Майстори и чираци, отбор ПЛЕТАЧИ - 60

• 61 070
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Е точно това ми направи впечатление Дима. Еднаква плетка на една кука - "нисък пълнеж" ли се казва newsm78 и всичките модели изплетени така, а цените.... #Crazy Аз попаднах на този сайт пак от един руски блог, където авторката на публикацията пишеше: "Ако искате да си спестите 150-180 $ за подобна пъстра поличка , посъберете останалите ви шарени кълбета и си оплетете!" Joy

# 661
Изплетох една ръкавичка от kauni - чудeсно се получи! Дано скоро да направя и втората Mr. Green

Joy

# 662
Е точно това ми направи впечатление Дима. Еднаква плетка на една кука - "нисък пълнеж" ли се казва newsm78 и всичките модели изплетени така, а цените.... #Crazy Аз попаднах на този сайт пак от един руски блог, където авторката на публикацията пишеше: "Ако искате да си спестите 150-180 $ за подобна пъстра поличка, посъберете останалите ви шарени кълбета и си оплетете!" Joy

мъж да ти плете и да ти продава  Joy Joy Joy hahaha

"мъже които плетат и бродират би трябвало моментално да бъдат морално убивани на място" (по Остап Бендер)...  Joy

# 663

Е неее....
Та те са елементарни как може.Представете си ако е нещо по засукано.
Аз съм готова с туниката си на кука и утре ще има снимки.
Може и като рокля да я ползвам.Днес успях да вляза в една рокля от ученическите си гдини,която сега мога да ползвам за подплата.
Ама утре като имам снимки ще си кажете думата.

spokojno momi4eta iz Ewropa sa takiwa cenite na rachno pletenite neshta, tuk w malak nemski grad jiletka ednocwetna s dalag rakaw e 90 E.  w srqda se nadqwam da wi dam powe4e snimki ot pleta4kite tuk i cenite na proizwodstwata im.

Embarassed Embarassed Embarassed
pak se izwinqwamza latinicata.

# 664

мъж да ти плете и да ти продава  Joy Joy Joy hahaha

"мъже които плетат и бродират би трябвало моментално да бъдат морално убивани на място" (по Остап Бендер)...  Joy

Гениална идея!!! Ако беше вярно...  hahahaмъж да ти продава.
Може да се поучим, навярно продавачът си е намерил пазар в някоя богата татковина Wink

А за убиването... би ми било приятно да си плета с мъже - не ме е страх, че ще са по-добри от мен!  Mr. Green

Joy

# 665
  • Варна
Здравейте,
чета, чета и не мога да ви изчета .
Много хубави неща сте показали отново,особено майсториците на една кука... нямам думи.
Много съжалявам за пропуснатото плетене на открито,явно добре сте си прекарали всички, както личи от снимките,но аз бях  Ill
След повече от месец успях да завърша лятната си блузка и надявам се още днес да снимам и да мога да ви покажа.
Следващата прежда ,която имам за лятото е "SOPHIST"-Yarn Art , ако някой има впечатления за нея ,ще ми е интересно да науча как се държи при пране и носене.
Пожелавам ви много творческо вдъхновение въпреки жегите!

# 666
Додо, чудни рукавички  bouquet

Момичета давам линк към осинките за плетива от остатъци на прежди, до момемента има 40 страници
http://club.osinka.ru/topic-68790?&start=0

# 667
  • на Русе
Някой пробвал ли е да плете с вестници? Вижте какви красоти намерих http://zaedno.eu/forums/viewtopic.php?f=112&t=10588

# 668
"SOPHIST"-Yarn Art , ако някой има впечатления за нея ,ще ми е интересно да науча как се държи при пране и носене.
Аз си плетох жилетка, на една кука с нея, малко се поотпусна след прането (в студена вода и със спец. препарат за плетени дрехи), ама и аз не я суших хоризонтално  Blush Още не съм я носила затова не мога да кажа как е. Амели и Фиф също са плели с тази прежда дано кажат как е след носене.

Някой пробвал ли е да плете с вестници?
Тц, това да го беше дала вчера, преди да изхвърля една торба с вестници,  #Cussing out сега щях да си оплета една кошничка  Mr. Green много хубаво изглеждат между другото, ама не бих се захванала.
Между другото нали имаше няколко момичета дето започнаха плетка със стари найлонови торбички, как върви?

Сбъдваща мечти, влюбих се в шапката.  Hug

Фиф, както винаги страхотна, може ли схемичка на мотива.   bouquet

lz1mpt на мен джинса ми се струва малко дебеличка за лятно потниче,  ама не знам де,  Rolling Eyes не съм спец по преждите. Бих изплела нещо по пролетно с нея, блузка с къс ръкав... На мен ми харесва тази струва ми се по-тънка от джинса. Искам да изплета една лятна шапчица за едно бебче (по схемата на додо) и мисля да е с нея  Heart Eyes

meggylo, чакам с нетърпение да видя немските плетачки.  Peace

Момичета не казвате как мина втората плетаческа среща? Имаше ли бира?  Whistling

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 12:47 от pepito21

# 669
  • Варна
pepito21, благодаря ти за отговора , и на мен ми се стува,че може да се отпуска и май ще трябва да намаля доста броя на бримките.
А относно снимките на лятната ми блуза ,нещо... newsm78  не мога да ги прехвърля от телефона на PC-то и май ще чакам щерката като се прибере другата седмица, а така исках да се похваля Weary
И да питам няма ли по нашите магазини някакъв аналог на kauni-то, много ми харесват цветовете как се преливат , ама май доста скъпичка, пък и аз вълна не търпя/боде ми и се чеша като крастава/.

# 670
SISI_VAS, благодаря ти!  Heart Eyes

Вече имаме идея за място, където да се събираме. Остава да се уточнят някои подробности и... ако ви се хареса, на есен с песен! Mr. Green

Joy

# 671
  • Пловдив
Додо, чудни рукавички  bouquet

Момичета давам линк към осинките за плетива от остатъци на прежди, до момемента има 40 страници
http://club.osinka.ru/topic-68790?&start=0
Ах,това много ми хареса  Laughing
http://www.picatom.com/1h/su10p14_image_medium-1.html
http://radikal.ru/F/s60.radikal.ru/i167/1004/61/825b0d82c09e.jpg.html

# 672
Привет, дами!
Виждам, че творите неуморно красиви неща.

Показвам един шал-наметка  и един набързо направен мечо.
Искам да ви покажа и кошничката ми за плетки от остатъчни прежди. Тук има още няколко неща от остатъчна прежда.

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 15:20 от =^._.^=

# 673

много елегантно.

СисиВас, мерси за линка, то ясно, че во синките има всичко, ама нямаше да се сетя  за тази тема, а има супер готини неща вътре.

за чантите и поличките по 150 долара нямам думи....всъщност не е ясно дали се реализират продажби  Mr. Green

# 674
Ето болерото http://sourire.snimka.bg/hobby/bolero.511652, обляках го с неподходящ потник, но вие няма да обръщате внимание  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт