ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 71 256
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 945
Мда и аз не съм съгласна...да не кажа,че такава рестрикция на потребители въобще не е решение на проблема. Примерно аз чета подфорума от чисто любопитство като не-майка,не-очакваща и не-еди кво си, а пиша само във темите за покупки от интернет,където не се отчитат.

Сега трябва да се надявам мнението ми тука да се отчете  Praynig .... или кво...да се занимавам да търся тема,където е подходящо да си напиша мнението,състоящо се от 5 думи, само и само да ми се отчете едното мнение...хитро, хитро!  ooooh!  Crossing Arms
А също се оказва, че ако влезеш като гост си четеш на воля. За писането бих рабрала, но и за четене да има ограничения  newsm78

# 946
Грешка!
Темата или форумът, който търсите, не съществува или имате ограничени права.  

дава ми това съобщение

Въпреки че имам доста обстойни мнения във подфорума "Последният влак за лихвоточките", не мога да вляза в него. Моля за разяснение, като се има предвид, че до определен момент доста активно коментирах поставени от други членове въпроси. Благодаря Ви предварително. Simple Smile

# 947
Може ли един ключ и даже изтриване тук, че някакви прокоби заваляха и не са ми по вкуса.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=530087.msg16627243#msg16627243

# 948
  • София
Може ли един ключ и даже изтриване тук, че някакви прокоби заваляха и не са ми по вкуса.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=530087.msg16627243#msg16627243
Заключих.

Въпреки че имам доста обстойни мнения във подфорума "Последният влак за лихвоточките", не мога да вляза в него. Моля за разяснение, като се има предвид, че до определен момент доста активно коментирах поставени от други членове въпроси. Благодаря Ви предварително. Simple Smile
Подфорум "Дом и семейство" е преименуван на "Семейни отношения"
Намира се на същото място, но е с рестриктиран достъп.
Вече потребителите с ранг от Новак нагоре (с над 1 мнение) могат да го виждат.
Мнения и теми могат да бъдат публикувани само от потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (над 50 мнения).
Всяка тема, отнасяща се за този раздел, но публикувана в друг подфорум, няма да бъде местена, а ще бъде директно изтривана.

# 949
Благодаря, AnMary! Hug

# 950
  • Sofia

А също се оказва, че ако влезеш като гост си четеш на воля.
Да, за четенето няма ограничения с изключение на малка категория регистрирани без нито едно публикуване мнение, те не могат да четат, но е бъг на системата и програмистите ще го отстранят.

Темите извън семейните отношения, проблемни сношения, свекървено-зълвенски драми и сходните им, отговарящи на описанието на подфорума, се пренасят в момента по съответните подходящи подфоруми и съвсем скоро ще ги видите.

# 951
  • София
Здравейте,

много бих искала, ако е възможно, да бъде премахната изцяло моята тема в "семейни отношения" , която се казва "Незнам какво заглавие да сложа...."

Благодаря

# 952
Може ли да пишете на bambi1 да си разчисти кутията, за да мога да й отговоря. Мерси!

# 953
  • София - Рим и обратно

А също се оказва, че ако влезеш като гост си четеш на воля. За писането бих рабрала, но и за четене да има ограничения  newsm78
Aз също си мисля, че точно гости не би трябвало да имат достъп да четат, с оглед на това, че доста хора споделят личните си драми там и съответна поверителност би била уместна newsm78

# 954
  • Стара Загора
Каква поверителност, какви 5 лева...?!?
Вие имате ли си идея къде сте попаднали...?
Не е вестник "Лична драма" това, вярвайте ми... Laughing

# 955
Чувствам се лишена от правото да изразявам мнението си по повод ограниченията, наложени в "Семейни отношения". Държа да отбележа, че темите по които имам отчетени мнения понякога са били  много по-незначителни, от тези в "Семейство и дом". Значи по другите подфоруми може да се пише какво ли не, но то се смята за по-сериозно. Направо недоумявам. Ако трябва да избълвам 36 поста в отчетните подфоруми няма проблем. Но нещо ми се отщя писането. Със здраве.

Почти всички раздели в които се отчитат мненията са свързани с бебета.Една не-майка как да натрупа мнения? - Естел, ами форумът е БГ мама. Но да не забравяме, че има мами като мен, които отдавна са минали етапа с бебетата и забременяванията. И такива като нас имат нужда от форумно пространство, нали?  Embarassed

Последна редакция: сб, 16 окт 2010, 17:13 от Morphea

# 956
  • София - Рим и обратно
Не разбрах връзката между вестника и поверителността Grinning
Както и да е, не е моя работа, разбира се. А и аз не пиша личните си драми там Laughing.

# 957
Моля модератор, може ли малко да го вразумите това дете, че разваля бон тона в темата?

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=284426

# 958
  • София
Извинявам се, дали може да погледнете тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=460087.msg16634791#new - ако може да се заключи - стара е, а доста хм... глупости се понаписаха последните дни в нея. Благодаря

# 959
Имам предложение. Да се добави опция за скриване на ника при пускане на тема в ДиС(CO). Така и така, според новото изскване, само потребители с над 50 мнения могат да пускат теми там. Като зареди страницата, да има опция с чек-бокс за "Скрий потребителско име". Показва се поленце за ново име. Ако полето остане непопълнено, темата се пуска от името на Гост. Така, хем ще са спразени новите правилата, хем тези с необходимите изисквания ще могат да решат дали да останат анонимни или не.

Как ви се струва?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт