ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 71 753
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 155
Точно влизах да пиша за това.

Днес ще има забавяне при зареждането на форума.
Предполага се, че ще продължи до късно през нощта.

# 1 156
  • Варна
Мамма,
лентичките ти ми излизат в черен прозорец, а досега не беше така, не съм сменяла версията на браузъра - Мозила 3.6.12. При мен ли е проблемът?

# 1 157
  • При хората, които обичам
И аз така ги виждам. И с ИЕ, и с Мозила.

# 1 158
  • Варна
Явно е било временно, оправиха се.

# 1 159
Не, не е във вас проблемът.
Ще бъде оправено.
Главно заради огромния обем картинки с по-голям размер, е пусната функция, която да оптимизира картинките (затова е и забавянето на форума).
Докато премине през всички мнения може да има временно некоректно показване или непоказване на изображения.

# 1 160
  • Once there was a Hushpuppy...
Благодаря за отговорите. Ще си я сменя Peace

# 1 161
Днес за пръв път видях, че имам опция да си видя изпратените съобщения. Те се помнят на сървъра ви, нали? Ще облекча ли с нещо работата, ако ги позатрия? За приблизително 2800 става въпрос.

# 1 162
Благодаря, Вълк, но няма да се отрази на системата.
Може да си ги разчистите за лично удобство и ако не ги ползвате.

# 1 163
  • София
Извинете за тъпия въпрос, но не мога да никъде да намеря информация кога се появява иконата за пуснато от мобилен телефон мнение. От какво зависи? Когато се е случвало да пиша от моя телефон, никога не е излизала такава икона.
Благодаря.

# 1 164
Извинете за тъпия въпрос, но не мога да никъде да намеря информация кога се появява иконата за пуснато от мобилен телефон мнение. От какво зависи? Когато се е случвало да пиша от моя телефон, никога не е излизала такава икона.
Благодаря.
Ако пишете от wap на телефона, т.е. ползвате браузъра на оператора, излиза иконка с телефонче в полето над мнението. Ако ползвате Opera mini или друг браузър за телефон, който е качен като приложение в софтуера на телефона, не излиза иконка телефонче, а обикновена като на всички мнения.

# 1 165
Ето мнение от браузър на оператора, който ползвам.

# 1 166
  • София
Мерси много! Simple Smile

# 1 167
Здравейте. Опитах се да вляза в темата за рок и метъл в подфорума музика, концерти, театър, но ми излиза съобщението:

"Внимание! Посещаването на този сайт може да навреди на компютъра ви!
Уебсайтът на адрес www.bg-mamma.com съдържа елементи от сайта autumnsphere.com, който изглежда хоства злонамерен софтуер. Това е софтуер, който може да навреди на компютъра ви или да извършва операции без вашето съгласие. Компютърът ви може да се зарази дори само при посещение на сайт, съдържащ подобен софтуер."

Същото е и с темата за Нова генерация в същия подфорум... Какво не е наред?

# 1 168
Аватар на потребител бе от този сайт autumnsphere .com , който се засича като сайт, съдържащ зловреден код.
Цензурирах ръчно адреса, за да не създава проблеми.

# 1 169
  • София
Аз забърсах аватара Simple Smile Тъкмо седнах да й пиша.

Общи условия

Активация на акаунт