Аранжиране на маса - тема 2

• 206 888
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря момичета, ама все имам чуството, че нещо й липства  Thinking

# 376
Ето ме и мен  bye

alex_og97 масата ти е много нежна и романтична, много ми хареса   bouquet
Mitonela декорацията ти е чудесна, няма за какво да те е срам Simple Smile А пък и виждам че най-важното е чудесно- храната, сигурна съм и вкусно   bouquet
Леля Ог няма какво да коментирам тази маса с толкова настроение, ти си ми любимка и всичко което правиш е уникално красиво   bouquet
matze и на мен ми хареса повече синята маса, цветята са много нежни и се е получила супер   bouquet

Аз съм вече на есенна вълна момичета
http://kameliaveselinova.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html
Качени са тук, защото са много големи и незнам как да ги смаля

Незнам за вас, но аз започнах да ''събирам багажа'' за Коледа, нямам търпение вече Simple Smile Разглеждам снимки, извадих от архива коледните салфетки и снежинки и чакааат само празници
Хубава и слънчева нова седмица от мен  love001

# 377
merydit,благодаря за поздравите и виртуалната прегръдка...имаш я и от мен Hug Hug Hug
Масата за 10 мин приготвена е направо супер.За 10 мин,не мога да реша кой комплект да ползвам...камо ли да наредя цялата маса Flutter Mr. Green

Леля Ог,масата по Фън Шуи(дано да съм го написала правилно,ако не-извинете) е направо приказна.Страхотно много ми хареса и определено ако беше направила и салатката,щеше да стане перфектна комбинация Simple Smile
Абе толкова много идеи,  осъществени по прекрасен начин имаш,че много ти се радвам....страхотна подретба и идея-БРАВО!!!    bouquet
Благородно завиждам на гостите ти и с удоволствие бих уважила твоя маса....повтарям се ,ама съм възхитена,защото не е само да наредиш масата ами и да включиш някаква тема в нея,си е направо изкуство    bouquet  bouquet  bouquet
И другата маса,която си направила ми харесва,но тази с Ф Ш,направо обра точките Peace
Знеш ли,много искам да видя приготвена от теб маса на тема екзотика,романс и мирис на любов с включени екзотични мотиви.Имаш невероятно въображение и бих искала да видя маса на такава тематика.Аз много харесвам екзотични мотиви,обзавеждане и всичко свързано с романтиката(зодия везни) и ще ми бъде интересно Simple Smile
Възхищавам се навсички момичета от нашата виртуална компания    bouquet  bouquet  bouquet
Ягодка,ще направя маса,обещавам,но до скоро малките бяха болни и вечеряхме почти на крак дето се казва и за това не съм се включвала скоро с нещо ново и интересно Simple Smile
Маце и на мен ми харесват масите и за обяд и за вечеря  bouquet
Наистина е така,както е казала Портман,това си е голям жест към семейството и е достойно за уважение   bouquet
alex_og97,мила каква зодия си?
Приготвяш масите си точно по мой вкус Mr. Green...да не си и ти зодия Везни? Flutter
Митонела и според мен няма от какво да се срамуваш...и на мен ми харесва масата    bouquet
kami_bonbona...здравей и от мен Hug
Страхотна есенна маса    bouquet

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 17:09 от Hestiq

# 378
Hestiq, не миличка не съм везни, а телец,  синчето е везни  Peace

# 379
Момичета огромно благодаря на всички ви за прекрасните пожелания и милите думи!
Ками и аз като теб вече съм на есенна вълна Simple Smile
Леля Ог, и двете ти маси са перфектни! Жабешката и без чаши си е супер! Каква програмка използваш за колажите?
Алекс, много стилна и изчистена маса! Красота за окото!
ето и една скромна подредба от мен( бяхме в планината и това успях да измисля):

# 380
alex_og97, твоите маси са приготевни по мой вкус изцяло Mr. Green
За това си помислих така,но зодия телец, съм чувала че са страхотни домакини ...поздрави за това   bouquet  bouquet  bouquet

miravarna ,това от страни на втората снимка панорамата,която се вижда  от масата ли е?
Страхотно....постарала си се и в комбинация с мястото се е получило страхотно...особено много ми харесва аранжировката от шишарки в средата на масата   bouquet

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 22:02 от Hestiq

# 381
Л. О., виждам, че съм била права, че има тенденция към излизане от черната дупка!  Wink Ето те тук отново, както обичам да те виждам: радостна, светла и оригинална! Папурчетата ми взеха акъла, снимката в близък план на панерчето с яйчицата, патенцето и папурчетата е един път!!! Харесва ми кофичката с жабчетата-бонбонки, свещичките-водни лилии чудесно си пасват с жабките и папурите. Малките купички с маслинките, и те ми харесват, т. е. с една дума това е едно чудесно, весело, слънчево блато, а аз вече съм по-спокойна за тебе! Невероятна си!   bouquet Само едно нещо й липасва: Палечка!  Wink Laughing Това беше любимата ми приказка, когато бях малка и непрекъснато тормозех майка ми да ми я чете. С нетърпение очаквам рожденденната маса!  Party Успях да наместя свещите на масата за гости, успяха да се сместят. Гостите я оцениха, но аз от толкова приготовления не можах да снимам.
Алекс, нищо не й липсва на масата ти! Това е една чудесна секси и романтична маса, достойна за Свети Валентин! Харесва ми как си наредила свещичките като аптекарски шишета и как си сложила салфетките в купичките - приличат на цветя! Червеното е много приятно, а чиниите си ги харесвам отдавна, знаеш! И аз си мечтая за голяма маса, но в момента си мечтая... просто да имам някаква маса, няма значение дали е малка или голяма!   Mr. Green Няма да се разминеш без погалване на коремчето и този път!  Wink
Митонела, много топла и слънчева маса! Вярвам, че гостите са я оценили подобаващо!
Ками, есенната ти маса е НЕВЕРОЯТНА! Гледах я и й се наслаждавах дъълго! Поздрави!   bouquet
Хестия, радвам се, че малките разбойници са по-добре! Чакам масата ти с нетърпение!
Мираварна, чак при мен замириса на бор, на гора, на лайм и изобщо на свежест! И сега ми е едно такова лежерно, планинско и българско... , дори и да не си снимала в БГ! Втората снимка е страхотна!!!

От мен две прости масички. Л. О. да си помисли защо на втората присъства цикламен гербер!  Laughing Hug:

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 01:59 от yagodka

# 382
Хестия, да гледката от масата е всъщност панорамата Simple Smile Шишарките бяха единственото с което можах да украся...и то без подготовка...
Ягодка, ананасовата ти маса има духа на Хавай! Втората ти снимка ми създаде усещане за релакс и спокойствие,благодарене на мотивите от речни камъни по салфетките и нежният цвят на цветята.

# 383
Честит първи учебен ден на всички ученици и учители!

Желая им успешна и забавна учебна година!

Да бъдат живи и здрави:

И да им върви по вода:

И специално за зайчето на Леля Ог - едно морковче  Grinning:

Дали ще има някоя 15-то септемврийска маса днес!?  Party

# 384
Здравейте!
За първи път ще публикувам в тази тъй интересна за  мен напоследък тема.  Grinning
Леля Ог, искам да си изкажа възхищението към твоите красоти, които сътворяваш.  smile3501 Всичко, което правиш е превъзходно.
Ето я и вчерашната маса, която подредих, по случай 30-тия рожден ден на съпруга ми  Two Hearts nbirthday smile3510 Two Hearts

# 385
извинявам се, забравих да прикача снимката  smile3525

# 386
Ками, есенната ти маса е много хубава, харесва ми  Peace
Hestiq, мерси много за поздравите както и на всички момичета разбира се Ягодка, Леля Ог, miravarna и да не изброявам всички  Hug имате едно огромно благодаря от мен   bouquet
miravarna, скромната ти горска маса е чудесна, аз много обичам такива излети в планината, винаги е много весело и си прекарваме чудесно, много е разтоварващо  newsm10
yagodka, отново две прекрасни маси от теб  Peace
sillfida, жълто-зелената ти маса е много красива, свежа и пъстра  newsm10, сега и аз обмислям една маса в зелено   Wink

# 387
sillfida ,добре дошла при нас  Hug Hug Hug
Страхотна маса...зелена отмаряща,подканяща и.......прекрасни чинии(аз обожавам комплектите с чинии и това ми е някаква мания Crazy).Твоите много ми харесват... Mr. Green

# 388
Много, много благодаря на Hestiq и alex_og97 за хубавите думи!    newsm03

# 389
  • с трима мъже :)
Силфида е прихванала стила на Ягодка, което е огромен комплимент и за двете Simple Smile

За пръв път се обърках, че някоя снимка е на Ягодка Simple Smile

Страхотно, Силфида!

Ягодка и леля Ог са лидерките тука. Една от двете щом успя да "уловиш", значи си третата. Успех! Мамите, снимащи в тая тема, са невероятни - не само двете за които споменах  Hug

Общи условия

Активация на акаунт