ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 71 656
  • 1 307
  •   1
Отговори
# 1 230
Здравейте, искам да попитам как се променя рангът, автоматично ли става, уж пиша пиша, а в профила ми стоят все 8 публикации  newsm78 ?

# 1 231
# 1 232
Да, това го прочетох вече, с 55 мнения съм ...

# 1 233
  • Sofia
Не сте, не сте го прочела Simple Smile

# 1 234
При мен пък от вчера насам излиза не първият непрочетен, а вторият такъв пост newsm78
Ето дори и сега като отворих тази тема.

И при мен е така с всички теми, но не ми е проблем.
Просто си скролвам, чета горното и така.

# 1 235
Албо, повтаря ли се проблемът в една и съща тема?
Т.е. ако веднъж бутонът НОВО е отвел на грешно място в дадена тема, но след това има нов отговор по нея, и отново цъкнеш на НОВО, пак ли на грешно място те отвежда или проблемът е еднократен за дадена конкретна тема?

# 1 236
Мамма, разбрах какво питате, но в момента не мога да ви дам правилен отговор.

Нямам нови публикации, за да ви отговоря със сигурност,  така ли е или не.

# 1 237
Къде се открива информация кои са модераторите на отделните подфоруми? Преди се виждаше, но не и сега.

# 1 238
Във всеки форум, който има назначен модератор, в ляво, над таблицата със списъка с теми има информация за това кой е модератор.

Например във форум Бъдещи майки пише

Forum.BG-Mamma ::
Бременност и раждане >>
Бъдещи майки
(Модератор: AnMary)

# 1 239
  • София
В самите подфоруми
Пример Искам бебе
Цитат
Forum.BG-Mamma ::
Бременност и раждане >>
Искам бебе (Модератор: Хера)

# 1 240
....Нямам нови публикации, за да ви отговоря със сигурност,  така ли е или не.

Сега отворих пак тази тема, защото има нови отговори, и пак ми излезе вторият непрочетен пост. Не е нужно да си публикувала ново мнение. Но при мен не излиза при всички теми, в които съм писала. В момента не мога да кажа в кои точно е така. Снощи където влизах, си излизаше първият непрочетен пост и си помислих, че проблема е оправен. Сега като влязох тук, пак отидох на вторият пост.

# 1 241
Mamma, в тази тема всеки път ми показва втората нова публикация, а сега ще проследя другите теми, тамън са се насъбрали много Simple Smile

В тези, които имаше нови публикации всичко беше ОК... значи засега само в тази, но имам спомен, че и другаде ми се появяваше. Аз също си изтрих cookies.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 09:42 от Elichka_mama

# 1 242
  • София
....Нямам нови публикации, за да ви отговоря със сигурност,  така ли е или не.

Сега отворих пак тази тема, защото има нови отговори, и пак ми излезе вторият непрочетен пост. Не е нужно да си публикувала ново мнение. Но при мен не излиза при всички теми, в които съм писала. В момента не мога да кажа в кои точно е така. Снощи където влизах, си излизаше първият непрочетен пост и си помислих, че проблема е оправен. Сега като влязох тук, пак отидох на вторият пост.
И при мен е така  Peace

# 1 243
  • София
Скролнах, и при мен е 2ри нов пост в тази тема.

# 1 244
  • Варна
При мен пък излиза нормално Thinking

Общи условия

Активация на акаунт