ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 70 527
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ваче мети и отключвай Simple Smile

Отключих я в Общ отчетен, обаче  Wink
Там няма нужда от метене, че то и без това като чета в темата създава дискомфорт метенето  Mr. Green

# 601
Днес се рових в пощенската си кутия и намерих отпреди година и нещо три последователни ЛС-та от гост. Как е станало това, гост да ми пише?

Предполагам става въпрос за изтрит вече неактивен акаунт.

# 602
  • София
Здравейте
В момента не се намирам в България. Всеки път като трябва да влизам във форума, си пиша юзер нейма и паролата. Преди във БГ не беше така newsm78. Аз ли не правя нещо както трябва?

# 603
За да Ви "запомни" името и паролата, на браузера Ви трябва да е разрешено да приема cookies и съответно като се логвате във форума да зададете да Ви запомни "Завинаги".

# 604
  • София
Това "Завинаги" го давам, но cookies ми бяха medium-high. Мерси, значи не е от това, че не съм в България

# 605
Отново моля някой да заключи темата и да изтрие постовете, които са просто безумни! - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464448.45;topicseen

# 606
Бижу, благодаря ти!

# 607
Премахната ли е вече опцията ,за проследяване на темите, в които сме писали?

# 608
  • София
Не е махнато, "Нови отговори на моите публикации".
Разбира се там ще бъдат само темите, в които сте писали и, и по които има нови отговори.

# 609
Хайде и аз за новите отговори...   Grinning

Има ли техническа възможност на страницата Нови отговори на моите публикации отдолу да бъде добавено падащо меню за бързо скачане в подфорумите? В противен случай ми се налага да се връщам през Начало и тогава да избирам.

Благодаря!  Simple Smile

# 610
Zdraveite i izvinyavaite za tapia vapros. Vazmojno li e da nyamam kredor zaradi preinstalirvane na windows? Naloji se da instaliram nanovo windows i ottogava nyamam kredor. Blagodarya  bouquet

# 611
  • София
Може, ако сте с IE 8.
В Операта май също няма.
За IE натискате това

# 612
Благодаря много, оправих го!  bouquet

# 613
да  "Нови отговори на моите публикации". ,но къде се намира сега този надпис,при мен го няма карето отгоре където беше този надпис

# 614
Хайде и аз за новите отговори...   Grinning

Има ли техническа възможност на страницата Нови отговори на моите публикации отдолу да бъде добавено падащо меню за бързо скачане в подфорумите? В противен случай ми се налага да се връщам през Начало и тогава да избирам.

Предполагам няма да има пречка да се добави. Ще проверя и ако има възможност, ще го добавя.

да  "Нови отговори на моите публикации". ,но къде се намира сега този надпис,при мен го няма карето отгоре където беше този надпис

Кликнете на тази стрелкичка - намира се пред датата горе.

Общи условия

Активация на акаунт