За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема - 30

  • 32 758
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • Мнения: 4 406
Жалко, изхвърлих пакетчето наскоро.
Иначе го купих от Т-маркета, но нямам път често на там да видя фирмата-опаковчик  Joy

# 481
  • Мнения: 5 001
Момичета, това босилек ли е ?
http://www.foto.bg/data/500/medium/P6230101.JPG

Февруари го садих, но нещо не ми изглежда така, както изглежда по Интернет  Joy
(не съм виждала зелен)
Джери...маточина е...Ето моя да видиш...Хем тука е още малък...
http://media.snimka.bg/6438/019131075.jpg(гледай едното стръкче на предна линия....другите отзад са джоджен и в страни са две сандъчета с магданоз...прилежно окълцан Mr. Green)

# 482
  • Мнения: 4 406
Мастер, мерси за снимчицата  Hug
С магданоза съм нямала проблеми, че е семе от мама  Wink
Значи, другата година за босилека ще гледам разсад да купувам  newsm78

# 483
  • Мнения: 901
Вчера купих близо 2 кг домати,на външен вид много хубави,червени и едри,а снощи като разрязах един отвътре беше почти зелен,сърцевината му твърда и бяла.Дайте идеи какво мога да ги направя,защото така никой не иска да ги яде.

Доматено ветрило със сирене и чесън

# 484
# 485
  • София
  • Мнения: 15 829
   Здравейте момичета, от един час търся, една тема с кой какво си е купил, за кухнята, и не мога да я открия!Как и беше заглавието?

# 486
  • Шоколандия
  • Мнения: 123
Имам един глупав въпрос, даже ме е срам да го задам, но все пак. Утре ще си купувам риба на скара. Тъй като вкъщи се яде само скумрия ми се искаше да разнообразя.... На скара в магазина предлагат пастърва и паламуд. Насочила съм се към пастървата, но се чудя дали няма да има много кости. В нас е на почит рибата, която като й издърпаш главната кост и ядеш на големи хапки  Thinking


ПП Давидова, защо не пробваш с пълнени домати на фурна. Използвам плънката за пълнени пиперки, само че добавям към ориза и издълбаната от домата вътрешност. Аз лично не приготвям бешамеловия сос - нито за пиперките, нито за доматите. Обикновено от плънката ми остава и я изсипвам в тавичката с доматите, доливам вода и във фурната

# 487
  • Варна/Лондон
  • Мнения: 1 446
   Здравейте момичета, от един час търся, една тема с кой какво си е купил, за кухнята, и не мога да я открия!Как и беше заглавието?
,,Да се похвалим с новите придобивки''- май... newsm78
puphi, пастървата е с доста кости, да, но си има начин почти да ги махнеш лесно, а и си струва усилието- много вкусна риба. Peace

# 488
  • София
  • Мнения: 15 829
   Пъстървата има фини костици на коремчето.Джеронимо, благодаря ти, сега пак ще търся!

# 489
  • Мнения: 668
   Здравейте момичета, от един час търся, една тема с кой какво си е купил, за кухнята, и не мога да я открия!Как и беше заглавието?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=413463.0

# 490
  • София
  • Мнения: 2 671
Moля за помощ за една рецепта за пастет от пилешки дробчета с бял вермут. Някой я беше пускал в темата със снимките, а рецептата беше в блога на момичето, ама като не помня кое  newsm78

# 491
  • Мнения: 1 252
puphi на скара много ми допада една сплескана риба "маслена" и викат но не знам как се казва.

Ето намерих снимка http://www.snimki.receptite.com/index.php?rec=9124&st=rec&photo=5006

# 492
  • Мнения: 311
Moля за помощ за една рецепта за пастет от пилешки дробчета с бял вермут. Някой я беше пускал в темата със снимките, а рецептата беше в блога на момичето, ама като не помня кое  newsm78

Може би е това?

http://loisslokoski.blogspot.com/search?q=%D0%BF%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%82

# 493
  • София
  • Мнения: 2 671
Инеса, точно, благодаря!

# 494
  • Благоевград
  • Мнения: 3 637
Здравейте момичета  Grinning Миналата седмица бяхме на Китайски ресторант и ядохме това - панирано пилешко месо, пресни гъби, морков, сурова краставица и сладко-кисел сос. Какво пилешко месо да взема, че да е толкова сочно като това и как да си приготвя това уникално вкусно ястие? Искам да си добавя и бамбук, обаче не знам какъв да взема и как да го приготвя...Може ли мъничко помощ?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт