следното аз  не съм си забравила паролата и не съм ползвала тази опция??!! Кой го е направил и кой се е опитвал да влиза в моя профил??Имам ли повод за притеснение?

Благодаря   bouquet

# 79
  • София
Доброжелатели всякакви.

Напомнянето за забравена парола е това
Цитат
напомняне
Не можем да изпратим твоята парола, но можеш да избереш нова като последваш инструкциите в e-mail, изпратен до теб. Също така можеш да избереш нова парола като отговориш на секретния ти въпрос.
За да има някакво действие трябва да ви знаят e-mail адреса, по точно юзернейм и парола.

# 80
Получих съобщение на мейла си,че съм си забравила паролата ето копирам некста му
...
Притеснението ми е следното аз  не съм си забравила паролата и не съм ползвала тази опция??!! Кой го е направил и кой се е опитвал да влиза в моя профил??Имам ли повод за притеснение?

Не. Никой не може да промени паролата Ви, освен ако не знае старата или няма достъп до електронната Ви поща.
Често се случват обърквания, особено когато има прякори, които си приличат или донякъде съвпадат.
Погледнах, че има още 4 потребителски имена, които започват с mimozata, а общо са 60, които започват с mimoza.

# 81
Здравейте, в някои теми не мога да маркирам отговор, защото няма бутон за това, не виждам темата да е заключена, но явно е или не гледам където трябва, интересно защото реших и отворих една сле друга доста нови, но пак не липсва долу бутончето отговори, това в темата за бременност и кърмене.А в другите които посещавам си е ок.  Какво се прави? Мерси

# 82
Ох искала съм да напиша, че липсва бутнончето за отговори, грешка  Embarassed

# 83
Може ли да уточните за коя тема става въпрос? Линк?

Да нямате предвид консултантския подфорум на Ла Лече Лига?

# 84
И аз ще помоля за малко помощ. Искам да публикувам в темата "Как да се грижа за здравето си и за здравето на съкровището в мен", но нито имам бутон "отговори", нито "цитат". Предварително благодаря на този, който ще ме избави от чуденето Simple Smile

# 85
  • София
И аз ще помоля за малко помощ. Искам да публикувам в темата "Как да се грижа за здравето си и за здравето на съкровището в мен", но нито имам бутон "отговори", нито "цитат". Предварително благодаря на този, който ще ме избави от чуденето Simple Smile
Темата е заключена.

# 86
Благодаря!

# 87
Не мога да се регистрирам. На имейла, който ми изпращате няма линк за активиране.

# 88
Напишете потребителското име, с което сте се регистрирали и ще активираме акаунта Ви ръчно.

# 89
Вярно ли е, че форума на bg-mamma е най-големият форум на български сайт?

Общи условия

Активация на акаунт