ЕВРОВИЗИЯ 2010 - SHARE THE MOMENT - ФИНАЛЪТ

• 24 327
  • 788
  •   1
Отговори
# 690
  • София/Осло
кренвиршите и наденичките са си нац.кухня на норвежците ,така че това е просто съвпадение  hahaha..домакините са искали да се покажат в най-добрата си светлина ..

Еееех, виж каква си значи......разбиваш фантастичните, конспиративни мисли на куп читатели!  Crossing Arms

Wink
Joy Joy Joy
 Hug
Чакам новата конспиративна идея  Money

# 691
  • Габрово
Песента на Лена е с модерно звучене, за разлика от много други на финалната вечер, които звучаха като (или направо си бяха) откраднати от стари, добре познати парчета.

Ей, с това съм баш съгласна. С тази разлика, че песента на Лена не ми харесва, ама това вече го казах по-горе  Whistling.

# 692
  • Германия
Относно афтърпартито..Лена го е напуснала след само няколко минути, а вурстчетата са били на частното парти, което екипът си е спретнал и което първоначално е било замислено като благодатсвено парти за немската делегация.  Така че не се изказвайте неподготвени! Peace

Това пък да ти кажа въобще не е така - това си е афтър парти за всички делегации по случай победата.

Ами не знам, всеки случай я даваха по телевизията как си тръгва след няколко минути. За наденичките не съм запозната, но ти казаха, че са от норвежката кухня, така че дори и наистина да е имало такива на партито, не означава нищо Wink

# 693
  • Германия
Между другото да питам..не съм ви чела предишните години..и тогава ли развивахте такива теории на конспирацията?  Mr. Green

# 694
  • София/Осло
След всичко, на което се нагледах тия дни, вече с чисто сърце казвам- не вярвам на телевизия ,на репортажи и на нищо ,на което не съм присъствала лично  Laughing

И споделям, че съм адски доволна от избора на Лена  Flutter..по хубаво не можеше да бъде за мен .

# 695
  • Русе
   Ех, за какви неща спорите...
   Вижте това:
   Вотът на румънското жури на втория полуфинал:
   Semifinal 2

* 12 points: Denmark
    * 10 points: Armenia
    * 8 points: Ireland
    * 7 points: Cyprus
    * 6 points: Turkey
    * 5 points: Israel
    * 4 points: Azerbaijan
    * 3 points: Georgia
    * 2 points: Croatia
    * 1 point: Ukraine

Вот на Румъния за участниците на финала - жури + телевот:
   # 12 points: Denmark
   # 10 points: Moldova
   # 8 points: Turkey
   # 7 points: Greece
   # 6 points: Armenia
   # 5 points: Ukraine
   # 4 points: Belgium
   # 3 points: Germany
   # 2 points: Spain
   # 1 point: Albania

Румънците като наши добри съседи не са ни дали и една точка на втория полуфинал! Много ме е яд на тях! Понеже съм от Русе и ги гледам как пазаруват по нашите магазини като невидели, какви са невъзпитани, създават хаос навсякъде, където се появят... Дето се вика ядат от нашите луканки, ама 1 точка даже не им се откъсна! Crossing Arms

# 696
  • Германия
Е, нали искате всичко да е честно...защо да гласуват за нас по съседски, ако не им е харесала песента?  Mr. Green

# 697
Може ли да се намери песничката изпълнявана от двамата чернокожи преди започване на класирането?

# 698
   Дето се вика ядат от нашите луканки, ама 1 точка даже не им се откъсна! Crossing Arms

Не ги ли плащат тия луканки?  newsm78

# 699
  • España
[quote author=Mimeto78 link=topic=500428.msg15305241#msg153052

Румънците като наши добри съседи не са ни дали и една точка на втория полуфинал! Много ме е яд на тях! Понеже съм от Русе и ги гледам как пазаруват по нашите магазини като невидели, какви са невъзпитани, създават хаос навсякъде, където се появят... Дето се вика ядат от нашите луканки, ама 1 точка даже не им се откъсна! Crossing Arms
[/quote]

Ауууу,серсеми!

# 700
Мен ме изкефи максимално гласуването на Израел на финала - "Mother Russia"  Joy Joy Joy

# 701
Догодина, живот и здраве, Лена пак ще представя Германия. Първоначалните планове бяха пак да се организира кастинг под агитката на Щефан Рааб, но сега решили че било несправедливо спрямо новите кандидати, че щели да ги сравняват/мерят с Лена, за това направо тя ще пее пак  Crazy  Но публиката щяла да избира песента.

Освен това, както бе споменато вече вчера тук в темата, се чудят в кой град да е следващата Евровизия - Берлин, Хамбург, Кьолн или Хановер. Подготвят се и за "значителни" разходи, конкурсът в Осло струвал 25 милиона Евро.

# 702
Мен ме изкефи максимално гласуването на Израел на финала - "Mother Russia"  Joy Joy Joy

Joy

С което грабнаха приза за искреност. Поне по мое мнение. Няма тън-мън ...

Гледах. Изобщо не отговори на моите очаквания. Изумлението ми бе значително. Не само Лена, но и
първоначалното следване по петите от белгийската песен. Прочетох темата и коментариите. Стигам
до извода, че просто моят вкус е различен. И добре, че е така. В смисъл - нека има повече различни
музики (не се сещам за по-добра дума), пък за всеки ще се намери по нещо.
Моите фаворити бяха маНга. Харесах песента, харесах изпълнението. Запомняща се песен, с енергия.
Харесах и изпълнението на украинката. Допадна ми и песента на Румъния.
Не ми допадат теориите за конспирации. Не знам как си представяте да се организира едно такова
неща - само си представете колко хора би трябвало да са замесени, в колко държави. Все някой щеше
да пропее - най-малкото заради 15-те минути ... слава. Не е висока цена, не мислите ли.

# 703
  • Габрово
Може ли да се намери песничката изпълнявана от двамата чернокожи преди започване на класирането?

Ето : http://www.youtube.com/results?search_query=madcn+eurovision&aq=f

# 704
Мен ме изкефи максимално гласуването на Израел на финала - "Mother Russia"  Joy Joy Joy

А за руската песен, забелязах, че публиката в залата не я хареса. Почти не я аплодираха, само няколко руски знамена. Но си личеше, че на хората  не им допадна. И после, при гласуването. Когато и даваха по 12 точки, публиката освиркваше. Забелязах го на няколко пъти.
  Самата песен  не е лоша, просто певецът я изпълнява...да кажем странно. Но пък по-назад Red много добре беше казала, че руснаците са проявили блестящо чувството си за хумор с това  изпълнение.  А също и тези, коти го подкрепиха, майтапчии.  Joy
  Сега кажете, че няма да го запомните Петруша Налич, с тази снимка в ръка, lost and forgotten...Ще се помни. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт