ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 71 731
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 170
Аха, мерси и на двете

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 11:02 от Косьо

# 1 171
извинявам се,обаче не мога да намеря темата :бременност;бременни-бързи въпроси и отговори. отговаря ми 4е не може да бъде намерено.

# 1 172
Съжалявам, по грешка е била слята от модератор с по-стара тема и затова се е била "изгубила" - т.е. не е била достъпна от стария си адрес.
В подобни случаи може да видите темата от собствените си публикации - Профил - Последните публикации.

Разделих отново и възстанових темата за бързи въпроси - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539136.0

# 1 173
извинявам се,обаче не мога да намеря темата :бременност;бременни-бързи въпроси и отговори. отговаря ми 4е не може да бъде намерено.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539136.0

# 1 174
По какъв начин мога да съобщя за нерегламентирана реклама на ЛС от друг потребител на форума?

# 1 175
  • София
pure_selina, с ЛС до админ и модератор.

zai4eto 81, аз слях темата, съжалявам, че е станало объркване.

# 1 176
Забранено е изпращането на ЛС то тях. Rolling Eyes

# 1 177
  • Sofia
На някои не е.

# 1 178
Защо във форум "Семейни отношения" има тема от потребител с 6 поста, нали уж имаше ограничение за 50 поста?

# 1 179
Защо във форум "Семейни отношения" има тема от потребител с 6 поста, нали уж имаше ограничение за 50 поста?
Преместена е от друг форум.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539116.0

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 19:06 от Вълкът с дълъг ник

# 1 180
  • Варна
Хм, а в подфорум "Семейни отношения" пише следното:
Цитат
Теми, които се отнасят за този раздел, но са публикувани в друг подфорум, няма да се преместват, а директно ще бъдат изтривани.

# 1 181
Здравейте!
Ще се радвам при време и възможност от ваша страна да ми отговорите на следния въпрос.
От година и няколко месеца пиша в темата"След 1001 нощ приказката прелива в една Безкрайна песен"от раздела "Романтични сериали".
Днес наша близка приятелка от темата имаше празник.Самата тя писа за това,а след това няколко човека я поздравихме.Имаше и постове с коментари,засягащи пряко темата.
След около час имах време  да погледна отново и видях,че няколко поста са изтрити ,но някак си хаотично.Употребявам тази дума,защото бяха изтрити част от поздравите,и част от коментарите по самата тема.
Давам си сметка,че тези чествания са спам на практика,но досега не се беше случвало по този начин-да бъдат махнати и постове,които носят някаква информация за нас.
Ако имате възможност да споделите каква е причината,ще бъда доволна.
Съзнавам,че има и такъв момент на комуникация,който засяга нашето ежедневие-например,сутрин пием кафе заедно и дискутираме интересни неща в темата ,но се надявам да не излизаме по принцип от изискванията на форума-поне се опитваме.
Предварително благодаря,че ме изслушахте и ви желая хубава вечер!

# 1 182
Хм, а в подфорум "Семейни отношения" пише следното:
Цитат
Теми, които се отнасят за този раздел, но са публикувани в друг подфорум, няма да се преместват, а директно ще бъдат изтривани.
Мод е сбъркал, ще се поправи. Който е безгрешен, да замеря Бу.

# 1 183
темата"След 1001 нощ приказката прелива в една Безкрайна песен"от раздела "Романтични сериали".
...
няколко поста са изтрити ,но някак си хаотично

От темата са премахнати освен страничните коментари, така и няколко публикации, съдържащи снимки извън допустимите размери.
Забелязах обаче и една Ваша публикация, която явно по грешка е била премахната, тъй като е само с коментар за филма.
Възвърнах я в темата.

# 1 184
Mamma,благодаря ви за отговора!
Спокойна вечер от мен!

Общи условия

Активация на акаунт