ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 374
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз имам изтрити около 30-ина мнения...не знам точно колко са.
Изтрити ли са или ще отиват в архива?

Благодаря  предварително!   bouquet

# 91
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=70063  в подписа има линк към комерсиален сайт.

# 92
Вярно ли е, че форума на bg-mamma е най-големият форум на български сайт?

Може би, предполагам.
Не се "мерим" с никого и не следя статистиките на други форуми.
Статистиките тук са видими, предполагам и на другите форуми също.
Тук, в активния форум, има:
1 988 642 Общо мнения в 30 190 Теми

В архива
11 883 853 Общо мнения в 236 358 Теми

Т.е. общо 13 872 495 мнения в 266 548 теми (без изтритите мнения, а такива има страшно много и то предимно теми с най-много отговори като спамо-чат, теми за reality предавания и т.н.)

Относно потребителите - периодично премахваме стари регистрации, които не се ползват, дублирани и неактивирани и броят потребители е приблизително реален. Както е видно от ID-то на последния регистриран потребител, ако не бяха премахвани регистрации, то броят на потребителите щеше да е 269 671 (в момента са 110 560, като над 107 000 от тях са използвали активно регистрацията си през последната една година).

Виждам точно 14 Ваши премахнати мнения предимно от теми, които са прочиствани от странични коментари (напр. от темата само за кодове).
Конкретно мнение ли търсите?
Мненията, които са в архива, може да ги видите през линка от профила - Покажи (в нов прозорец) публикациите в Архива.
В момента няма отделени мнения, които да бъдат тепърва наливани в Архива.

# 93
  • София

Виждам точно 14 Ваши премахнати мнения предимно от теми, които са прочиствани от странични коментари (напр. от темата само за кодове).
Конкретно мнение ли търсите?
Мненията, които са в архива, може да ги видите през линка от профила - Покажи (в нов прозорец) публикациите в Архива.
В момента няма отделени мнения, които да бъдат тепърва наливани в Архива.
Благодаря,Мамма,   bouquet не търся конкретно мнение,просто ми направи впечатление,че са намалели публикациите ми.Бяха над 1500,а от няколко дни са 1486,като наистина пиша предимно във форуми,където мненията не се отчитат,и затова забелязах че са по-малко,но както и да е,няма да задълбочавам,не никак важно.  Peace

# 94
Здравейте.Когато искам да направя тема,полето не ми стига.Трябва постоянно да давам нагоре или надолу,за да видя какво съм написала.Може ли полето да се разшири по някакйв начин?Благодаря предварително  Peace

# 95
Моля, да изтриете темата започната от мен в общ отчетен - "Дамски клуб 40+....".
Неволно публикувах нова тема.
Благодаря!

# 96
По хоризонтала просто като си разширите прозореца на браузъра. Вертикално, без да се променя за всички - не. Ако пишеш нещо наистина ГОЛЯМО, съвет - напиши го в нотпад и после го пейстни. Съветът не е само за форумите а по принцип за уебовете.

еди

Здравейте.Когато искам да направя тема,полето не ми стига.Трябва постоянно да давам нагоре или надолу,за да видя какво съм написала.Може ли полето да се разшири по някакйв начин?Благодаря предварително  Peace

# 97
Имам два въпроса. Как се влиза с профил в архива на бг мамма и как мога да си изтрия профила.

# 98
  • София
Имам два въпроса. Как се влиза с профил в архива на бг мамма и как мога да си изтрия профила.
В архива може само да четете. Т.е. потребителят не може да се логне.
За триене на профил - въпрос към админите. Даже и изтрит мненията остават.

# 99
Здравейте, една потребителка ме помоли да ви пиша.
Това е ситуацията:

Цитат
...Ползвам Мозила и ИЕ. Отварям страници, чета, пиша, но не мога да публикувам . Кеш чистих. Нищо не стана. Дори сега ти пиша, но не знам дали ще мога да ти го изпратя това съобщение...

Какво да направи?  Thinking

# 100
В ето тази тема последните няколко страници доста се разводниха  Rolling Eyes Може ли някой от модераторите да я погледне  Hug надявам се,че тук е мястото за тази ми молба  Mr. Green

# 101
  • София
Джуличке, твърде общо е това, което ти пише. Да конкретизира точно какъв е проблема. Т.е. изписва ли и се нещо при публикуване, не може да зареди страницата до край, не вижда бутони и т.н.

# 102
Здравейте, имам молба,  бих искала да премахна регистрацията си в бгмама, но не успявам, бихте ли ме премахнали вие?
Благодаря!

# 103
  • София
Благодаря ви!  bouquet За мен вие сте истински отговорни и почтени хора, а това е нещо толкова рядко срещано, че не мога да ви спестя възторга си. Hug

# 104
Мисля, че за втори път ще задам един въпрос. Обидни постинги не се толерират.
Има ли значение обидни за кого? Може ли да обиждаме непотребител на форума безнаказано?

Общи условия

Активация на акаунт