ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 71 685
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 215
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=290301;sa=showPosts;start=0

Беше помолен да не пуска всеки един виц в отделен пост, но ... глас в пустиня ...

# 1 216
Това става само с Гугъл Хром, на Мозила няма проблем.

И със Сафари е така. В списъка със задачите за оправяне е.

Съжалявам, ако е обсъждано или го пише някъде  Blush - защо като си отворя отделно самата Бг Мама, не форумите, да чета нещо и се върна после към форумите (на отделни прозорци са), от форумите съм изхвърлена, в смисъл трябва да се логвам наново?

При логването във форумите задаваш ли да те запомни "завинаги"?
Да не би настройките на cookies на браузера да са такива, че да не ги приема или да ги трие?

# 1 217
  • София
Преди имаше линк  "Нови отговори на мои публикации", а сега не го намирам. Как мога сега да виждам нови отговори в теми, които пиша?

# 1 218
Натиснете тази стрелка  и ще се появи.

# 1 219
  • София
От известно време забелязвам, че в "Нови отговори на моите публикации" не излизат всички теми, в които съм писала. Мислех, че е временно, поради промените, които извършвате с темите във форума, но все пак да попитам. Дори имам теми, които аз съм пускала и то в последния месец, но в "Нови отговори на моите публикации" не излизат. Каква е причината? Благодаря за отговора.

# 1 220
Няколко дни имаше проблем с отбелязването на нови публикации, но проблемът е отстранен вече.

# 1 221
При мен пък от вчера насам излиза не първият непрочетен, а вторият такъв пост newsm78
Ето дори и сега като отворих тази тема.

# 1 222
Да и при мен така се получава и писах по-назад, но не ми отговориха, явно ще го чистят тепърва  newsm78

# 1 223
Може ли да ви помоля да пробвате да изчистите бисквитките (cookies), да се логнете наново тук и да пишете дали отново е налице този проблем?

# 1 224
Не стига, че се пише на латиница, но и рекламка се върти.

Едит: Няма разделител между "Хоби" и "Кино и телевизия" в менюто вляво.

Последна редакция: нд, 07 ное 2010, 23:36 от Мишелин

# 1 225
# 1 226
Може ли да ви помоля да пробвате да изчистите бисквитките (cookies), да се логнете наново тук и да пишете дали отново е налице този проблем?

Снощи трих бисквитки, и реших да не пиша веднага, за да мога да преценя дали стои проблемът. Е, пак е така Thinking.

# 1 227
Не мога да си вляза в профила , тъй като регистрацията ми е от 2007ма година не искам да правя нова

# 1 228
madnez?
Активирах профила.

# 1 229

Снощи трих бисквитки, и реших да не пиша веднага, за да мога да преценя дали стои проблемът. Е, пак е така Thinking.

В една и съща тема ли се проявява или в различни?
Т.е. ако веднъж в дадена тема линкът НОВО е отвел на неточно място, при последващи отговори в същата тема отново ли грешно пренасочва или само еднократно за дадена тема?

Общи условия

Активация на акаунт