ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - ФИНАЛЪТ

• 24 452
  • 788
  •   1
Отговори
# 450
Лена си е чиста германка, няма нищо славянско. Не е учила музика, яви се на кастинг и я избраха по време на кастинга.

браво на нея

за първи път я гледах днес, но се открояваше определено

Тайна, аз явно тази година съм по-негативно настроена и само още две песни харесах
обикновено си набелязвам 5
може би покрай нелепия избор на Миро за наш представител ми намаля ентусиазма

# 451
И на мен ми беше приятно и ви казвам лека нощ  Simple Smile.  И по-спокойно  Simple Smile.

# 452
Емел , според теб всеки които не харесва турската песен прекалява , така ли. Странни изводи

Погледни си последните постове. Тук говорим за музика - никой, освен теб не отделя толкова много внимание на това кой е гласувал за Турция на верски принцип или селски принцип. Какъв ти е проблемът?
Не ми харесва когато страна  , която няма традиции в хеви метъла се мъчи да прави такава музика
Но това не пречи да успява.

# 453
Това беше най-хубавата песен, за първа година съм удовлетворена от избора  Simple Smile успех на Лена Simple Smile

# 454
  • София
А тти приеми, че не всички харесват това което ти харесваш. Точка, аз казах Grinning

Изобщо не ме интересува ти какво харесваш и какво не. И аз не харесах изпълнението на Манга, както и не харесах изпълнението на много други, които получиха максимума точки. Но нито аз, нито други, си позволиха да иронизират нечий вот с: "Аллах е велик". Не ме интересуват и обясненията ти. Тук се интересуваме от музика и коментираме музика, а не религиозната принадлежност на изпълнителите.
Точка, аз казах.

# 455
  • София
  Еее, сега се ядосах още повече  #Cussing out, като се усетих,че съм си изпуснала серията от  "Хората на Пако". А седях да гледам тази боза. ooooh! Cry

# 456
  • София
Тайна, без твоите коментари темата нямаше да бъде това, което беше.  Не съжалявай, заслужавало си е поне заради списващите тук. Simple Smile

# 457
Това беше най-хубавата песен, за първа година съм удовлетворена от избора  Simple Smile успех на Лена Simple Smile

След тази на Франция  Peace, която много наподобяваше песните на Боб Синклер  Peace

# 458
Резултатите от двата полуфинала - наш Миро пред пред последен  Laughing

First Semi-Final (25 May)
01. Belgium (167 points)
02. Greece (133)
03. Iceland (123)
04. Portugal (89)
05. Serbia (79)
06. Albania (76)
07. Russia (74)
08. Bosnia & Herzegovina (59)
09. Belarus (59)
10. Moldova (52)
11. Finland (49)
12. Malta (45)
13. Poland (44)
14. Estonia (39)
15. FYR Macedonia (37)
16. Slovakia (24)
17. Latvia (11)

Second Semi-Final (27 May)
01. Turkey (118 points)
02. Azerbaijan (113)
03. Georgia (106)
04. Romania (104)
05. Denmark (101)
06. Armenia (83)
07. Ukraine (77)
08. Israel (71)
09. Ireland (67)
10. Cyprus (67)
11. Sweden (62)
12. Lithuania (44)
13. Croatia (33)
14. The Netherlands (29)
15. Bulgaria (19)
16. Slovenia (6)
17. Switzerland (2)

# 459
Има надежда! Спечели хубава  и модерна песен, изпята от момиче без силикон и козметични операции, и представена без кокили, акробати, крила и други глупости...

Laughing

Сега научих едно нещо- да не се изсилваме много-много в предварителните си прогнози за Евровизия. Надежда че има-има, но и изненади винаги ще има. Дано поне са хубави. Peace

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 01:55 от С О Н Я

# 460
е, открих "руската връзка"  hahaha
Уики

някъде има ли текста на Сателит

# 461
Разочарована съм, много.  Ама, нейсе, спрягания за фаворит спечели. Много яко преиграната радост на Ленчето ми дойде в повече.
Донякъде се успокоявам, че Турците взеха поне второ място. Много ми хареса и песента на Урайна.
Азарбайджан, Грузия, Гърция и Румъния също извадиха добри песни.
А, как гласуваха като луди за бозите на Дания и Белгия  ooooh!.
Изпускат ме като зрител, догодина без мен.

Аууу какво ще правят организаторите на евровизия, догодина, без теб като зрител. "Но нищо поне Турция са втори!" Нека оставим настрана, че сме били 5 века под турско робство, НИЕ българите избрахме да дадем 10 точки на Турция и всякакви турко-подобни държави. Но както винаги манталитета говори сам за себе си...
Според мен Лена напълно си заслужи наградата, песента беше различна и свежа, а не тежкарска като останалите, на всичко отгоре тя самата беше естествена. Но въпреки щастието ми, че тази година наистина спечели достоен изпълнител, се срамувам от българския вот.

# 462
  • София
Тайна, без твоите коментари темата нямаше да бъде това, което беше.  Не съжалявай, заслужавало си е поне заради списващите тук. Simple Smile
Беше ми интересно и тук, но ме е яд, че само в събота дават по една серийка и не я повтарят.А е и продължение на предишния епизод.

# 463
Не ми харесва когато страна  , която няма традиции в хеви метъла се мъчи да прави такава музика

Ако трябва да сме точни в терминологията, песента на Manga не е точно хеви метъл. Но какво ли се бутам, като не разбирам.
Като изключим 12-те точки за безумно промотираната песен на Сафура, евала на българите тоя път. Само така.
На Ленчето песента е изключително елементарна, сравнена не само с турската песен, а с поне половината от песните от тоя финал (което не е кой знае колко висока летва). Ако това действително е вотът на Европа, мерси. Значи липсата на всякаква музикална култура е неоспорима.

Турски сериали не гледам. Честито на Manga. Ленчето, освен с тази излагация, никой няма да я запомни.
Ние, които сме с робски манталитет, поздравяваме БерлинЪ.

# 464
Разочарована съм, много.  Ама, нейсе, спрягания за фаворит спечели. Много яко преиграната радост на Ленчето ми дойде в повече.
Донякъде се успокоявам, че Турците взеха поне второ място. Много ми хареса и песента на Урайна.
Азарбайджан, Грузия, Гърция и Румъния също извадиха добри песни.
А, как гласуваха като луди за бозите на Дания и Белгия  ooooh!.
Изпускат ме като зрител, догодина без мен.

Аууу какво ще правят организаторите на евровизия, догодина, без теб като зрител. "Но нищо поне Турция са втори!" Нека оставим настрана, че сме били 5 века под турско робство, НИЕ българите избрахме да дадем 10 точки на Турция и всякакви турко-подобни държави. Но както винаги манталитета говори сам за себе си...
Според мен Лена напълно си заслужи наградата, песента беше различна и свежа, а не тежкарска като останалите, на всичко отгоре тя самата беше естествена. Но въпреки щастието ми, че тази година наистина спечели достоен изпълнител, се срамувам от българския вот.
Моля да не се бърка музиката с етноса! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт