ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - ФИНАЛЪТ

• 24 391
  • 788
  •   1
Отговори
# 465
е, открих "руската връзка"  hahaha
Уики

някъде има ли текста на Сателит

Затова и името й такова  Crazy

Преводачката се обърка малко като каза,че била на 22 години, на 19 е момичето  Peace

# 466
  • Германия
Баба и се оказа не рускиня, ами унгарска аристократка  Laughing

# 467
  • София
    soi_fon, и аз не обичам турците, но харесвам филмите им и песента им. И стига с това турско робство.

# 468
Satellite
I went everywhere for you
I even did my hair for you
I bought new underwear, they’re blue
And I wore ‘em just the other day

Love, you know I’ll fight for you
I left on the porch light for you
Whether you are sweet or cruel
I’m gonna love you either way

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you
‘Cause I, oh, I can’t go a minute without your love
Like a satellite, I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love

Love, I got it bad for you
I saved the best I have for you
You sometimes make me sad and blue
Wouldn’t have it any other way

Love, my aim is straight and true
Cupid’s arrow is just for you
I even painted my toe nails for you
I did it just the other day

Like a satellite I’m in an orbit all the way around you
Can’t go a minute without your love
Oh, love, I gotta tell you how I feel about you

Where you go, I’ll follow
You set the pace, we’ll take it fast and slow
I’ll follow in your way,
You got me, you got me
A force more powerful than gravity
It’s physics, there’s no escape

Love, my aim is straight and true
Cupid’s arrow is just for you
I even painted my toe nails for you
I did it just the other day

Like a satellite I’m in orbit all the way around you
Can’t go a minute without your
Love, love, love, love, love

# 469
Azalee   bouquet  bouquet  bouquet

# 470
Разочарована съм, много.  Ама, нейсе, спрягания за фаворит спечели. Много яко преиграната радост на Ленчето ми дойде в повече.
Донякъде се успокоявам, че Турците взеха поне второ място. Много ми хареса и песента на Урайна.
Азарбайджан, Грузия, Гърция и Румъния също извадиха добри песни.
А, как гласуваха като луди за бозите на Дания и Белгия  ooooh!.
Изпускат ме като зрител, догодина без мен.

Аууу какво ще правят организаторите на евровизия, догодина, без теб като зрител. "Но нищо поне Турция са втори!" Нека оставим настрана, че сме били 5 века под турско робство, НИЕ българите избрахме да дадем 10 точки на Турция и всякакви турко-подобни държави. Но както винаги манталитета говори сам за себе си...
Според мен Лена напълно си заслужи наградата, песента беше различна и свежа, а не тежкарска като останалите, на всичко отгоре тя самата беше естествена. Но въпреки щастието ми, че тази година наистина спечели достоен изпълнител, се срамувам от българския вот.
Моля да не се бърка музиката с етноса! Naughty

А тогава, защо Израел не номинираха Германия? Едва ли са били притеснени, че са били избивани като кучета в концлагери:)

# 471
охххх,не мога да се сдържа, Даниел каза ,че по едно време започнал да си брои балета и му излизали с един повече Joy
Joy Joy

# 472
Разочарована съм, много.  Ама, нейсе, спрягания за фаворит спечели. Много яко преиграната радост на Ленчето ми дойде в повече.
Донякъде се успокоявам, че Турците взеха поне второ място. Много ми хареса и песента на Урайна.

Аууу какво ще правят организаторите на евровизия, догодина, без теб като зрител. "Но нищо поне Турция са втори!" Нека оставим настрана, че сме били 5 века под турско робство, НИЕ българите избрахме да дадем 10 точки на Турция и всякакви турко-подобни държави. Но както винаги манталитета говори сам за себе си...
Според мен Лена напълно си заслужи наградата, песента беше различна и свежа, а не тежкарска като останалите, на всичко отгоре тя самата беше естествена. Но въпреки щастието ми, че тази година наистина спечели достоен изпълнител, се срамувам от българския вот.
Моля да не се бърка музиката с етноса! Naughty
А тогава, защо Израел не номинираха Германия? Едва ли са били притеснени, че са били избивани като кучета в концлагери:)
Питай тях! Ако можеш. Crossing Arms

# 473
  • в сърцето на един мъж...
Абе толкова плюха Миро за неговите ОООО-та, а на Лена в песента не са по-малко Wink

# 474
  • Sofia

И защо пък трябва да взимаме пример от Израел? Те ли са ти пример за толерантност и поведение в МУЗИКАЛЕН конкурс?

# 475
  • София
Емел , според теб всеки които не харесва турската песен прекалява , така ли. Странни изводи

Погледни си последните постове. Тук говорим за музика - никой, освен теб не отделя толкова много внимание на това кой е гласувал за Турция на верски принцип или селски принцип. Какъв ти е проблемът?
Не ми харесва когато страна  , която няма традиции в хеви метъла се мъчи да прави такава музика
Но това не пречи да успява.

Ама не е вярно, че нямат традиции в рока. Факт е, че е специфичен, нарича се Anadolu rock, но е бил актуален още през 60-те години на миналия век - гъгъл може да помогне на всеки, който мисли, че е компетентен да се произнася по темата.

И се регистрира във форума само за да ни запознаеш с това исторически важно твое съждение? Вие срам нямате ли?

# 476
  • Габрово

Айде стига псевдо патриотизъм. Тая българска история я четете като дявола Евангелието.

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 02:10 от ivap

# 477
Емел , според теб всеки които не харесва турската песен прекалява , така ли. Странни изводи

Погледни си последните постове. Тук говорим за музика - никой, освен теб не отделя толкова много внимание на това кой е гласувал за Турция на верски принцип или селски принцип. Какъв ти е проблемът?
Не ми харесва когато страна  , която няма традиции в хеви метъла се мъчи да прави такава музика
Но това не пречи да успява.

Ама не е вярно, че нямат традиции в рока. Факт е, че е специфичен, нарича се Anadolu rock, но е бил актуален още през 60-те години на миналия век - гъгъл може да помогне на всеки, който мисли, че е компетентен да се произнася по темата.
Не знаех.

# 478
Не мога да разбера за какво е цялата тая простотия. И няма да го смекча. Миро отиде, изпя си песента на много добро вокално ниво, държа се като мъж на интервюто след това, точка. Песента не беше нещо особено. Да не би на Лена да е? Никога няма да схвана какъв е тоя мазохистичен стремеж по българско да се плюе по това, което сами сме направили. И да не ви харесва песента, наш човек е, българин е, елементарно уважение към тоя факт няма ли?
Толкова грозни неща, колкото прочетох по негов адрес от българи, не бях чела скоро.
Soi_fon, темата е за музика, ако този факт ти е убягнал. България не даде 10 точки за гнусно турско маане, ако не си чула песента, чуй я и тогава говори за робски психики, защото иначе звучиш смешно. Честно.
Или, ако плюем по Турция, замазваме положението с това, че не можем като цивилизовани хора да се абстрахираме от това кой в какъв стил пее и какъв му е перчемът и псуваме собствените си изпълнители?

# 479

И защо пък трябва да взимаме пример от Израел? Те ли са ти пример за толерантност и поведение в МУЗИКАЛЕН конкурс?

Те са пример за държава (етнос) споделяща подобно вражеско отношение с друга държава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт