Аранжиране на маса - тема 2

• 206 860
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • Плевен
 Къде се изгубихте днес, момичета?
То и аз имах хиляда задачи, но все пак успях с "една гроздова" Simple Smile

Показали сте чудесни маси-особено ме впечатли "лилавото" на Dessi06 и "зеленото" на Miravarna.Много красиви аксесоари, оригинална идея и чудесна реализация. Hug
Portman,детската маса е много сладурска, жалко , че моето момиче вече порасна...
Хубав ден утре!

# 346
Момичета,нямам време да коментирам всяка по отделно,но масите са ви страхотни Peace
Ето и нещо на бързо от мен.... масата ни за вечеря за тази вечер Hug

Извинявам се,че са обърнати така,но не можах да ги завъртя този път newsm78

Деси,твоята маса отново с тези екзотични мотиви,МИ Е ЛЮБИМА  bouquet  bouquet  bouquet

# 347
Здравейте, мили момичета!
Не съм писала от няколко дни и сега ще ви омръзне да четете  Mr. Green Благодаря на всички за хубавите думи! Радвам се, че ви харесват масите ми, това ме вдъхновява за още!  Hug

Ягодка, голяма радост ме обзе като видях милите петленца!  Laughing  Много свежа маса! Жълтото я прави слънчева и топла, много ми харесва как си съчетала всичко! Виждам, че и от мидичките не се отказваш, а тук вече е есен  Sad Забелязах и прекрасния стъклен похлупак, който не знам как се казва, но е много красив, а идеята за лимоните е много оригинална! Липсват ми масите ти, винаги ме зареждат с положителна енергия! До къде стигна местенето?

kami_bonbona, знам, че ставам нахална, но ако може и сервизчето да ми даваш назаем задно с подноса, за да ми отива  Laughing

Mitonela, така и подозирах  за салфетките! Много красиво си изрязала плодовете! Харесвам и малките щипки на салфетките, които виждам и на втората ти маса. Макар че е шарена, все пак ми се струва, че има точно цвят на грозде!

Hestiq, цветята в чиниите всъщност са в идеята за цялата аранжировка, включително и тортата (аз съм я правила и този път съм доволна от резултата и на вид, и на вкус  Blush). Видях ги в един магазин и не се сдържах. И хич не същалявам, защото масата грейва дори и без друга аранжировка.
Голямо въртене падна, за да огледам масата ти  Laughing Много са симпатични жълтите цветчета и с плаващата свещичка в чашата изглеждат много красиво!

beba2, добре дошла! Ще се радваме да се вкючиш с идеи!

siren, поласкана съм от предположението ти, но не се занимавам професионално с това. Започнах покрай момичетата от темата. Преди това съм украсявала само за рождени дни или големи празници, но после се заразих и край, няма лек  Laughing Нямам моя тема с рецепти, но ако си харесаш нещо от галерията, питай и ще ти пратя рецептата на лични.

miravarna, много ми харесва масата ти! Върти ми се подобна идея и на мен от известно верем. Много красиви чинии, кактусчетата си пасват идеално. Лимоните също ми харесват като допълнение. Най-много ми допадна, че двете допълнителни съдчета са различни - едното кръгло, другото квадратно и вътре има различни неща.  Ще го използвам като идея, да знаеш.

portman, да ти е живо и здраво момченцето! Направила си му много весела и оригинална празнична маса! Влюбих се в идеята с краченцата и ръчичките! Бонбонките и патетата също са много забавни, салфетките и те са прекрасни. Да оздравявате бързо всички и да редиш нови красиви маси!

Деси, прекрасен цвят! Страхотна е масата в лилаво, не мога да и се нагледам! Панерчето и свещникът не ми излизат от ума!

Ivira, заповядай и ти, добре си дошла! Харесва ми чушковата маса, страхотни цветове! И аз трябваше да имам латинки на пъпешовата маса, но ги забравих.

Такааа, сега да покажа една бърза маса, че много писане стана:

Приятен ден на всички!

# 348
Леля Ог, СТРАХОТНА, СТРАХОТНА, СТРАХОТНА маса!!!  Crazy Crazy Crazy

# 349
Hestiq , невероятна покривка-от къде е- идеално ми се връзва на мен Whistling

# 350
Леля Ог,тортата е невероятна...браво...златни ръце си имаш Hug
Страхотна е комбинацията на цветята по масата и тортата....с вкус аранжирано Hug
Тази маса също ми харесва...отново лъха топлина и уют  bouquet

D_e_s_i_t_o ,отговори на лични Peace
Аз ще я режа тази покривка и ще я правя на салфетки,защото не ми харесва как стои ...много е пъстра и не се виждат нещата по масата.Един път я срязах на половина за да стои като каренца,сега ще я пробвам на салфетки Joy

# 351
Леля Ог, отново зашеметяваьа маса!!

# 352
Вчера съпружеското тяло имаше рожден ден и по случая получи смокинова маса и Тирамису. Почерпете се, моля за негово здраве  Grinning:

# 353
Честито Ягодка ,да ти е жив и здрав ,много щастие и късмет му желая!  bouquet  bouquet  bouquet
За теб....

За него....

# 354
  • Плевен
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ МОМИЧЕТА!

Ето и моята празнична маса- най-после с любимите ми слънчогледи.

Ягодка, малко на патерица - да ти е жив и здрав рожденика- много хубава маса си му спретнала. Hug

# 355
Здравейте, мили аранжорки!

Ягодка, Hestiq, miravarna,
благодаря за комплиментите!  Hug

Ягодка, честит рожден ден на съпружеството и да е жив, здрав, богат и изпълнен с любов към теб, семейството и дома си!
Масата ти е разкошна! Смокините са само за картина- едри и прекрасно индийско лилави! Харесва ми как си сложила по една и върху чашите! Подложки (нови и стари), свещ, връзчици по бутилката... всичко е много красиво и много стилно! А от тирамисуто едно огромно парче, моля!

Mitonela, много красиво! Като огънчета си ги докарала салфетките, много сполучвило съчетание! Момиченцето в средата на масата е много сладурско!

От мен маса няма, че нямах време, но имам още три-четири идеи, които да осъществя в близко време.
Приятен ден на всички!

# 356
Страхотни маси сте заформили всички, невероятни сте   bouquet

# 357
Меридит, Леля Ог, Митонела, благодаря ви за комплиментите и пожеланията!   bouquet Hug
Митонела, това е най-хубавата ти маса до сега според мен! Салфетките-помпони са станали много красиви и интересни в тези три цвята!

Ето още една маса от мен:

# 358
Уаааау, Ягодка, страхотна е!   bouquet  Много красиви салфетки и много си подхождат с подложките!

# 359
Ягодка,да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша и радва Hug
Отново...КАКТО ВИНАГИ...страхотни маси  bouquet

Митонела,справила си се перфектно с масата.Салфетките са прекрасни,комбинацията между всичко-също  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт