Във Варна с деца-моля, препоръчайте

• 8 247
  • 65
  •   1
Отговори
Предстои ни едноседмичен престой до Варна. Моля дайте идеи къде ще бъде интересно да се отиде с деца на 5г Grinning в града или наоколо с кола. Търся си и жокер за лошо време- напр. някое клубче да ми препоръчате.
Благорарна съм на всякакви предложения Hug

# 1
На 5годишни деца ще им е интересно навсякъде в града. Има голям детски спортно - развлекателен комплекс в Морската градина до Летният театър. Ледена пързалка и нов безплатен детски кът има в кв.Младост ( на 10-15мин път с кола от идеален център). Делфинариумът и Аквариумът предполагам че също ще са интересни за децата.
Жокерът ви за дъждовно време е Capella play в Mall Varna.

# 2
  • Между гори и планини
Идете на плаж  Grinning Ние вече открихме сезона, термометъра показва 30 градуса...Ще е срамота да сте във Варна, а да не отидете на плаж...
Иначе в Морската градина има детски кът със забавления, може да посетите Делфинариума, Аквариума, Зоологическата г-на, Екопарка (малко извън Варна), Ботаническата градина. В Еко парка може да направите пикник, Може да посетите Прабългарският парк в Аспарухово...

# 3
ний затуй идваме Wink за плажа Grinning Но аз не съм особено слънцелюбива, пък и времето май се очертава хладно. Какво има в Екопарка и в Аспаруховия парк?

# 4
В Аспаруховският парк няма нищо интересно, освен че е на морето. А в Прабългарскто селище можете да яздите коне.
Екопаркът е място за игра, отдих, пикник сред поддържана "природа".

# 5
В Екопарка също мисля, че можеше да се язди. Там има и някакви археорогически разкопки, които да се видят.
Иначе аз като съм във Варна, не пропускам да ида в Аладжа манастир, предполагам и на дечицата ще им е интересно.

# 6
Мисля,че за 5г.дете в ,това хубаво време,морската градина(с всички забавления в нея)е най-препоръчително място!

# 7
ако е хубаво време-чсно, но прогнозите са кофти. И като гледам Т на морската ода на Балчик 10градуса ooooh!.
Освен ДК в Мола, още някой да ми препоръчате?

# 8
На мен най-много ми харесва детският къв в Пфое Мол.Някак е просторен , има много място за игра.

Не съм сигурна дали все още работи кукленият театър, има добри детски спектакли.

А в новия Мол, който тази седмица откриха ,вчера имаше забавления за деца като някакви игри в огромна процрачна топка, забавления с аниматори, облечени като герои от анимационни филми и др.

# 9
На мен най-много ми харесва детският къв в Пфое Мол.Някак е просторен , има много място за игра.

Да, добра алтернатива е. Ние често ходим, защото ни е в близост, но не знам дали за 5-годишни деца няма да е скучно.

# 10
Хм, то,  във Варна- клубче до клубче. В мол Варна много пренаселено, мен лично ме изнервя това- не достига кислород някакси. Да не говорим за липсата на контрол над децата, ама те твоите са големи, де. Пък и през седмицата може да е по- спокойно. Делфинариум, музей, кино, театър- аз това бих предпочела, сякаш.
Ако е хубаво времето- нямате грижи.

# 11
Детският кът   http://www.moreto.net/varna-gid2.php?n=15   и под инфото за него каквото си харесаш!

# 12
много благодаря на всички!!! Колкото повече идеи, толкова по-добре Hug

А като тръгнете за София, насреща сме.

# 13
  • най-шареното място
Преди почти месец еко парка е бил доста окържален. За сега не знам, но с репелент задължително!

За 5 год, дете къта в Младост е супер. Има и един по-мъничък в Чайка под кръстовището на Левски и 8ми приморски. Пфое ще е скучен за детето според мен. Капела плей ще му хареса. Къта в Морската е на ръба на възрастта на детето - според мен ще му е безитересно, пък и е много неприятно за възрастните ако не са престрастени към навалица и шум.

Археологическия музей и особено военноморския ако е момче, пък и не само, също са добри идеи. Не съм убедена, че е отворен, но има какво да се види и  с разходка. Добавям зоологическата градина. Мимоза - магазина зза цветя в крайя на морската - децата обикновено се радват.

# 14
Момичета, като стана въпрос за новия мол - детския кът по-интересен ли е от този в Мол Варна! Имам преглед следващата седмица във Варна и се чудя да ходим ли в Гранд Мол да търсим детския кът или направо да оставя мъжете в Капела?

Общи условия

Активация на акаунт