Иначе кюфтето Дара вече много смело се опитва да ходи, даже се прави на важна и не ще да я държа, което е невъзможно разбира се.
За яденето не иска попара, не иска нищо надробено, не иска кус-кус и тем подобни...изобщо голяма претенция, защото сутрин се чудя с какво да я нахраня.В 6 пие мляко и после в 10 или банан, или плод с грис или от готовите йогурт или извара с плодове.Най-обича домашна супичка, само че аз не мога да и осигурявам през ден различно месо и купувам пюрета.
Деска, точно кокто ти го описах...ние сме по същия начин, само че последния път се овладя със Суметролим и не можа да стане бронхит.Вальо също ми е бил така до към 2 г.След това- край.Хубавото е, че в повечето случаи това се израства.
Еди, и аз много им се кефя на снимките.Досега Америка изобщо не ми е правила впечатление, като дестинация, в която има тоооолкова интересни неща и красоти...но вече е в списъка с чакащите посещение.
Няколко заглавия
Пляскайте с ръчички, викайте Ура!Октомврийче вече става на една!!!
Септемви и Октомври наближават, октомврийчетата на годинка стават!
Октомврийските ни бебенца - мъници , вече тропкат със краченца, пляскат със ръчици!
Мал4о днес е без температура
Незнаех,4е не се дава нищо под 38градуса,но аз се притесних,за първи път ми се слу4ва.
ще си ходя в Шипка при майка ми утре и не знам дали ще има нет там 
Надявам се бързо да минава.Лошото е,че иска само да суче,а на мен от притеснение ми понамаля кърмата,пробвах с Нан ХА,но той беше възмутен и щеше да повърне.Само вода и чай пие. 

Скорошно оздравяване и дано овладеете нещата 
Жива и здрава да ти е