Аранжиране на маса - тема 2

• 206 854
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
Ето ме и мен  wavey
ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ЧЕ НИКЪДЕ НА ДРУГО МЯСТО НЕ СЪМ СРЕЩАЛА ТОЛКОВА КРАСИВИ МАСИ, колкото виждам тук.
Наистина нямам думи да опиша колко ме радвате всички  Hands Clap
Леля Ог плодовата ти маса е много красива и сладка!И честит рожден ден на патерица  nbirthday
сирен ти ме вдъхнови и мен за макаронена маса,страхотна е!
А Ягодка нямам думи за твоята винена маса, просто е уникално красива и елегантна!Любима ми е   bouquet
Показвам и една скромна маса "на кафе с приятели"

P.S Това е възтановка, всички купички бяха пълни със сладки неща и бонбони

# 331
  • софия
Момичета страхотни сте   bouquet
Леля Ог понякога си мечтая да ти дойда на гости Simple Smile

# 332
Еййй, докато се наканя да снимам и то се стъмни   #Cussing out

Много тихо в тая тема последните дни  Sad

Ягодка, то се знае, но все пак да кажа- липсваш!

Hestiq, miravarna, kami_bonbona, tzvetihc, благодаря ви момичета за хубавите думи!

tzvetihc, добре си дошла!

Ками, масата ти е много красива и ужасно съжалявам, че не си я снимала заедно със сладкишите! И сервизът ти е много красив, и ягодките, но червения свещник ми стана любим! А за такъв поднос отдавна мечтая, но не го виждам в близките месеци  Laughing

Ето и моята празнична маса:

И по-късно "разхвърляна"  Laughing

Приятна вечер, момичета и показвайте повече маси!

# 333
Леля Ог не мога да се нагледам на тази сладост!Толкова вкусно изглежда, че ми потекоха лигите/ нали съм сладокуса/ Браво    omm

А подноса ще ти до давам назаем докато си купиш  Hug  thumbsup

# 334
  • Плевен

Привет, момичета! Да се запиша и аз най-после с една макар и скромна плодово-оранжева масичка.

Леля Ог, и масата, и тортата , и всичко , което си приготвила изглежда възхитително,   bouquet( а съм сигурна , че и на вкус е чудесно)
Поздравления!

И може би тук най- после се вижда, че салфетките, за които все не ти отговарям какви са  Embarassed, са от плат (бяха комплект с една покривка), а по края са изрязани на фестон.

Приятна вечер и хубав утрешен ден от мен!

# 335
Mitonela,много хубава слънчева маса Hug а както обичам портокалов сок и прасковки и сливки(нали такива са нарязаните плодове)....та,с удоволствие бих уважила масата и труда ти Mr. Green Joy

Леля Ог ,отново ме остави напълно безмълвна пред красотата и прекрасната аранжировка на масата си.Тези големи цветя,в чиниите,изкуствени ли са или правени от хартия или естествени?
А тези прекрасни сладки...о,направо са разкошни...всичко е прекрасно съчетано...като цветята на масата и украсата на тортата...предполагам че ти си я правила...ДА СА ТИ ЗЛАТНИ РЪЦЕТЕ  bouquet И аз като tzvetihc с удоволствие бих дощла на гости Joy Hug
Ками и масата и сервиза са супер.Убедена съм че със сладките масата е изглеждала още по-добре  bouquet
И аз си харесах особено много подноса и въобще целия сервиз Mr. Green

# 336
Толкова са красиви всичките Ви аранжировки! За мен винаги е имало значение не само как е приготвена храната, но и как е поднесена. Жалко, че нямам Вашето въображение,

# 337
Леля Ог, просто нямам думи да опиша твоите творения, разгледах почти цялата ти галерия и кулинарни, сладкарски, творчески в комбинация ВСИЧКО! Не знам професионално ли се занимаваш или ти е хоби, но има много какво да научим от теб. Споделяш ли рецепти в някоя тема? Поздрави на всички и хубав ден!  bouquet

# 338
Леля Ог, страхотна маса..Много е цветна и свежа!
ето и едно включване от мен с една идея в зелено :

# 339
  • тук
привет, момичета
благодаря на всички за пожеланията за празника на малкия (за съжаление и той и аз се разболяхме след каката, затова не ми беше до нет-а)

ето масата от неговия ден

той все още не яде, но поне я разхвърли подобаващо Simple Smile

видях много красиви маси, публикувани по време на ваканцията ни и за съжаление няма да мога да коментирам всички
мексиканската на Ивира , винената на Ягодка и рижденденската на Леля Ог ми се запечатаха трайно и ви поздравявам за тях
леля Ог, толкова беше мило да си помислиш, че тортата е мое изпълнение  Blush аз не съм способна на подобни неща, харесах си я в нет-а, за да почерпя виртуално с нея

# 340
Момичета здравейте Hug
Гледам пак много красиви маси сте направили ..браво Peace
Портман,сигурно всички  са харасели масата Grinning на мен ми хареса много
miravarna, много оригинална маса,с кактусите се е получило страхотно и много интересно ...браво.

Леля Ог и  Митонела...те си знаят както винаги на ниво  bouquetЗа сладкишите и тортата няма да кометирам на диета съм Mr. Green

Малко лилаво от мен.....

http://i057.radikal.ru/1009/75/6f5f2e188818.jpg http://i076.radikal.ru/1009/e5/2ccf17640f87.jpg http://s44.radikal.ru/i104/1009/98/4c9fbb841cde.jpg  http://s57.radikal.ru/i157/1009/62/7b454ad07422.jpg

# 341
 Hug , момичета!

dessi06, обичам лилаво, май и на теб ще ти идвам на гости!  Mr. Green Страшно ми харесаха малките вазички, и покривката, и чиниите ти, и бижуто на салфетките ти...
portman, много сладка маса си наредила - ще се възползвам от идеята с крачетата и ръчичките!!! А жабките са страхотно попадение!

miravarna, имаш много хубави чинии и чудесно си ги наредила - особено си пасват с "бодливковците"!  Mr. Green

beba2, надявам се да се престрашиш и да се присъединиш към темата и практически - разгледай снимките от тази и от миналата тема и вдъхновенето ще те обсеби ... Laughing

Mitonela, масата е много свежа, харесаха ми щипките с калинките, а също и как си сложила запалената свещ.

kami_bonbona,   масата ти пак е истински "бонобон"!!!

Леля Ог, теб те оставих за накрая, но направо нямам думи... страхотни маси!!!! Впечатли ме, как си скрила маковете на предпразничната маса! А  големите макове в чиниите ти ли направи?! ... Да, и аз искам да ти дойда на гости, но не си го признавах досега... но като сме почнали да се самопоканваме, да се наредя и аз на опашката!

Ягодке, дано скоро приключите с хамалската работа, че много ми се иска да видя новите ти подложки на новата ти маса!  Hug

От мен - чушки:

Весел и топъл уикенд ви желая!

# 342
  • тук
dessi, браво! комбинацията лилаво и цикламено ти се е получила прекрасно, а раето на постелката е превъзходно (грозно завиждам и з амалките лилави цветчета и бижутата за салфетки) сухи ли са цветята в малките вазички?
Ivira, идва аз в твоята градина (от типа гора ми се вижда и много ми се нрави) и ще си нося сиренце за прекрасните свежи чушки Wink

# 343
Момичета, страхотни сте всичките! Толкова е хубаво, че творите и то вече толкова често! Истинско удоволствие за мен е да разглеждам масите ви!  newsm51

Благодаря ви за комплиментите за гроздовата ми маса!  Hug  bouquet

Ивира, мексиканската ти маса е страхотна, много оригинална! Тя си е произведение на изкуството, достойна да бъде нарисувана от някой художник, браво!   bouquet Чушковата е невероятно хрумване! Харесва ми как си разменила чиниите, салфетките, чушките в два цвята, също така, че си избрала да наредиш приборите направо върху масата, без да слагаш покривка.
kami_bonbona, много красива ягодова маса! Знаеш, че мога високо да я оценя, нали!  Wink  Laughing Сервизът е страхотен! Харесвам и свещника също, ягодките ще ги пропусна...  Whistling Представям си колко е била вкусна тази маса със сладките в подноса!
portman, много весела детска рождена маса си направила! Жабките и патенцата са много сладки! Харесва ми хрумването ти в аранжировката да включиш и шарените бонбонки - идеално си пасват със салфетките! А малките краченца и ръчички ме карат да се усмихвам!  Grinning
miravarna, масата ти е много стилна, нежна, в любимите ми цветове. Действа ми много релаксиращо! Харесвам всичко по тая маса, от лимончетата до кактусите(очарователно хрумване да ги включиш в аранжировката!), а чиниите ти са много красиви!
Mitonela, портокаловата ти маса е хем топла, хем вкусна, хем релаксираща, хем уютна, хем закачлива!
Деси, ти както винаги си на ниво! Много изискана и приятна маса е тази! Цветовете, които си избрала, галят окото ми, вазичките са сладурски, а в свещите се влюбих!
Леля Ог, вълшебнице! Масата, тортата, кексчетата, хапките, пастичките, пълнените пъпешчета са невероятни! Хареса ми как си наредила всичко в 3-те цвята, и салфетките, и цветята, и свещичките! Невроятна си!   bouquet Ето да ти покажа сега петленцата, че все питаш за тях и ги съжаляваш  Laughing Hug

От мен една маса с ония, лилаво-сините цветя, пак... Ами много трайни излязоха, какво да се прави!  Laughing:

Последна редакция: сб, 04 сеп 2010, 14:59 от yagodka

# 344
Момичета благодаря за хубавите думи и се радвам,че масата ми ви е харесала  bouquet

Деси, много е хубава масата ти! Лилавият цвят е много нежен и бонбонен.
Ивира,чудесна маса! Големи и цветни чушки Simple Smile
Ками, много ти е хубав сервиза! Поставката за сладки е един път!

Общи условия

Активация на акаунт