Дано да стабилизират тези малки душички от Октомврийки 2010

Сега да лягаме,че утре дъждовно го дават и направо не ми се мисли какви ще ги вършим в къщи

За времето, вечер като преспя децата се хващам за работа

дано Господ ги пази! Майка героиня!!! моля се бързо да се възстановят и тя и бебчовците и дано има само хубави новини от тях

със златни ръце - произведенията ти изглеждат невероятно, сигурно са и толкова вкусни, но как не ви е жал да ги опитвате

от кога си мечтая за една среща с бирка на Ариана ...

малката е страхотна, майка и също
вижда се че сте изкарали чудесно 
/ от какво - тази тема така опустява ...
толкова много народ ми се губи .... да живее фейсбука, че поне за някой виждам какво се случва , но .... а миналата година темите летяха със скоростта на светлината ....
дано навия мъжчето да си откраднем поне уйкенд до морето 
!!!!!
и много ни е хубаво хобито нали /да радваш другите/?!
Следващия път ще се постарая повече,защото стягаме куфарите,че и ние утре пътуваме за Майорка при мойте мама и тати
надявам се скоро да е готово, но в старата тема има един след великденски - потърси го тук!! може би за това не си давам толкова зор
обещавам много скоро да е готов
иска ми се но не обещавам
да направя една рамка за момченце и една за моми и да сложим снимки на рожденните им дати - какво ще кажете? мернах го в друга отчетна и много ми хареса
и после стоеше до него и го пазеше докато Ого се успокой
. И аз разбрах за близначетата от октомврийската темичка от една мама от другата отчетна и ми домъчня за вас. Не че редовно пишех, но поне ви следях преди. Моля се и аз за тях
.
.

Препоръчани теми