Майстори и чираци, отбор ПЛЕТАЧИ - 60

• 62 065
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Ами на мен и при двата линка ми се получава един пакет от 10 гранки за 15 долара. Нещо бъркам къде гледам ли? Снощи нещо се бях присетила за този сайт имаше и други добри предложения, например - http://www.yarn-paradise.com/knitting/alpaca_-_cashmere_-_silk/m … lmon_qx20931.html

# 436
  • на брега на реката
Някой плел ли е с кайро на статекс , има много хубави цветове и е на добра цена . Искам да си поръчам за блуза на 1кука.

# 437
Ами на мен и при двата линка ми се получава един пакет от 10 гранки за 15 долара. Нещо бъркам къде гледам ли? Снощи нещо се бях присетила за този сайт имаше и други добри предложения, например - http://www.yarn-paradise.com/knitting/alpaca_-_cashmere_-_silk/m … lmon_qx20931.html

6 евро е за първия пакет от 300 грама. Ако сложите в кошницата 2 пакета, тогава 2-рия пакет от триста грама е на друга цена. Такива са условията на промоцията. Реалната цена се вижда като влезете в кошницата си и сметнете шипинга.

http://www.yarn-paradise.com/knitting/yarns_for_summer:_linen-ba … lmon_qx21292.html  да похваля и тази прежда, взех си я за вилка, но става и за 1  и 2 куки. Цветовете са разкошни. Във вторник беше намалена на 2.50 евро пакета.

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 13:01 от Анонимен

# 438
Някой плел ли е с кайро на статекс , има много хубави цветове и е на добра цена . Искам да си поръчам за блуза на 1кука.

На мен ми харесва. Плетох я с 2,1 мм кука, но може и на 3 мм. Ето така стои.

Аз не смогвам да ви чета задълбочено, но утре съм на линия.

# 439
  • Севлиево
Абе с много дебели куки го плетете това Кайро бе. Ще взема и аз да пробвам. То за това сигурно като плетох заленото болерце на Летящата ми беше малко, а беше от същата прежда /Фроте/.

# 440
абе народе как си поръчвате прежди от този турски сайт,как ви ги доставят и как ги плащате newsm78

# 441
  • най-шареното място
от сайта, аз плащах с пейпал, дойдоха май за 4 раб дни.

# 442
абе народе как си поръчвате прежди от този турски сайт,как ви ги доставят и как ги плащате newsm78

Аз, чрез Виза Електрон, дебитна на ПИБ. Пристигат в пощенския клон на адреса, който си посочила. Получаваш или не известие, отиваш и си прибираш пакета, който е с щемпел GIFT. Демек не плащаш мита и др. такива такси.

# 443
  • София
Кати - аз съм зодия рак и естествено съм все наопаки. При мен проблем е качването на килограми, не отслабването - с триста зора качих няколко килца Joy

Малей, само о/о 99.9999% от женската част на световната популация ще се пукне от завист...

# 444
Искам да питам на кое от двете места ще е сборището утре в Пловдив?
Аз ще дойда, но няма да мога да плета  Cry защото ще съм с малката, а нея на едно място не я свърта.

За протокола да кажа, че спадам към рогатите  Wink телци.

# 445

И аз,с кука 2мм.А една чанта,дето още не съм сглобила на 3мм.Наистина има страхотни цветове.

# 446
  • София
Момичета, имам въпрос не на тема плетене. Понеже мнооого рядко ползвам Facebook-а, затова сигурно се затрудних. Става въпрос за харесването на снимки от конкурса Плетеното е модерно. Исках да харесам малката на dodofit и страхотната рокля на Фифундрела, обаче отдолу нямам такава възможност.  newsm78
Във албуми с фото на приятелите ми има отдолу под снимката надписи Like, а под тези снимки от конкурса пък няма такъв надпис...  Sad излиза само надписа кой го е харесал....
Извинете за тъп въпрос....

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 16:49 от Inok

# 447
Момичета, имам въпрос не на тема плетене. Понеже мнооого рядко ползвам Facebook-а, затова сигурно се затрудних. Става въпрос за харесването на снимки от конкурса Плетеното е модерно. Исках да харесам малката на dodofit и страхотната рокля на Фифундрела, обаче отдолу нямам такава възможност.  newsm78
Във албуми с фото на приятелите ми има отдолу под снимката надписи Like, а под тези снимки от конкурса пък няма такъв надпис...  Sad излиза само надписа кой го е харесал....
Извинете за тъп въпрос....

Първо трябва да се присъединиш към страницата на самия конкурс и чак тогава ще ти се появи бутонче "харесвам" под снимките.
 Heart Eyes

# 448
Момичета, имам въпрос не на тема плетене. Понеже мнооого рядко ползвам Facebook-а, затова сигурно се затрудних. Става въпрос за харесването на снимки от конкурса Плетеното е модерно.
А може ли линк към албума на конкурса във фейсбука  Praynig

# 449
  • Пловдив
Искам да питам на кое от двете места ще е сборището утре в Пловдив?
Аз ще дойда, но няма да мога да плета  Cry защото ще съм с малката, а нея на едно място не я свърта.

За протокола да кажа, че спадам към рогатите  Wink телци.
Ти къде смяташ да отидеш?Аз още не зная дали ще дойда , но все пак кажи къде ще си , за да се видим ако успея.

А аз съм скорпион.

Общи условия

Активация на акаунт