ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 71 270
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 915
  • Бургас
Мога ли да сложа този линк   в подписа си? Да не би да е противоречие на правилата?

Не знам дали тук е правилното място да задам въпроса си, ако не е се извинявам.

# 916
  • Sofia
Напротив, напротив. Не само, че не искам да "бляскам" и да се "навирам" в очите на модки и админи ами правя чудеса от трикове само и само да не ме забележат шефовете и техните доносници. Стремя се да бъда по-тих от водата и по-нисък от тревата но не би... не става и не става... максимум до ден, два и айде - бан... и то без нищо да правя, ама абсолютно нищо, нищичко... Това ме навежда на мисълта че имам назначен специален агент който да ме следи денонощно щото и посред нощ ми се е случвало да ям банан... Ти Мамо, какво ще си помислиш след всички тия факти. Няма ли да си помислиш точно това - че съм специално следен за да ме банне някой...
Предлагам спрямо мен да приложите добре познатата тактика - Убий простака с мълчание и пренебрежение. Аз ще съм тук, а вие няма да ми обръщате никакво внимание вече и това ще ме убие за няколко дни... Ако искаш да пробваме. сигурен съм че ще има полза ...

П.П. Между другото от тия 100 хиляди регистрирани потребители, само аз досега съм регистрирал не по-малко от стотина акаунта. Очаквам някаква благодарност все пак за големия си принос за увеличаване на масата регистрирани потребители на вашия форум.
Напъните ви са ясни, колкото и да се опитвате да се обяснявате.
Нищоправенето ви е известно отдавна във форума като "борисиране" и няма абсолютно никаква нужда от персонално следене за да бъдете забелязан.
Не знам дали разбрахте, че лимитът ви за нарушения просто се изчерпа. Добра идея е да престанете да флудвате темата и мейлите ни с обяснения. Изслушахме всичките им вариации.
Послеписът ви е абсолютно достатъчен за да илюстрира незачитането на правилата тук.
Предложението ви се отхвърля. Този филм вече го гледахме.

# 917
Не разбирам идеята на тази тема, но при всички положения няма място в подфорум Искам бебе.

# 918
  • Русе
 Здравейте.Бихте ли ми казали как се търси определена дума в някоя тема?Бях го чела някъде,но сега на мога да го открия.Благодаря!

# 919
Мога ли да сложа този линк   в подписа си? Да не би да е противоречие на правилата?

Не е в противоречие. Няма проблем да сложите линка в подписа си.

Не разбирам идеята на тази тема, но при всички положения няма място в подфорум Искам бебе.

Така е. Съгласна съм. Премахната е вече.

Здравейте.Бихте ли ми казали как се търси определена дума в някоя тема?Бях го чела някъде,но сега на мога да го открия.Благодаря!

Вариант 1 (в случай, че темата е по-малка и до номерираните линкове за съответните страници има линк Всички)
Зареждате всички страници на дадена тема и използвате функцията за търсене на браузера Ви, обикновено се стартира с клавишна комбинация Ctrl+F или от основното меню на браузера горе - Edit-Find

Вариант 2
Използвате полето Търси: горе вдясно, под карето с форумните статистики.
Полето търси контекстно спрямо мястото, на което се намирате във форумите:
- ако сте на заглавна страница на форумите, търси във всички подфоруми
- ако сте в даден подфорум, търси само в темите в този подфорум
- ако сте в дадена тема, търси само в дадената тема

# 920
  • Русе
 Много благодаря!

# 921
Не съм сигурна, че тук му е мястото, но имам молба да се заключи тази тема, защото всъщност е безсмислена. Явно нещо лошо съм търсила.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=533179.0

# 922
Здравейте! Бях писала в тази тема миналата година и исках отново да се консултирам с момичетата, които пишат там, но видях, че е заключена. Дали има възможност да се отключи? Не обърнах внимание дали вече не е в архива newsm78

# 923
Отключих темата.

# 924

Много, много благодаря! smile3525

# 925
Ето тук има много професионални продукти за коса, ползвам ги и ефекта е страхотен:
http://........................html
И аз си лепнах вирус от тая препратка но добре, че антивирусната ми е добра
Ще Ви бъде ли възможно да проверите въпросната страница и ако наистина има проблем с нея, да изтриете написаното от believe?
Както и лънка от поста на mama MaCa.
Предварително благодаря!

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 22:03 от B & C

# 926
готово!

# 927
Ето тук има много професионални продукти за коса, ползвам ги и ефекта е страхотен:
http://........................html
И аз си лепнах вирус от тая препратка но добре, че антивирусната ми е добра
Ще Ви бъде ли възможно да проверите въпросната страница и ако наистина има проблем с нея, да изтриете написаното от believe?
Както и лънка от поста на mama MaCa.
Предварително благодаря!

Shocked Какъв вирус? Аз също цъкнах линка ...

# 928
Мишелин, до колкото разбрах е имало троянски кон но аз, след като една дама сподели за реакцията на антивирусната си програма, реших да не цъкам на линка и да не тествам моята антивирусна програма, а да информирам модераторите.  Blush
Благодаря на bubanka за бързата и реакция!   bouquet
От подобни странички с доста странни домейни, винаги има голяма вероятност човек да си лепне нещо на компютъра.

# 929
  • София
май се справихме с това, за което щях да моля да ми помогнете.
Ако не сме пак ще моля  Hug

Последна редакция: пт, 15 окт 2010, 10:47 от Valliya

Общи условия

Активация на акаунт