ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 71 702
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
Натиснете "ctrl" + "0" - това ще върне нормалната големина на шрифта.
Ефект за намаляване или увеличаване на шрифта може и с натискане на "ctrl" + движение на скрола на мишката.

# 1 201
Извинете много, но два дни не съм влизала във форума, а днес шрифта е много дребен и не се чете. Може ли да ме посъветвате как да го оправя?

п.п. ако има грешки в поста ми не съм видяла Embarassed

Натисни контрол (Ctrl) и със скрола на мишката си го уголеми, ако нямаш скрол Ctrl и +  Peace

# 1 202
Извинете много, но два дни не съм влизала във форума, а днес шрифта е много дребен и не се чете. Може ли да ме посъветвате как да го оправя?

п.п. ако има грешки в поста ми не съм видяла Embarassed

Натисни контрол (Ctrl) и със скрола на мишката си го уголеми, ако нямаш скрол Ctrl и +  Peace

мерси много  bouquet

# 1 203
Срам, срам, ама да питам, къде последно отиде темата "идеи за бизнес-5" ?
В архива http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=455463

# 1 204
  • София
Вълк, това не е търсената тема.

# 1 205
Привет!
Защо вече не мога да редактирам първия си пост в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=480096.msg14421763#msg14421763
?

# 1 206

Защото има времеви интервал, в който може да се редактира - 24 часа след постването.

# 1 207
Хм... И откога така?
И защо?

# 1 208
Може би е местена в друг подфорум. По-рано можеше в някои теми да се редактира, например в Отчетните По градове. Пиши на ЛС на модератор какво да промени, ако ви е важно.

# 1 209
Благодаря!  bouquet

# 1 210
  • София
Nellina, предадох на админ. Ще оправят отчетните подфоруми.
Вълкът, проблемът не е в 24те часа.

# 1 211
Благодаря!  bouquet

# 1 212
Съжалявам, ако е обсъждано или го пише някъде  Blush - защо като си отворя отделно самата Бг Мама, не форумите, да чета нещо и се върна после към форумите (на отделни прозорци са), от форумите съм изхвърлена, в смисъл трябва да се логвам наново?  Thinking

# 1 213
  • Варна
И аз с въпрос: При натискане на бутона "Предварителен преглед" (когато публикувам отговор с повече от 1 изписан ред), някакси не се изместват надолу останалите елементи на екрана, а от втория ред надолу (на поста, който публикувам) всичко е слято с останалите неща под него. Боже, как го обясних  Crazy Crazy
Идеята ми е, че писаниците ми се смесват с нещата под тях: " Публикувай отговор" и т.н.
Това става само с Гугъл Хром, на Мозила няма проблем.

# 1 214
И аз с въпрос: При натискане на бутона "Предварителен преглед" (когато публикувам отговор с повече от 1 изписан ред), някакси не се изместват надолу останалите елементи на екрана, а от втория ред надолу (на поста, който публикувам) всичко е слято с останалите неща под него. Боже, как го обясних  Crazy Crazy
Идеята ми е, че писаниците ми се смесват с нещата под тях: " Публикувай отговор" и т.н.
Това става само с Гугъл Хром, на Мозила няма проблем.

И при мен се получава същия ефект, само с Гугъл хром.
С другите браузъри нямам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт