ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 71 715
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 185
Здравейте....

Имам следния въпрос:

Поради какви съображения и каква преценка, темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539128.0 е преместена в Здравния подфорум?

Съдържанието на темата и въпросът в нея е за - третитането и възпитанието на децата с атопичен дерматит. По моето скромно мнение - теми, засягащи въпросите, обсъждани в "Нашите деца"

а не препоръки, хранителни диети или хигиена при децата с атопичен дерматит. Теми, които са за Здравния...

# 1 186
Здравейте! От 2007 година имах регистрация тук с този ник, но вече при опит да вляза ми изписва, че потребителското име не съществува, а също и в списъка с потребители го няма! Това означава ли, че трябва да си направя нова регистрация?
Благодаря! Peace

# 1 187
Merelenda е ника. Не ми позволява да го напиша, защото изписва, че било заето. Rolling Eyes

# 1 188
Здравейте....

Имам следния въпрос:

Поради какви съображения и каква преценка, темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=539128.0 е преместена в Здравния подфорум?

Съдържанието на темата и въпросът в нея е за - третитането и възпитанието на децата с атопичен дерматит. По моето скромно мнение - теми, засягащи въпросите, обсъждани в "Нашите деца"

а не препоръки, хранителни диети или хигиена при децата с атопичен дерматит. Теми, които са за Здравния...

Аз местих темата и честно казано и сега и тогава не съм съвсем сигурна къде и е мястото  newsm78. Вие и тук във въпроса си акцентирате върху диагнозата на детето, реших, че тя е водещата ... за това и я преместих.
Ще я върна, но ми се иска да се смени заглавието, пишете ми на ЛС като решите какво да е то.
Хубав ден!

# 1 189
Merelenda е ника. Не ми позволява да го напиша, защото изписва, че било заето. Rolling Eyes

Merelenda Ви е никът, активна е регистрацията и може да си я ползвате.
Трябва да се логнете с потребителското име Merelenda и паролата.
В случай, че не си спомняте паролата, моля, използвайте функцията Забравена парола.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 11:06 от Косьо

# 1 190
Извинете, ама това някаква ретроспекция на емоциите ви в последните 15 минути ли е? newsm78

# 1 191
Има малък проблем със закачените теми, особено в тази, съжалявам за постоянното постване но се налага да се изтества при какви случаи се появява проблема.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 13:18 от Косьо

# 1 192
Слава Богу! Аз си помислих, че някой новак по погрешка е получил титлата "джедай" и се закача с модераторите!  Mr. Green

# 1 193
Здравейте, при мен напоследък се появява следния проблем:

След като видя, в кои теми има нови отговори на моите публикации и дам на "ново", за да прочета ме изпраща на нови публикации в дадената тема, НО доста често се случва да пропусне няколко мнения.  newsm78
Не знам дали го обясних както трябва. Просто някои нови мнения не ми ги показва като такива. 

# 1 194
Срам, срам, ама да питам, къде последно отиде темата "идеи за бизнес-5" ?

# 1 195
  • София
5 или 10, защото до колкото виждам това е последната тема. От нея предполагам можете да намерите и 5.

# 1 196
    bouquet    Благодаря!  newsm27 №10  Embarassed

# 1 197
5 или 10, защото до колкото виждам това е последната тема. От нея предполагам можете да намерите и 5.
Не може.Този път в първия пост не е даден линк към предишните теми.

Има ли някакъв начин да бъдат задължени пускащите отчетни теми да дават линк към предишните?

# 1 198
  • София
Има ли някакъв начин да бъдат задължени пускащите отчетни теми да дават линк към предишните?
Реално погледнато - по-скоро не.
На някои отчетни аз лично съм изравяла линкове към старите теми и съм ги поставяла в 1вия пост.

# 1 199
Извинете много, но два дни не съм влизала във форума, а днес шрифта е много дребен и не се чете. Може ли да ме посъветвате как да го оправя?

п.п. ако има грешки в поста ми не съм видяла Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт