Майстори и чираци, отбор ПЛЕТАЧИ - 60

• 63 584
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Относно найлоновите торбички аз съм си запазила това видео за нарязване на торбичката без да се пресъсва лентата:
http://www.stumbleupon.com/su/2U4pv7/www.youtube.com/watch%3Fv%3Ddcv02spy7y8

Фиф златна си !!!  bouquet
Благодаря много за клипчето !!! Hug
Почвам отначало защото с тези възли нищо не ми се получи .

# 16
Аааа, защо бе Мирелка, на мен възлите ми се получават...и аз торбички режа сега! Само че... newsm78, мисля на две куки да ги плета.

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 22:56 от temenuga2

# 17
  • Варна
Здравейте,честита ни нова тема , благодаря на Кати.
Аз от три дена куки не съм хващала, а ми се плете ,плете.
Утре ще се връщам назад да чета пропуснатото от старата тема,има, няма 5-6 странички.
Спорни плетки на всички,а на себе си пожелавам утре да мога да се отдам на любимото си занимание.

# 18
тук съм knit

# 19
аз също...... Grinning

# 20
Аааа, защо бе Мирелка, на мен възлите ми се получават...и аз торбички режа сега! Само че... newsm78, мисля на две куки да ги плета.

На две куки не знам как ще стане не съм пробвала  newsm78.
Сега и аз режа торбички  Mr. Green единствено в този часови пояс мога да боравя с ножица защото в къщи има малки ръчички дето бързо  пипат.
Ако имам време утре ще снимам до къде съм стигнала. Hug
  bouquet

# 21
  • гр.Плевен
Кати, благодаря за темата!   bouquet

Фиф, благодаря много за клипчето, че аз от три месеца режа и връзвам като глух петел.  #Crazy Ама не съм от най-бързите, пък  и плета чанта за папка за рисуване, та за сега не знам какво ще излезе.  Joy

# 22
А ако се случи някоя от торбичките да  е разградима?
Как различавате коя торбичка каква е?

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 01:10 от M_BR

# 23
# 24
  • Пловдив
Да се запиша в новата тема с още една чантичка
http://media.snimka.bg/6354/018963241-big.jpg
http://media.snimka.bg/6354/018963242-big.jpg

# 25
Чова, Ванюшкаsmile3501 за хубавите чантички.

# 26
Ето ме и мен в новата тема!
Момичета иска ми се да си плета тази туника за плажа,нооо не знам каква прежда да си избера.Иска ми се да е така нежно,може би на номер 2 да се плете.

Ето тук и схемата,не е знам как да ги свържа отделните квадрати, амаааа важно е желанието.

# 27

хубава е Simple Smile и цветът е много приятен.
само не знам дръжката дали няма лесно да се деформира/аз по подразбиране от моите чанти, в които натъпквам половин апартамент  Rolling Eyes /

# 28
Ето ме и мен в новата тема!!!  bouquet

# 29
Ето тук и схемата,не е знам как да ги свържа отделните квадрати, амаааа важно е желанието.
Пише че свързваш отделните елементи в мястото дето са стрелките, на мен лично би ми било по-лесно да ги свързвам по време на работата.  Blush Т.е. докато плета последния ред на 2 мотив да свързвам със залепена бримка (или НП, но в този случай май ще е по-подходящо да е със ЗБ нали е синджир) там където е оказано. Но първо си начертай схема колко квадрата ще са ти необходими, така ще ти е по-лесно да прецениш кой квадрат с кой и къде ще свързваш, ама това знам че си ти е ясно.  Mr. Green Друг вариант е да изплетеш всички и да ги съшиеш с игла, ама аз нали не съм по шиенето...За прежда няма да те съветвам.  Blush

А ако се случи някоя от торбичките да  е разградима?
Как различавате коя торбичка каква е?
Ами честноо да си кажа не знам, но си мисля че тези дето ни ги дават в кварталните магазинчета не са такива, по-принцип за тези разграждащите се се плаща. Мисля си че от магазини като била, кауфланд, ама и те нали са по-дебели та надали ползвате от тях, а и на някои бензиностанции също започнаха да дават от разграждащите се.

ivanka1979 много готина е станала чантичката.  Peace

И аз като завърша жилетката мисля да плета чанта. За ръкавите реших да са до лакътя, тъй като с тоя  мотив дето плета ще ми е много трудно да нагаждам свивките за дълъг ръкав.
Спорен ден на всички!  knit

Общи условия

Активация на акаунт