Аранжиране на маса - тема 2

• 206 844
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета Hug
Леля Ог,честита рожденичка  bouquet    Тази лилава маса ми хареса много..а тези обеци са направо чудесни за идеята Peace
Ягодка,есенна маса е страхота,нежна....малко копирах идеята за тези цветове от теб Praynig
Hestiq  браво на теб,много хубава ти е масата  bouquet
Една недовършена маса от мен Stop

# 406
Здравейте, момичета мили!  Hug

Много благодаря за поздравите и пожеланията към моето момиче! Радвам се, че сте харесали лилавата ми маса и обеците!  Благодаря за комплиментите и за тортата! Hug  Heart Eyes

Виждам, че при вас есента е дошла вече, а на мен хиииич не ми се иска!
Ягодка, масата ти е много топла и красива, листата са в разкошни цветове, а кексчетата неустоими! Видях ги и в другата тема, страхотна снимка си им направила! А минзухачетата взех от една баба, която си ги гледа в двора и каза, че имала още три цвята  Shocked Трябваше да и взема адреса!

Меридит, благодаря!  И не грешиш –свещите са си лилии, показвала съм ги и на друга маса. Хайде аранжирай, не само писаници!

kami_bonbona, нямам представа какво е това чудо, но веднага ми разпалва въображението! Очаквам с нетърпение да видя как ще го използваш!

dessi06, страхотна е и твоята есенна маса! Свещта с разните там декорации страшно ми хареса! Салфетките ти са много красиви, имаш някакво странно нещо като каничка.. абе всички джвъчки по масата ти ми харесват и падна мнооого подробно разглеждане! А трапезарията ти е супер, ето къде ще се събираме на гости!

Пожелавам ви слънчев и прекрасен ден, аз тичам за ученичката!

# 407
  Здравейте отново момичета!

Леля Ог , Ягодка , Ками , Меридит- благодаря за топлото посрещане Heart Eyes

Леля Ог, приеми и моите закъснели , но сърдечни пожелания за празника на твоето пораснало слънце!Да ти е жива и здрава , винаги усмихната и спокойна и детския и свят  да е също толкова изящен , цветен и красив  като този , който ти създаваш в дома ви непрестанно  bouquet  Масата в лилаво е прекрасна,а минзухарите толкова нежни... за тортата просто незнам какво да кажа, освен че искам да ми даваш уроци Praynig
  Всяка една маса от тези , които разгледах е шедьовър!Просто са като картини, различни картини с единен, много красив почерк!Мисля, че съм пленена от тази от рождения ти ден с маковете Heart Eyes

Ягодка, много топла и вкусна есенна маса! При мен есен скоро не се очертава -тук е още около 36-38 градуса Whistling затова ще се радвам на вашите есенни аранжировки , а аз може даже още някоя морска да направя LaughingЩо се касае до всички безброй , безчет маси , които си сътворила... абсолютен рекордьор си smile3501Няма нито една слаба-напротив!!! Всяка една е изпипана до най-малкия детайл,обмислена и различна, а цветовите комбинации са невероятни!И все пак фаворит ми е "гроздовата" маса- наистина ме грабна!И чакаме аранжировката на масата без маса Laughing
  Ивира- при теб , както винаги много различни и интересни аранжировки , много красиви детайли и арт снимки видях - пеперудите, чашите на фона на здрачаващото се небе... доматчетата... страхотно! Hug
  Меридит- ти сигурно се вихриш на други фронтове , ще затворим очи засега, понеже си основоположник на темата , но не злоупотребявай с това Laughing Hug

Деси аз незнам защо не мога да видя твоите снимки- излиза ми само червено кръстче , предполагам че проблема е при мен - може би ги качваш в сайт , който тук е забранен newsm78Сигурна съм , че милото ще измисли как да оправи проблема, както съм и сигурна , че масите ти са чудесни!

Митонела-както последната маса за празника(много ме впечатлиха подложките за чашите), така и всички останали са много хубави! Ако трябва да избирам фаворит , това ще бъде "златната" ти маса - тя е изцяло по мой вкус Wink
   Хестия,много красиви и богати маси при теб - личи си , че са правени с много желание и старание  bouquet
  Ками,  твоите маси както винаги са чудесни! Много ми допадна тази в бежово- много идейни подложки и изобщо много оригинална маса  bouquet

Алекс, твоята червена маса е пленителна! Трябва много по- често да ни радваш с маси , защото наистина ти се получават...а за гозбите просто ще замълча  bouquet
   Мираварна, какво да кажа- с тези  златни ръце и тези торти за изложба няма как да не става и масата стилна и красива,ще се радвам да видя още твои аранжировки  bouquet
   Маце- в твоята приказка...имало едно време една градина ,с едни разкошни цветя, съблазнителни гозби иедна сладкодумка с голямо въображение спретвала очарователни маси Wink  bouquet
   Портман-много , много стилно и изискано е всичко и при теб! И въобще темата е пълна с кулинарни вълшебници, които между другото с лекота аранжират маси и то как ... bouquet
  Силфида- много ми хареса и на мен масата ти!Красиви цветове и съдове!
   Извинявам се ако пропущам някого момичета!
   Sorry и за дългия пост!Повече няма- обещавам Blush

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 12:25 от Dina767

# 408
   Само още един пост Mr. Green
   Първата ми маса след 3 месечното прекъсване:

http://picasaweb.google.com/108616958419970965535/MasaSShablon?a … 19671064308909346

Хубав ден момичета!

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 12:49 от Dina767

# 409
Леля Ог, да ти е жива и здрава дъщеричката! Пейзажа за който ме пита е в Аризона Simple Smile Последните ти маси са много хубави!
Митонела, интересна маса.
Ягодка, много нежна и романтична маса,но и есенната ми харесва.
Хестия, много тържествена маса.
Ками, честита ти придобивка! Чакаме скоро да я видим в действие Wink
Деси, много хубава есенна маса! Свеща е много красива!
Дина, много ти благодаря за комплиментите!Страхотно включване и от теб!
Ето и една есенна маса от мен:

колажа не е много добър и ми реже част от снимките,но незнам каква друга програмка да използвам,а не искам да спамя и да качвам много снимки.

# 410
Леля Ог,с малко закъснение...ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДЕТЕНЦЕ!
ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И МНОГО ДА ТЕ РАДВА  bouquet  bouquet  bouquet
Масата ти в лилаво ,много ми хареса Peace
Ягодка,няма място за коментар...отново на ниво както винаги и вече в есенни нюанси...харесва ми Hug
Меридит,благодаря HugСалфетките съм показвала как се правят малко по назад в темата Peace
Деси 06,здравей и няма място за депресия....това е временно явление,не му обръщай внимание а се задълбочи в красотите ,които сътворяваш и ще забравиш за депресия Naughty.Я виж каква страхотна маса си направила отново  bouquet
Дина 767,благодаря за хубавите думи Flutter.И твоята маса е направена с много вкус и ми харесва определено...чакам с нетърпение следващата  bouquet
Мираварна,много ми харесва масата ти и как си подбрала всичко на  есенна тематика.Определено съм хвърлила око на тези подложки,много ми харесват Hug Hug Hug

СТРАХОТНИ СТЕ

# 411
Попаднах днес на много интересни неща,реших да споделя малка част с вас. PeaceНадявам се да не се повтарят.... EmbarassedОт някои неща много добри идеи ми хрумнаха за предстоящите празници,дано успея да ги осъществя... Peace

Имаше и още неща като линкове...,но както бях сложила половината и нещо стана и трябваше наново да пиша,да ги търся....,познайте дали ги открих...не... hahaha Joy

Деси06,много хубава е станала есенната ти маса.Имаш много интересни аксесоари ....поздравления... Peace  bouquet
Дина 767,много добра маса/както винаги/....отново вдигаш летвата високо.... Peace  bouquet
Мираварна,супер е станала есенната ти масичка.Това истински листа ли са или подложки? Peace  bouquet

Сложих на първа страница,линк към сайт как се правят най-различни Оригами. Peace

# 412
  202uu  Браво на merydit за полезните и интересни снимки
dessi06 есенната маса е много готина, всичко ми хареса   bouquet
Дина масата ти е страшно оригинална  newsm74 определено ми харесва идеята
miravarna масата ти е наистина есенна, напомня ми за предстоящия хелоин великолепна е   bouquet
Аз съм на розова вълна, нищо не бях правила скоро в тази гама  Hands Clap

Извинявам се за лошото качество на снимките

# 413
  • DE
Здравейте момиченца Hug
Аз ту съм тук, ту ме няма....Сега съм пак тук Mr. Green
Минавам само на бързо и без снимки.
Мнооого ми се коментира и ми се анализира, ама като съм ви изтървала двата края не знам от къде да почна Thinking
И преди да сте си казали "Ох, пак ли?"
Затова smile3505
Тук се позатопли малко и обеЩавам утре ако смогна по светло да съм в къЩи, Ще си "изтормозя" пак моята малка градинска  масичка с някоя декорацийка.
Много красиво подредени маси видях!!!
До скоро!

До като пиша и се появи една бонбонена маса.
Цвета на салфетките ми напомни зa едни захарни петлета които си купувах като дете от една стара баба Heart Eyes
Kami BOMBONA smile3501

Последна редакция: ср, 22 сеп 2010, 22:09 от matze

# 414
  • Пловдив
Момичета страхотни сте! Толкова красоти на едно място, направо останах без дъх. Моля някоя от вас да ме светне как става сгъването на тези салфетки рояшавите! Имам впредвид тези на Леля Ог и Ягодка. Мерси предварително

# 415
  • DE
Ето тук Леля Ог е обяснила мнооооого добре.
Дано се справиш.
Успех!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=470567.msg15222872#msg15222872

# 416
Dina767, масата ти е разкошна.  smile3501 Лъха стил и хармония от нея. Страхотно съчетание на салфетките, каретата, чинийте и двата свещника. И подредбата на тези листа....красота.  yes
Ето и последно украсената ми маса. Както каза merydit,  Dina767 доста вдигна летвата и моята маса малко бледнее, но пък я направих с голям кеф  newsm03

и приключвам с жълтите цветя...

# 417
Ками-бонбона,много бонбонена маса си направила,браво...  bouquetСвеща е невероятно красива. Peace
Силлфида,бързо да ми казваш /на лични/..каква е тази вкусотия в чашките... #Crazy
Масата ти е много хубава  bouquet,тя Дина767 тепърва ще вдига летвата.... Wink

# 418
  • DE
Здравейте момиченца !
Пускам снимки на бързо и изче 1dating звам.
чакат ме за вечеря.
После Ще разгледам какви сте ги свършили вие lalalala

Малко ми е бедна масичката ама какво да се прави. Нямам никаква идея newsm78

До скоро !

# 419
Здравейте, мили момичета!

Dina767, много благодаря за пожеланията за моето момиче! Благодаря и за всичките толкова хубави неща, които си написала за мен! Много си мила!
Стана ми жал за фикуса ти, но пък масата се е получила прекрасна! Липсваше ми много, да знаеш!  Hug Мого красиво е всичко, както винаги, много стилно и оригинално!

miravarna, благодаря за пожеланието! Масата ти вече сериозно напомня, че Хелоуин пристига и май е време да залеем темата с предложения, включващи тикви, вещици и прилепи!  Mr. Green Листата са разкошни, а малките тикви са ми любими! А за колажите- аз преди си ги гласях сама, но напоследък ме мързи и използвам първия вид мозайка, като избирам размер HDTV. Този най-много ми харесва от готовите.

Hestiq, благодаря!   Hug

Меридит, много готини предложения! Първото сме го виждали, даже едно момиче беше дало схемата на листата (къде се загуби не знам, два пъти я споменавам вече, а тя не се обажда  newsm78  Ще взема сериозно да разровя старата тема и да открия чия е тази прекрасна идея! Ягодка, ти не помниш ли?)

kami_bonbona, тая маса много ти лепва на името  Laughing  Много е бонбонеста! Салфетките са страхотен цвят, перцата са много закачливи, свещта в средата ми харесва много! Виждам, че си започнала да използваш новото съдче, много е красиво!

matze, няма те, няма те, ама по-важното е, че все пак се появяваш и то винаги с оригинални идеи и собствен стил! Много ми харесват подложките ти, от къде ги купи  Laughing  И латинки виждам, и турти... много красиво!  Изобщо не е бедна масата, а на всичко отгоре ми подсказва и какво е около нея! Дай една снимка на есенна градина, да оплакнем очите!

gordana, добре дошла! Видях, че Мацето ти е отговорила, надявам се да се похвалиш с резултата!

sillfida, имам същата жълта хризантема в нас и мислех да направя и аз една жълта маса, но се оказа, че ми е останала само една салфетка. Много ми хареса, че си използвала гювечетата в аранжировка на небитова маса! Какво представляват тези цветчета в чиниите?

От мен нищо ново, само една маса с познати по нея неща, но исках първо, да отбележа празника (22 септември) и второ, да си покажа новите чаши (не са нещо особено, но по-добре без никакви):

Пожелавам ви почивните дни да ви донесат вдъхновение за нови красоти!

Общи условия

Активация на акаунт