Аранжиране на маса - тема 2

• 206 844
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Момичета здравейте Hug
влизам само да ви кажа че май няма да се появя скоро с маса....заминам за Бг  скоро.
Ще ми липсвате много  bouquet  bouquet  bouquet

# 482
Здравейте, мили момичета!  Hug

Дина, розовата ти маса е много нежна, красива и пълна с идеи за открадване! Този колаж, който си пуснала като линк ми харесва повече от другия (точно заради покривката, сигурно съм пристрастна  Laughing). Много са красиви огледалата, завидях за малките стъклени свещничета-пеперудки, розовата панделка и пеперудените бижута са страхотни! Много оригинални хрумвания са облепените с брокат дупчици на крилцата на пеперудата и мателните формички за тарталетки! За теб и прекрасните ти идеи   bouquet

Apr, радвам се, че се присъединяваш към нас, добре дошла! Много ти е красива масата  с червените салфетки-рози! Очаквам с нетърпение нови аранжировки от теб!

Деси, ще ни липсваш със сигурност!  Hug Кога заминаваш, кога се връщаш, ще можеш ли да ни пишеш от време на време? Ще чакаме да се върнеш с нетърпение!

Момичета, работя по три идеи и в близките дни ще ви ги покажа. Подготовката за Хелоуин винаги е много забавна за нас- режем прилепи от картон, правим си фенери, избираме декоративни тикви и  мислим интересни неща за хапване.

Весела неделя на всички!

# 483
Здравейте момичета...ето украсата от вчерашната маса,днес ще съм навън...така че няма да има друга аранжировка... Peace

Не ми се получи така както исках,пък и започнаха от единият край да хапват..аз докато се мъча да снимам hahaha Joy
Да ви почерпя днес моят татко има рожден ден...това е тортичката ,която направих за него...не е нищо особено,но пък е от сърце... Heart Eyes

# 484
Каква хубава и интересна торта   bouquet

И аранжировките...Възхищавам Ви се за търпението.

# 485
Привет момичета   bouquet

Леля Ог, къде зачезна ти никаква те няма, липстват ми твоите красоти и вкусотии bouquet

merydit, тортичката е чудесна, а на твоя тате да е жив и здрав и още много години да сте заедно  Peace

И най-накрая да си покажа и аз зелената маса, само за двама е щот имах само две розички  Rolling Eyes

И още няколко снимки може да разгледате тук

# 486
Благодаря ти, Леля Ог Hug С нетърпение чакам реализацията на трите ти нови идеи. Ние живеем на ново място и май за съжаление тук няма да има обикалящи хелоуийн-дечица, така че няма да ни навестяват  Sad В предишния блок имахме Grinning

# 487
Браво момичета, страхотни сте!

# 488
Прекрасни маси виждам тук. И една красива, оригинална и предполагам много вкусна тортичка.  newsm10

Ето и последно украсената ми маса. Извинявам се за огромната снимка, но не мога да кача по-малка.

# 489
Ето ме и мен Simple Smile
Мискаприз и аз се радвам,че си тук в тази чудесна тема Simple Smile
Меридит, това в чиниите са хартиени салфетки.
Деси 06, много хубава зелена маса!! Приатно прекарване в Бг!!
Дина, благодаря за комплимента ! Simple Smile Пеперудената ти маса е страхотна!
Апр, много стилна маса,а това в чиниите изглежда апетитно Simple Smile
Алекс,интерестно хрумване.
Силфида, свежарска маса!
Ето и една маса в бяло,червено и черно:

# 490
Благодаря ви момичета  Hug
Мираварна,да това са хартиени салфетки,но са толкова дебели и плътни...че първо изглеждат като да са от плат.... Peace
Масата ти много ми хареса.....изглежда ми както загадъчна ,така и много предколедна.. Grinning  bouquet

Силфида,много хубава свежа маса ти се е получила..браво..  bouquet

Алекс-ог97,много добре е станала зелената ти масичка...  bouquet

Апр,невероятно ти изглеждат розичките от салфетки,поздравления....  bouquet

Дина767,невероятни две маси..браво,както винаги си на много високо ниво....винаги са различни,винаги с много аксесоари...,винаги прекрасни  bouquet

# 491
miravarna , страхотна идея за украсата на масата ти.
Сякаш паячетата са изплели тази бяла паяжина.  newsm03 Много интересно се е получило.   newsm10 Бялата покривка или каквото е/ти ще кажеш/ много ми прилича и на бял дим. Наистина напомня за Коледа.  santa2

# 492
Една интересна идея:
Как да направим Роза от есенни листа?
http://www.momentofpeace.net/2007/how_to_make_rose

# 493
Здравейте, мили момичета!  Hug

Меридит, да ти е жив и здрав таткото! Тортата ти е много хубава и много оригинална като идея, сигурна съм, че е била високо оценена!

alex_og97, тук съм, не съм ви изпускала нито ден от поглед  Shocked Просто имах нужда от малко почивка и сега съм на старта с много идеи.  Много ти е нежна зелената масичка и много ми харесва допълнението на жълтите розички!

Apr, то и при нас няма обикалящи дечица, а ако ние тръгнем да обикаляме може и бой да изядем, вместо бонбони  Joy  Миналата година някой ми сви тиквата от пред вратата  #Cussing out  Но ние си каним приятелчета, разбираме се за костюмите, аз проготвям украсата и хапването, те носят пиенето, правим си фенер и е много весело. А самата подготовка – покани, балони, страшилища... много забавлява дъщеря ми (и мен  Embarassed).

sillfida, какви красиви чинии! Много свежарска маса!

miravarna, разкошна маса! Мистична, романтична, леко страховита! Белите пушеци са страхотни! Всичко ми харесва – и свещите, и розите, и клетките... паячетата са  жестоки! Идеите ти са винаги много оригинални и красиви, както и тортите ти!

basis, много ги харесвам тези рози!

Хайде да ви представя първата си маса от серията есен (има още две, но са само в главата ми за сега):

Масата не е нещо кой знае какво, но с десерта съвсем се допълниха нещата.
Лека нощ на всички!

П.С. Това, че не споменавам липсата на едни дами, не означава, че съм ги забравила, а напротив- всеки ден очаквам някоя маса-изненада от вас, момичета!

# 494
хехее...аз се опитах да направя романтично-хелуинска маса,пук от коментарите ви май излиза,че е повече Колдна Simple Smile Нищо така ще мога да използвам част от нещата в Коледната ми маса Simple Smile
Леля Ог, твоята първа есенна маса е страхотна,за тортата да не говорим Simple Smile Невероятна си!
Басис, много интересна идея са тези рози,а за изработката те поздравявам!

Общи условия

Активация на акаунт