Аранжиране на маса - тема 2

• 206 816
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Хелуин отдавна oтмина, но чак  сега имах време за колажа .Какво ще кажете получила ли ми се е масата ,а и колажа.Всъстност вие сте виждали всичко, но мисля че сега е с малко по-добро качество,надявам се.
Заповядайте и на есенните ми маси .Вдъхновени от разходка в гората.

и втората

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 10:58 от hameleon2

# 601
  • Плевен
Здравейте момичета!
Yagodka, леля Ог,Dessi,Siifida, Dina-много ви благодаря  за хубавите думи.
Dessi-много е нежна бялата маса.
Dina-перфектно изпълнена идея за детско парти!
Yagodka-много ми харесват последните ти маси-сякаш има още повече уют и топлина в тях.Букетът наистина е много красив , но и начина , по който си сложила салфетките с виличката и и малката купичка е много ефектен.
Apr-красива маса, допадна ми контраста между бялото и червеното .
Silviti-упражнението  е твърде успешно, освен салфетките много ми харесаха и хризантемите.
Hameleon- сега наистина се вижда цялата красота на масите ти-чудя се коя ми харесва най-много , но май ми е трудно да реша.

http://lh5.ggpht.com/_DFAAbZi1uEQ/TN40o95f_II/AAAAAAAAAKw/jTgflD … /s640/snimki3.jpg

От мен една розова маса с цветя и мъфини за закуска.

Желая ви един прекрасен уикенд!

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 08:47 от Mitonela

# 602
  • DE
Митонела, чудесна е !!!
Разведри ми се душичката, тук е студено, духа вятър и вали дъжд.
Благодаря ти че ме "покани" у вас на гости Mr. Green

# 603
Здравейте, мили аранжорки!  Hug
Благодаря на всички за похвалите, въпреки че напоследък не ги заслужавам много  Embarassed
Пак съм без маса, защото се трудя над няколко торти, но имам три-четири идеи и се надявам скоро да започна да ги осъществявам. И следващата седмица няма да е, но се надявам да ме извините! Затова пък се наслаждавам на вашите красоти и не ви изпускам от очи!

Деси, да ти е честит свещникът, много е красив! Бялата ти маса е изклучително красива, много нежна и изискана! Особено много харесах чашите и бродираните салфетки! Не знам каква забележка си вземаш за колажите, но снимките ти са много красиви и в този си вид!

Ягодка, твоите снимки са тъмни, ама изглеждат романтично-тъмни, а не мръсно-замазани  Mr. Green Зелената е много толпа и празнична, харесват ми дългите свещи и как си сложила салфетките под тях! И не само те, цялата маса е много красива! Много красив букет те е срещнал и още по-красива маса си му посветила! Впечатлена съм от панделките в чиниите- оригинално и прекрасно!
И не само Ивира, ами и Близнаците и мама 1+2 (Да е жива и здрава!), която на всичко отгоре беше и рожденичка, и още дами ни зарязаха безобразно!
sillfida, голям смях с тази калъфка, обаче да ти кажа перфектно е паснала върху масата, голяма красота е станала! Много ефектно стои и изобщо не личи, че е за леглото!
Apr, много ме изнервя това ранно стъмване, все се надпреварвам със слънцето (и никога не печеля). Много ти е свежа есенната маса! Тиквите много ми харесват и точно твоя акцент от червеничко и малките тиквички ми хареса най-много!
Дина, тази детска маса показва една нова страна от твоята аранжорска дарба! Аз и преди съм ти казвала, че се възхищавам на способността ти да направиш всяка масата напълно неузнаваема. Всяка е със собствен дух, съвсем различна, непозната, нова... единственото общо е, че е перфектно и красиво съчетана! И сега тази съвсем различна Дина много ми харесва! Всеки детайл си е на мястото, много оригинално, красиво, весело! С удоволствие погълнах всички снимки от албума ти!
Маце, по-хубави цветя от твоите няма!
silviti, благодаря за информацията! От както прочетох все се оглеждам по цветарските сергийки и магазинчета, въпреки, че у нас няма къде да отглеждам такива “цветя”. Много ти е красива новата маса, а цветята от салфетки са перфектни! Харесват ми листенцата в чашите и върху приборите и подредените хризантемки също.
hameleon2, много са ти хубави масите, любима ми е последната- червената! Много красиви листа, ваза, салфетки...  Освен това и последният ти колаж е най-хубав- най-изчистен, най-едничко и подредено, и най-светло! Продължавай в същия дух!

Ах, Митонела! Много нежна и лятна маса! Голяма красота си сътворила, а сервизът е страхотен!

Слънчева неделя на всички и една вдъхноваваща нова седмица!

# 604
МеридитHug
Хамелеон, качеството на снимките е много по-добро сега!  Peace Успях да видя всичко по всички маси. Хелоуинската е много забавна. Прилепът си го направила много симпатичен. Горската ти маса много ми хареса. Мниого топла , подканваща и официална е. Есенната също е в любимите ми цветове. Най- много ми хареса как си поставила клончето с листата под оранжевата свещ!  Heart Eyes Браво!   bouquet
Митонела, много подканваща маса с мъфинчета!  newsm22(това мъфините на Таннита с ябълки и хрупкав топинг ли са?) Хареса ми много сервиза! Ех да имаше кой да ми спретне и на мен една такава нежна маса за закуска!
мама 1+2 и на мен ми липсва. Не се е появявала много отдавна.   bouquet
Л. О, липсваш тези дни тук, но винаги знам къде да те намеря, когато ми домъчнее за теб!  Heart Eyes  bouquet Hug

От мен една мандариново-горска маса. Леля Ог и Ивира да си разпознаят идеите по нея  Hug  bouquet:

Една слънчогледово-лимонена маса:

И последно  Grinning една слънчогледена маса, много съм горда със салфетките!  Blush Мъжът ми даже отказа да ги ползва, наистина му приличали на цветя.  Laughing:

# 605
yagodka , слънчогледовата е просто УНИКАЛНА  smile3501! Нямам думи за салфетките! И идеята е фантастична, но изработката ме изуми. Моля те, кажи как се правят тези салфетки. Искам и аз да се пробвам, ако нямаш против.

# 606
Силвити, благодаря ти за комплимента!  Blush Тези дни, когато имам време, ще снимам стъпка по стъпка.  Peace Винаги ми е приятно, когато някой използва моя идея. Simple Smile

# 607
Ей, Ягодка, развесели ми понеделника!  Hug
Масите ти са страхотни! Оранжевата много ми харесва, необичаен за теб цвят, много красива с тези малки цветчета и мандаринки! Разпознах си идеята, чудесно си я използвала! Втората маса също много красива, виждам и останалата част от букетчето, лимоните са много свежо допълнение! Обаче третата маса е зашеметяваща!  newsm81  Салфетките-слънчогледи са супер- страхотна идея, перфектно изпълнение, че чак и дръжки от салфетки си им направила! Страшна си, както винаги съм казвала, неизчерпаеми идеи и винаги перфектно изпълнение!  newsm20

# 608
  • Русе
Здравейте момичета!

Само наминавам да ви видя, защото прочетох, че ви липсвам. Благодаря, стоплихте ми сърцето. Нямам обаче какво да ви покажа, защото претърпях операция и сега се възстановявам, но още не съм започнала с подредбите на масите, макар че както е писала и леля Ог, имах и рожден ден  скоро.
Сега обаче, когато съм си вкъщи, ще отделя време и ще разгледам обстойно всичките ви маси, които сте подредили докато ме нямаше. Видях, че има и доста нови момичета, които показват прекрасни неща.

Ягодка, направо са зашеметяващи тия салфетки слънчогледи. Това са ми едни от любимите цветя. И аз се подреждам на опашката да чакам начина им на сгъване. Ще се възползвам от тях при пръв удобен случай  Laughing

На мен вече ми е коледно-новогодишно настроението, така че очаквам предложения за аранжиране на маси в тази насока.

За всички вас -   bouquet

# 609
  • Плевен
Ауу, Yagodka, и трите маси са чудесни , но последната със слънчогледовите салфетки е просто приказна-очарована съм от нея,
вече съм казвала, че слънчогледите са едни от любимите ми цветя, а твоето изпълнение е супер.  bouquet  bouquet smile3501

С удоволствие бих те поканила на една закуска   - да , това са мъфините на Танита, но едната чаша ябълки замених с тиква, станаха чудесни.   Hug

# 610
Ягодка, Митонела, Леля Ог, благодаря ви - вашето мнение значи много за мен!
Страхотни маси сте публикували, момичета!  bouquet

# 611
Леля Ог, мама1+2, Митонела, благодаря за комплиментите!  Blush Hug  bouquet
мама1+2, бързо възстановяване ти желая!  Hug  bouquet

Ето схемата за цветята. Необходими са чаша за вино, две цели салфетки в различни цветове и една трета от салфетка със зелен цвят:

Ако имате въпроси, питайте!  Hug

# 612
Пак съм аз...  Rolling Eyes Ами като започнах да сгъвам това цвете за схемата, и ми дойдоха разни идейки за приложението му... Laughing

И колажът:

# 613
yagodka много са красиви цветята  Heart Eyes

# 614
yagodka, цветята ти са страхотни! Особено онова с преливащите цветове - уникално е!

Хайде за контраст нещо чисто бяло от мен - една много семпла, но пък нежна маса за двама от снощи:

Общи условия

Активация на акаунт