Майстори и чираци, отбор ПЛЕТАЧИ - 60

• 62 095
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Истината е,че това е нереалистично, понеже и Статекс сами по себе си нямат търговска изгода от нашата библиотека, но пък сега е момента да споделя,че те продължават да продават по цени на едро,ако си поръчаш пакет от някоя прежда,което вече не е посочено в сайта, а преди това излизаше като промоция. Онзи ден поръчвах на майка ми Бомбай - искаше 2 бубини бяло и една черно, оказа се,че нямат бубини черно и ми предложиха да взема пакет от 6 гранчета на цена 10,80лв, а иначе къкм момента в сайта им никъде не е посочено за тази възможност и стои едиствено цена 2,20лв/100гр. Отделно от това да кажа, че и бубините ги няма в сайта, но като питах по телефона, се оказа,че имат такъв артикул. Цена 8лв/500гр.

# 241
Имам питане - имате ли идея къде мога да намеря такава мрежа за тази чанта с велурена прежда:

Тук е показано как се прави:

# 242
Имам питане - имате ли идея къде мога да намеря такава мрежа за тази чанта с велурена прежда:

в железарски магазини или в магазини за строителни материали, където продават изолационни продукти. Виждала съм подобни- не гарантирам за големината на дупките- в един магазин,в който продават материали за покриви и сродни тем.
нещо от този род http://www.sklad1.com/component/page,shop.browse/category_id,62/ … 2/lang,bulgarian/

# 243
Момичета, купих си прежда Стенли финес лукс - бяло и светло синьо и искам да си изплета някаква рокличка. Пробвах на една кука, нещо не ми хареса как се получава. Имате ли идея за моделче - преждата е много тънка, малко буклено стои...

# 244
Една девойка се нуждае от помощ - сън не я хваща. Хайде да й помогнем да си избере име за магазинче за прежди.

Аз съм лесна, предложих й "При стрина Къделя" - не й хареса, обаче аз ще си го патентовам за себе си  да са си комплект с ръкавичката:mrgreen:

Ако се сещате за името на магазинчето, от което пазарувате, както и за друго пухкаво/топло/уютно име и не ви се свиди...
напишете го срещу възможност за доживотна отстъпка при покупка на прежди Party

Благодаря!

Joy

# 245
"Преждунки"

Много ми звучи като паяжинки, та затова ...

# 246
"Ажур" и "Дюкянъ" са при нас имената на магазините. Може нещо като Мода от дюкяна

# 247
  • на Русе
Момичета,
 някой може ли да ми помогне с превода на това http://darievna.ru/page/kediki-dlja-samyh-malenkih На  руски език е.

# 248
С превод не мога да помогна ,но с това клипче да:
http://www.youtube.com/user/tjw1963#p/c/F31B4CD2E262F248/0/h-KyPb38_Rs

# 249
Я да се запиша и аз, да не взема да ви изтърва...  Rolling Eyes
Относно име за магазина на мен ми идва едно ама е на английски: Wellness Yarn's  Wink

# 250
  • на Русе
С превод не мога да помогна ,но с това клипче да:
http://www.youtube.com/user/tjw1963#p/c/F31B4CD2E262F248/0/h-KyPb38_Rs

Hug  bouquet

# 251
За Статекс: Кати, не бих се възползвала от промоция, че рядко пазаря...както съм се разплела  Laughing и Амели, не вярвам да се съгласят с отстъпки за нас, но пък виж като четат забележки по сайта си, може и да се поправят Wink - това с необозначени отстъпки и без снимки на предлагани прежди.
На мен ми е малко странен новия им сайт- някъде ми излизат огромни снимки- чак не мога да ги затворя, някъде пък изобщо няма снимки.

# 252
"Бримка на куката" или пък "Щастлива плетка" или "Арт кука", може нещо от типа "Уникално ръчно" . Ще намислим и още хрумки по натам.
Додо ще раздадем плакатите чак в понеделник надявам се не е късно, само да кажа че смятам да впишем час за Плевен 11 часа, пък ще е просто ориентировъчно. Видях в сайта на Коутс, че вече сме вписани. Peace

# 253
Щастлива плетка е много готино Simple Smile

# 254
nomadka - "Бримка на куката" или пък "Щастлива плетка" или "Арт кука", може нещо от типа "Уникално ръчно" . Ще намислим и още хрумки по натам.

Благодаря за съидейничеството! Hug

lz1mpt   -  Относно име за магазина на мен ми идва едно ама е на английски: Wellness Yarn's  Wink

Дима  -  "Ажур" и "Дюкянъ" са при нас имената на магазините. Може нещо като Мода от дюкяна

big pufana
  -   "Преждунки"
Много ми звучи като паяжинки, та затова ...

Благодарско, момичета!!!   Hug Hug Hug Hug

И аз продължавам да мисля... smile3530

Общи условия

Активация на акаунт