Аранжиране на маса - тема 2

• 206 878
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, мили момичета! Много ми липсвахте! Hug

Ягодка, много вкусна маса! Отново виждам любимите ми пеперудки и тези салфетки-паяжинки, които много харесвам! Забелязвам, че напоследък (за разлика от мен) успяваш хем да правиш красиви аранжировки, хем да готвиш и показваш снимки по другите теми. Браво на теб! Аз се излагам с организацията напоследък  Embarassed

Ама за такова малко цветченце... просто го пъхваш в едно пликче и си готова  Joy Леле, това май не говори добре за мен  Embarassed

Laughing Laughing Laughing Малей, клептомани станахме! Laughing Laughing Laughing

Ние сме добре! Виж Ивира – краде храната на паячетата  Joy

Ivira, бях сложила две почти еднакви снимки, а после смених едната с.... абе, карай...  Laughing  Приборите са ми от сватбата, подарък са от бабата на мъжа ми и наистина са много красиви, по дръжките имат цветчета. Радвам се, че си открила нови вдъхновения в шкафа, аз също се учудвам какви неща се крият по шкафчета и чекмеджета  Mr. Green
Чудесна морска маса, много се смях на пирата и на историята с изгубеното съкровище. Мисля, че съвсем на време си открила пясъка и коралите, гостите ти сигурно много са се зарадвали. Много ми се иска да видя и храната (сега ще обиколя и в другата тема)
Новата маса е същинска поляна! Много е поетична! Пеперудите са идеално допълнение (надявам се, че не се сърдиш за шегата ми)  Hug

kami_bonbona, и от теб една много красива морска маса виждам! Харесват ми сините свещи, салфетките и щипките за салфетки, много са оригинални! Романтичната маса е само за Св. Валентин, много тематична! Салфетките са много красиви и ми харесва как си пасват със свещта.
Меридит, не се измъквай с такива оправдания! Чакаме маса, чакаме маса!  newsm18
miravarna, добре дошла! Виждала съм какви страхотни торти правиш и с нетърпение очаквам да видя масите ти!
Охо, matze, на теб май ти хареса при нас  Hug  Харесват ми много кофичките с набодени ягодки, а също и сандъчето, направо е разкошно! Масата и чашите ти също са много красиви! Ще видиш как идеите ще започнат да те нападат  Laughing
Сега моя отчет  Laughing
Завърнах се от една прекрасна екскурзия, доволна и  щастлива, с отдавна издирваната китка - хортензия. И то синя!
Ягодка, ето най-сетне да ти покажа и моите сини пантофки и сие.
 За съжаление все още съм адски зле със снимането и половината красота на масата си замина.

Лека нощ от мен!

# 121
Ками, много романтична и стилна маса за двама!
Маце, на мен масата ми харесва много! Невероятно сладурски са кофичките с ягодки, но съндъчето е невероятно! Предпочитам да гледам как ти си наредила сама масата!  Peace
Ивира, Ивира, тази маса е прекрасна, а снимките са невероятни! Все едно гледам някакво списание! Браво! На диета съм, но кантарът още не знае.  Mr. Green Нали видя в другата тема, че мъфините са пълнозърнести със сирене, пък и аз хапнах само 2. Даже малката изяде повече от мен.  Laughing
Леля Ог, цял уикенд те нямаше!  Crossing Arms Ноооо, холандската маса е разкошна! Много нежна! Така че може би ще ти простя отсъствието!  Grinning Hug
Близнаците, липсваш!  Hug

Ето една маса и от мен, да използвам, докато цветчето е все още живо  Grinning:

# 122
Здравейте, мили момичета!  Hug

Ягодка,  засрамих се, че ти с едно цветче втора маса правиш, а аз с цял букет едва-едва една  Embarassed  Много ми харесва тази панделка на новата ти маса! И стои страхотно с розовите салфетки!
Вярно, че ме нямаше почивните дни, но през лятото гледам да съм  колкото е възможно по-малко време между четирите стени. Скоро, надявам се,  ще ти изчезна и за повече време, но след това  ще имам повече време за маси.

Ето от мен втора серия на маса-хортензия, този път е за двама.

Няма голяма разлика с предишната, но все пак е маса за обикновена вечеря, а не за специален повод.
Чудя се кога ли ще имам време и възможност хем да сготвя, хем да изпипам масата в подробности - да сложа и чаши, и подложки, и всичко останало  newsm78

Лека нощ!

# 123
Леля Ог, грешиш, тази маса изглежда доста по-различно от предишната! И на мен много повече ми харесва! Най-много ми харесват цветенцата в ... цветенцата!  Grinning Ще ти кажа кога, ще наредиш масата спокойно! Погледни в подписа на alex_og97 и ще разбереш.  Wink Аз до сега имах време, защото при мен времето беше ужасно, с малката бяхме почти постоянно вкъщи, особено сутрин, преди сутрешния сън. Тогава, докато тя щъка наоколо, понареждах масата. Сега обаче, ме чака основно почистване, пренасяне и ремонт, така че няма да има... нови   Laughing маси (освен от време на време) . Но естествено всеки ден ще има наредена маса, просто ще изполвам предишни идеи, за да става по-бързо.  Grinning

Ето и вчерашната маса - "Червено море", с малко по-различен колаж, но другият все се получаваше ужасно:

# 124
Леля Ог, прекрасни хортензии, прекрасна маса  Hug
Да знаеш, откога се опитвам да гледам хортензии, ама ...  другите цветя са станали като джунгла, хортензията - не ще и не ще Laughing

yagodka, много ми хареса "Червеното море".  Hug

# 125
Здравейте мили аранжорки !

Леля Ог, Ивира, Ягодка, Ками- благодаря ви за комплиментите и милите думи .  Blush

ЯгодкаHug всичките ти маси са мнооого красиви !
И цикламено-зелената, с мъфинките, и черно-розовата ... Flutter но най- много ми хареса " Червеното море" !   bouquet
Ками- и при теб видях чудесни масички , морската и черно-бялата !
matze- имаш много сладурски съдчета и чаши , очаквам с нетърпение следващата ти маса .  Party
Леля Ог- прекрасни маси с хортензия ! Мноого нежни !   bouquet
Ивира- морската ти маса е разкошна ! Страшно ми хареса !!!   bouquet
Влюбих се и в пеперудената  Heart Eyes Снимките са жестоки !

Аз не съм аранжирала маса ....с малките тези дни не се спираме в къщи , все сме някъде на гости в роднини  Crazy два дни подред си правихме и пикник  Simple Smile на едно местенце което е на десетина минутки от нас ....
Ето това беше нашата " маса "   Party http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC020305.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC020324.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC019953.JPG
Върнах се с чудни букети от горски цветя , мащерка, лавандула ....и горски ягодки .  Simple Smile
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC020353.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC019912.JPG
Надявам се да ми остане време и да спретна една масичка .....

# 126
Пак съм аз .... Blush
Сега като си разглеждах албумчетата със снимки , видях че съм забравила да покажа една маса . Това беше първата маса която направих тук , в деня когато пристигнахме ....преди около месец .

http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC014701.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC015057.JPG
http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC015065.JPG

# 127
Смайли, Близнаците, благодаря за комплиментите!

Близнаците, тази маса е напълно в твой стил - красива, изящна, нежна, романтична!  bouquet

Малката се поуспа, и докато я чакам да се събуди всеки момент, какво мислите правих???  Laughing Laughing Laughing

# 128
Добро утро, момичета!  Kissing Heart
Ягодка, bliznacite2004, благодаря, много сте мили!  Hug

Ягодка,  онова за подписа на Алекс 97 да знаеш, че няма да го бъде  Naughty Ще трябва да измислим нещо друго  Laughing
И моля те, не ме плаши, че няма да показваш маси! Сигурно съм, че няма да издържиш и поне една-две маси в седмицата ще ни показваш, за да им се радваме и ние.
“Червено море” е много свежа идея! Както винаги предлагаш оригинално решение на темата. Много красиви миди и охлювчета имаш, а тези червени свещници бяха много добро попадение – на всичко пасват! За новата маса искам да кажа, че страшно ми харесва как си завързала салфетката, купичката и приборите! Много красиво и ми даде чудесна идея!  Hug

Smiley*, благодаря! Аз нямам нито градина, нито балкон и затова няма къде да си отглеждам, пък и не ме бива много с цветята. За тези хортензии се примолих на едни добри непознати хора на около сто км от нас  Embarassed  Laughing

bliznacite2004, кога мина един месец!?! Прекрасна е била масата ви за пикник! Много обичам аз такива маси. А горските ягодки ми напълниха очите! За съжаление има някакъв проблем и не ми се отварят снимките на първата ти маса, но ще чакам да я видя с нетърпение!

Вчера имахме годишнина от сватбата и направих ето тази маса:

Беше съвсем спонтанно и непредвидено, защото нямах намерение да правя маса (то какво има да му се празнува на робството Mr. Green). В последния момент реших, че мога все пак да придам лека романтика  Laughing

Приятен слънчев ден!

П.П. Близнаците, видях масата и много ми хареса! Много красива покривка! Цветчетата и свещта във фруктиерата също са много сладки!

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 10:28 от Леля Ог

# 129

то какво има да му се празнува на робството Mr. Green). В последния момент реших, че мога все пак да придам лека романтика  Laughing

Да, да, хич не можеш да ме убедиш, че е робство! Я виж каква прекрасна торта във формата на сърце си показала в другата тема!  Laughing Hug Много топла и красива е масата ти!  Тия малки животинки-свещички са много сладки! Само не разбрах, това голямото оранжево нещо, свещ ли е, или някакъв камък? Много е красиво! И ако трябва да се направи психологически портрет на масата  Laughing: вашата любов е огън, вода и спокойствие, т. е. ако дървото се подпали, водата ще го угаси! Grinning Много ми харесва как се е получило така, че поставената оранжева  салфетка между чиниите, прави горната чиния да изглежда кафява, като дървото наоколо!
Честита годишнина! Да се обичате много и безрезервно, както и да се уважавате много!  Two Hearts

# 130
Близнаците, нареди ли масичката с полските цветя?

От мен една последна(иска ми се да си вярвам  Rolling Eyes  Laughing) морска маса:

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 15:21 от yagodka

# 131
Мила Ягодка,
от сърце ти благодаря за пожеланието, много ми стана приятно като прочетох поста ти! А психологическия портрет на масата го прочетох на мъжа ми и той поклати глава в знак на абсолютно съгласие  Laughing
Днес като разглеждах снимките и на мен ми направи впечетлание, че от оранжевата салфетка чиниите изглеждат кафяви и много си пасват с останалата аранжировка. А голямото оранжево нещо е свещ, която много харесвам и мирише наканела, дори и без да я паля.
А ти не спирай с морските маси, красиви са! Само неми казвай, че това, което плува около свещичката е ОНОВА цветченце  Laughing

Лека нощ от мен!

П.П. Все забравям да сложа новия линк към "Декоративно сервиране"

# 132
  • DE
Здравейте и от мен !
Пак сте ме похвалили, май Ще почна редовно да се показвам тук !
Моят мъж ме пита, дали съм решила да си купувам пак неЩо, че постоянно му редя маси Mr. Green

Леля Ог пожелавам много любов, здраве и усмивки на вашето семейство !!!

Вашите маси няма да ги коментирам пак, зaЩото сте ми конкуренция Mr. Green
От мен пак една халосана маса. Но уча, уча !
Кръстила съм я "Кънтри"!
Имаше и чинии Mr. Green но забравих да ги сложа на масата hahaha
И аз съм една "декоратьорка smile3538

И накрая едни цветенца, така хубаво са цъфнали.
Представете си че са част от декорацията и са поникнали на масата Joy
Пожелавам ви спокоен и весел край на седмицата !

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 14:09 от matze

# 133
Леля Ог,   bouquet! Да, това е онова цветченце.  Laughing
Маце, какво учиш?! С тая маса направо си се дипломирала за аранжор! Хич не ми липсват чиниите!

Леля Ог каза да продължавам с морските маси  Laughing - слушам и изпълнявам!  Grinning Ето една морска в индийско лилаво, и една "Ооо, ооранжево морето...":

# 134
  • DE
jagodka,
 оранжево било морето, синьо е, xа- ма- ха !
Много ти се смях Mr. Green
Ами и аз да не остана назад. Като Ще да е морско, нека да е морско !

Тук страхотно препича. Днес е над 40*, но на мен не ми пречи имам си море Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт