Лятно слънце веч напече,все навън е ОКТОМВРИйското човече!

• 34 334
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте!Ние няколко дни бяхме на вилата и на мен не ми се прибираше, за разлика от големите, които ми скъсаха нервите с мрънкане, че им е скучно.Сега ще посвършим някоя работа и пак там, че в Плевен не се диша нита денем нито нощем.През деня пускам климатик в детската, но нощем го спирам, че става ледник, а  в спалнята, която е на вторият етаж /в мезонет гаден сме/ е 50 градуса.В голямата стая не мога да пусна, че Дара като влезе в помещение с климатик и започва да киха.И така децата спят на хладно, та чак студено, а ние се пържим. Crazy
Иначе кюфтето Дара вече много смело се опитва да ходи, даже се прави на важна и не ще да я държа, което е невъзможно разбира се. LaughingВече може да отваря и да бърка навсякъде и е голяма гордост.А когато е тайно е още по голяма, до момента в който ме види , че я гледам.Тогава започва да се чуди накъде да тръгне, че да избяга.Способна е да разчисти едно чекмедже за 30 сек.И е започнала като нещо не и изнася да се тръшка и да пищи моля ви се.Само, че номера не минава....още не осъзнала с кой си има работа Twisted Evil.
За яденето не иска попара, не иска нищо надробено, не иска кус-кус и тем подобни...изобщо голяма претенция, защото сутрин се чудя с какво да я нахраня.В 6 пие мляко и после в 10 или банан, или плод с грис или от готовите йогурт или извара с плодове.Най-обича домашна супичка, само че аз не мога да и осигурявам през ден различно месо и купувам пюрета.
Деска, точно кокто ти го описах...ние сме по същия начин, само че последния път се овладя със Суметролим и не можа да стане бронхит.Вальо също ми е бил така до към 2 г.След това- край.Хубавото е, че в повечето случаи това се израства.
Еди, и аз много им се кефя на снимките.Досега Америка изобщо не ми е правила впечатление, като дестинация, в която има тоооолкова интересни неща и красоти...но вече е в списъка с чакащите посещение.
Няколко заглавия
Пляскайте с ръчички, викайте Ура!Октомврийче вече става на една!!!
Септемви и Октомври наближават, октомврийчетата на годинка стават!
Октомврийските ни бебенца - мъници , вече тропкат със краченца, пляскат със ръчици!

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 15:06 от monnnn

# 676
  • София
Моя мъж видя предложенията за темите и се вдъхнови и той да даде предложение: "Октомврийчетата правят все на пук, вече всички ма'ат пръжки с лук ..." #Crazy

# 677
Благодаря ви моми4ета за съветите Hug Мал4о днес е без температура Simple Smile Незнаех,4е не се дава нищо под 38градуса,но аз се притесних,за първи път ми се слу4ва.
За уши4ките знам,пипам го,не го болят,но съм забелязала да си тръска главата,незнам дали е от ушите.Надявам се ве4е да не вдигаме темп.
Лека ве4ер на вси4ки Hug

# 678
Моя мъж видя предложенията за темите и се вдъхнови и той да даде предложение: "Октомврийчетата правят все на пук, вече всички ма'ат пръжки с лук ..." :crazye :yes:
hahaha

# 679
Мацкиии аз ще Ви изоставя малко Wink ще си ходя в Шипка при майка ми утре и не знам дали ще има нет там Rolling EyesПреди имаше ама сега не знам как ще е.Пък и малко да си почина,че направо вече се поизморих честно казано Whistling
Айде лека!

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 17:34 от -silvana-

# 680
Моя мъж видя предложенията за темите и се вдъхнови и той да даде предложение: "Октомврийчетата правят все на пук, вече всички ма'ат пръжки с лук ..." :crazye :yes:
hahaha
Т'ва да се прибере в архива и да се сложи като заглавие около Коледа...мисля, че ще е актуално. Joy

# 681
Здравейте!
Неяденето на бебока се оказа,че е заради зачервено гърло.Онзи ден вдигна Т около 38 градуса и до вчера не можех да я сваля с нищо.Лекарката му предписа Сумамед и днес ще почвам с него  SadНадявам се бързо да минава.Лошото е,че иска само да суче,а на мен от притеснение ми понамаля кърмата,пробвах с Нан ХА,но той беше възмутен и щеше да повърне.Само вода и чай пие.

# 682
Anivv,да се оправя бързо малчо.Моята педка не предписва лекарства за червено гърло и Т.Обикновено това са вирусни инфекции,които ще минат и без антибиотик,който много често е излишен.Ако няма налепи не може ли без АБ?Да се оправя бързо юначето.

# 683
Деси,тя моята си се презастрахова,според мен малко прибътзано действа(и урбазон по-рано му би,според мен излишно).Хубаво е поне,че веднъж на ден се приема антибиотикът и най-много 3 дена.Уж много пречистен и щадящ организма бил,ще видим,аз все за алергични реакции следя,защото баткото на 9 месеца беше станал целия на огромни червени петна от Медоклор.

# 684
Ау,Ани,как Урбазон???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!За едно червено гърло????????????!!!!!!!!!!!!!! Тази е за убиване направо.Урбазонът е крайна мярка за борба с тежки алергични състояния,съпътствани със задух,бронхоспазми.Това е кортикостероид.Не знам....

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 11:18 от ДесиХ3

# 685
Не,не сега,а зимата.То тогава едно хриптене се чуваше ужасно.Аааа,ако и този път беше казала нещо за урбазон,щях да откажа  Naughty
Аз искам да питам някоя мама пробвала ли е кашите Milasan?

# 686
За червено гърло и температура , като толкова не минава и иска антибиотик се изписва Оспен, а при ангини и по-тежки състояния Макропен.
Ееей вече съм половин докторица, ей... Crazy

# 687
Ох успях да ви изчета  Party
Деси
Милия пухчо!  Tired Скорошно оздравяване и дано овладеете нещата   bouquet
Тери Честито ти Християнче  Heart Eyes Жива и здрава да ти е  Hug
ани И вие бързо да се оправяте

При нас иначе всичко е наред, като изключим че Алекз снощи ми се събуди с 38,3; днес вече е 39,2. Сега се връщаме от лекар, вирус с много червено гърло, оплаква се че го боли главата и корема. Изписаха му Цифзил (АБ) дано го овладеем бързичко. Сега ме е страх за бебко. Ще ида да купя Осцилококцинум да му дам. Някакви други идеи да имате как да го предпазя?

# 688
Айде и ние в групата на болните  Cry
Имаме бронхит. Започна една влажна кашлица, без Т, сополи и др. Само кашлица, но с хрипове в гърдите, та сме на Синекод, Ксизал и Сумамед Sad

Бързо оздравяване на всички болнички Hug

# 689
Айде и ние в групата на болните  Cry
Имаме бронхит. Започна една влажна кашлица, без Т, сополи и др. Само кашлица, но с хрипове в гърдите, та сме на Синекод, Ксизал и Сумамед Sad

Бързо оздравяване на всички болнички Hug
Hug Hug Hug Бързичко да се оправя мъничето!

Общи условия

Активация на акаунт