За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 30

• 32 770
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • Под звездите
Момичета,може ли да ми дадете рецепта за кекс печен в МВ.

# 451
  • София-Младост
Момичета,може ли да ми дадете рецепта за кекс печен в МВ.
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,249.msg501.html#msg501

# 452
Здравейте! Приготвила съм за тази вечер пилешки сърца, воденички и филе. Как да ги спретна набързо? Идеи? Благодаря!

# 453
  • Благоевград
Момичета, може ли да ми дадете изпитана рецепта за приготвяне на сладко-кисел сос за пилешко по китайски? Благодаря ви!   bouquet

# 454
  • Пазарджик/Лондон
tina_star , не знам каква е тайната на китайският сладко- кисел сос Sad.
Иначе ти препоръчвам тази рецепта,пробвай я някой път, няма начин да не ти хареса, след като ти харесва вкуса на пилешкото в сладко- кисел сос Wink:

http://aelisaelis.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html

# 455
Момичета, може ли да ми дадете изпитана рецепта за приготвяне на сладко-кисел сос за пилешко по китайски? Благодаря ви!   bouquet

tina_star , погледни темичката, има много сполучливи рецепти, включително и за соса.  bouquet

# 456
Здравейте,имам една гиляма глава целина,около килограм и половина.в
Въпроса ми е как да я съхранявам?Къде за да издържи максимално дълго време?

# 457
Здравейте,имам една гиляма глава целина,около килограм и половина.в
Въпроса ми е как да я съхранявам?Къде за да издържи максимално дълго време?

Можеш спокойно във фризер да я съхраниш /например нарязана на кубчета/.Ако има още корен тази целина можеш също да си я засееш и да си имаш винаги пресни листа  целина.

# 458
Имаше една тема за сватбите. Имаше много хубави сладки, а ми предстои такъв повод, моля да ми помогнете да я намеря, че се утрепах да я търся.  bouquet

Лийра, виж  ТАЯ ТЕМА ли е търсената.
Благодаря, че те има   bouquet  bouquet  bouquet

# 459
  • Пловдив
Моля за рецепти за дресинг за салатки от зехтин и подправки  Praynig

# 460
Имам една чиния черници...Никакъв шанс да се изядат така сурови.....Едри, черни, гадни....Моля, как да ги опитомя......

# 461
Имам една чиния черници...Никакъв шанс да се изядат така сурови.....Едри, черни, гадни....Моля, как да ги опитомя......

Маме, ако мислиш, че така ще ги изядете:

Черничев сладкиш

И още един

# 462
  • забравих си мисълта...
LabrexHug аз мислех, да пиша на мамето, че при нас има шанс, да ги изядем, но ти пък веднага ѝ намери рецепта, та пак ще ми се размине Wink  Joy

# 463
LabrexHug аз мислех, да пиша на мамето, че при нас има шанс, да ги изядем, но ти пък веднага ѝ намери рецепта, та пак ще ми се размине Wink  Joy

Вени, при мен хич не вървят, понякога се насилвам да хапна две-три, само щото съм чела колко били полезни. Пък мамето се не знае, може да не одобри рецептите, та пак да ти излезе късметът! Grinning   bouquet

# 464

Маме, ако мислиш, че така ще ги изядете:

Черничев сладкиш

И още един

Ако мъж не ги изяде през нощта, може и утре да ги спретна по рецептите.....

Венета, давай бързо адреса, че само място ми заемат в хладилника.....Не ги обичам и това си е.....Виж, ако имах буби и от тях изкарвах милиони, щях да ги обичам......

Общи условия

Активация на акаунт