ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 592
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 585
Към който и да е джедай на ЛС. Simple Smile

# 586
Да науча Де Ваня на нещо, ако позволи: Hug
Този бутон - "вмъкни код",  показва нагледно как трябва да изглежда:
Код:
[url=http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500104.0]ето това е тази тема[/url]
Извинете, но нещо не разбрах за какво служи бутонът #. Може ли малко по-подробно обяснение?  Blush
Благодаря!  Simple Smile

# 587
  • Sofia

Извинете, но нещо не разбрах за какво служи бутонът #. Може ли малко по-подробно обяснение?  Blush
Благодаря!  Simple Smile
За визуализиране (както в сивото поле) на това, което трябва да се напише за да се постигне желаното.

# 588
От няколко дни достъпът до форума ми е забранен.

Ако достъпът до форумите Ви бе забранен персонално, нямаше да можете да влезнете въобще или нямаше да може да публикувате.

Моля, цитирайте точното съобщение за грешка, което системата Ви извежда за забраната, за да може да проверим точно какъв е проблемът и да го отстраним.

Когато се опитвам да влезна във форума от PC-то вкъщи ми излиза съобщението:

"Съжалявам, k@smet, достъпът до този форум ти е забранен!
Може би сте объркали форума?!"

Съответно не мога да изпращам или получавам съобщения. Иначе достъп до акаунта имам и мога да пиша във форума от друг компютър или телефон (в моя случай).

П.П.: Други проблеми с PC-то нямам.

# 589
Моля, опитайте сега отново, не би трябвало да има проблем.

(Засегнала Ви е стара забрана, наложена на потребител заради спам)

# 590
Всичко е OK!  Grinning

Много, ама много благодаря!     smile3525

# 591
Възможно ли е да задам цвят на текста от бъдещите си постове и да запаметя избора си?
Примерно автоматично да пиша така.
Не намерих такава опция в профила си.

# 592
Не е възможно. Всеки път трябва да маркираш и да указваш избрания от теб цвят.
За повечето съфорумци е дразнещо постоянното цветно писане, но това разбира се е личен избор. Peace

# 593
Моля да бтде заключена темата и изтрит клеветящия пост! - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464448.45;topicseen
Поддържам все още отношения със Стела и написаното изобщо не отговаря на истината.

# 594
Извинете, ама това е темата "Мразя да готвя" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=520592.msg16151171;topicseen#msg16151171
Дамата, която пусна третата поред такава тема, просто сложи неподходящо заглавие и взехте темата за готварска. В нея пишем хора, които никога не биха стъпили в готварския подфорум, именно защото мразим да готвим! Нужно ли е така безцеремонно да бъде заключена!? Rolling Eyes

# 595
И както мразите да готвите, така темата се е напълнила с рецепти. И спам. Много спам.
С право я е заключила Vache.

# 596
ОК! Peace Предупредих ги няколко пъти с тези рецепти... Confused Май само аз мразя да готвя истински. Mr. Green

# 597
Днес се рових в пощенската си кутия и намерих отпреди година и нещо три последователни ЛС-та от гост. Как е станало това, гост да ми пише? Или е със дълбоко замразен акаунт вече?
Не че е важно, но любопитството ме човърка.

п.п. не е дълбоко замразан акаунт, имам и от такъв.

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 18:33 от Вълкът с дълъг ник

# 598
  • София
Бижу, съжалявам  Hug
Точно темата, която заключих не е нищо повече от спамо-чат пълен с рецепти и отчети от типа "Какво ядох днес", "какво ми се яде днес", "Какво сготвих днес, нищо че мразя да готвя"  Mr. Green

Между другото не знаех, че е имало тема "Мразя да готвя", подминала съм я, а от тази по нищо не личи, че участващите мразят да готвят  Laughing

# 599
  • София
Ваче мети и отключвай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт