Аранжиране на маса - тема 2

• 206 854
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте!
Сядам набързо да кача снимките от рождения ми ден. Малката не ме оставя дълго да седя пред компютъра  Grinning
Основното блюдо от вечерята беше риба и поради това стила е морски.

# 466
Здравейте, момичета!

Виждам, че сте творили, докато ме нямаше! Творили и още как! Прекрасни маси сте аранжирали! Разгледах всички снимки с огромно удоволствие, но ще коментирам следващия път.
Л. О да не се спотайва! Айде сега училището било виновно, есента била виновна... Sunglasses  bouquet Ако кажеш ще те науча да готвиш боб, ако ти ме научиш да правя торти като твоите!  Heart Eyes
Маце,  благодаря че си се сетила за мен! Преместихме се най-после почти с много стрес, преумора... Но важното е, че сега вече нещата си идват едно по едно на място! Скоро маси едва ли ще показвам, че по идея от една съседна тема се храним не върху покривка, а върху вестник, а маса все още изобщо липсва. Няколко дни ще имам нет и ще ви наглеждам, а после - чак в края на месеца. И да знаеш, да не се отпускаш и да не отсъстваш дълго, щот туку виж съм ти дошла на крака да те ръчкам да аранжираш маси.(от мен до теб само някакви си 3 часа път) Wink Hug Много си хубава на снимката! Grinning
Добре дошли на всички нови момичета!!!  bouquet

new leaf, хич не ти се смях за лещата! Моята първа гозба в първото ни самостоятелно жилище с мъжа ми също беше леща и ако щеш ми вярвай, беше най-вкусната манджа, която съм опитвала някога!  Grinning

И за да не съм с празни ръце, две простички идейки от нета:

# 467
Здравейте отново!
Много се радвам,че ви хареса украсата ми и ви благодаря за хубавите коментари   bouquet  .Много красиви маси сте показали,направо страхотни (няма да изброявам поименно,за да не изпусна някой).
Ето една маса от мен(не е нищо особено),която направих набързо преди кръщенето на дъщеря ми.Понеже ми писна от розовото напоследък,реших да е в синьо.
http://picasaweb.google.com/112993946133920762478/VARWtG#5525628436255816322

Това е за сега от мен.Надявам се скоро отново да се включа с някоя маса  Simple Smile .

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 19:06 от hris30

# 468
Момичета минавам да ви почерпя,днес моето слънчице става на 1 годинка... Heart Eyes

И от тортичката ,която и спретнах вчера....наздравееее Grinning

# 469
Меридит, та ти е живо и здраво детенцето! Много да ви радва и има слънчево детсво!Благодаря за невероятната почерпка и ще чакам снимки от масата ти Simple Smile

# 470
Леля Ог, нямаш грижи за агнешкото. Ще направя едно и за твоята маса. Аз обичам да готвя   chef

merydit да ти е живо и здраво слънчицето!

Мираварна, с теб в един друг форум сме се засичали, радвам се и тук да те "видя"  Simple Smile

sillfida много красива маса Simple Smile Обожавам всичко свързано с морето.

Мислите ли да правите по-специални маси за Хелоуин(дано така се пише)? Идеята на yagodka с тиквата е подходяща според мен. Ео разни идеи от нета: http://www.google.bg/images?um=1&hl=bg&biw=1280&bih= … D0%B5%D0%BD%D0%B5 Доста са, за това не ги копирам картинка по картинка, а слагам линк Simple Smile

# 471
Благодаря ви момичета,за прекрасните пожелания!  bouquet  bouquet  bouquet
Имах идея как ще украся масата за празнеството вечерта,но плановете ми се провалиха.Изненадаха ме гости слетобед за по едно кафе...и на бързо сложих тези неща/които ще видите по долу/..и толкова дълго продължи това кафе... Whistling,че стана време за вечеря...и познайте...нахвърляхме чинии,чаши и всичко останало и вдигнахме голямата наздравица.Нищо ще направя следващият път,другата седмица също имаме повод...,честно казано те сега започват в нашата фамилия.... Party
Ето и бързата ми украса...

matze,масата ти с тези големи листа е много хубава,дъха от нея на пролет... Peace  bouquet
Другата ти маса-ще я нарека папратова..също ми допада...,като я гледам ми се иска да излезна навън и да се спретна едно барбекю...,само тези салфетки и на мен не ми харесват Embarassed Peace
Масата ти с шишарките е много цветна и като я погледна само,веднага ми напомня за Коледа и Нова година....,особено с тези елхички...  bouquetГъбите също са страхотни,калинките от какво са?
Циганско лято ли?Вие с Ивира да не сте в един район... JoyМного ми харесва този храст,с малките оранжеви топченца.... PeaceТъмните листа много добре са пастнали с чашите ти....,ах и тези дюли... Peace

Леля Ог,новите ти чаши са много хубавки... PeaceМасата ти естанала много уютна с тези цветенца... PeaceНа мен много ми харесват чиниите ти... Wink
Не знам другата ти маса екзотична ли е или не...,но на мен страшно ми харесва и ми напомня за Африка/не че съм била там/....поздравления,както винаги си се справила блестящо...  bouquet

Митонела,много красива естанала твоята жълта маса...и с тези топченца от храста/той не е ли отровен? newsm78/..добре са се вързали към цветята.. Peace  bouquet

Дина767,едната снимка не можа да ми се отвори и аз не знам защо,но на следващият ти пост...ми се отвори.Прекрасна маса,браво..това нежно синьо,ако мога така да го нарека...и тези свещници Whistling....,колкоо романтично... Peace  bouquet
Ах,следващата ти маса...в зелено..с тези цветя,салфетки...лентите от плат в зелено, които си опънала на три места..просто е разкошна....  bouquet

silviti,оранжевата ти маса на балкона е прекрасна,особено ми харесаха чиниите ти...пръстените за салфетки... Peace  bouquetОт бамбук ли са или нещо друго?
Честита годишнина/с малко закъснение/...да сте живи и здрави и още дълги години да се обичате много!  bouquetМасата ти ми харесва...,сега вече на тази маса виждам ,че сервизът ти не е от бамбук ooooh!...,хем с четири гледам... hahaha Joy
Миналогодишните ти маси за Бъдни вечер са чудесни...  bouquetСемпло ,но в същото време много елегантно....и много предколедно.  bouquet

kami_bonbona,есенно -златната ти маса е станала много хубава...,хареса ми вазичката със сухите цветя...свеща и тези жълъди... Peace  bouquet
Честит Рожден Ден!Да си жива ,здрава,щастлива и много обичана жена!  bouquet
Прекрасна е станала масата ти за повода ти...  bouquet

Десси06,много карсива маса си направила,твоето ниво...хич не е ниско ,мога да ти кажа...,затова няма за какво да се притесняваш. Peace  bouquetТова свещи ли са по средата ,в което си сложила розичките...или?
Зелената ти маса ,пък на мен много ми хареса,браво  bouquet.Това кутии ли са по средата или нещо друго/вид шкафчета /,много ми допаднаха... PeaceСалфетките също много ми харесаха....не съм виждала точно такива... newsm78

Ивира,много хубава есенна маса ти се е получила...,с тези кестенчета и тази катеричка...,искренно ме разсмя като я видях,много е сладка... Peace  bouquet
Абе от къде ги взехте тия минзухари...и ти в коя аст на планетата си,защо още сте навън..,мале тук такъв студ... GrinningТа много хубави тия минзухари,а това лавандула ли е другото?

Хрис30,невероятна маса си сътворила,браво....   bouquet.Много добре си измислила всичко и тези бутилчици с кафе пълни...абе всичко ми харесва...   Peace
Синята ти маса,също е станала много красива,семпла,но в същото време много идейна и елегантна.  bouquet
Честито на твоето слънчице!  bouquet

Мираварна,много интересна ябълкова маса.  bouquetИ тези свещници...,цветята в пясъка,...браво. Peace Това в чинийките салфетки ли е или нещо на една кука плетено?
Ауууу,браво много ми хареса масата ти с Аспержите  bouquet.

new leaf,българската ти маса се е получила  bouquet,купата особено с зеленчуците Peace.Можеше да добавиш и едни чаши,да изглежда с повече неща по нея.Иначе на мен ми харесва Орхидеята...и Цикаса пред нея  Wink

sillfida, честит рожден ден и на теб с голямо закъснение!  bouquetДа си жива и здрава,щастлива и много обичана жена!
Масата ти-морската се е получила много добре...  bouquetХаресва ми как си увила чашите в едрата мрежа,все едно това са мрежите на рибарите....и салфетките в чиниите,вече уловени рибки...   Peace

misskapriss,ами ако ми остане време ,може и да спретна нещо за Хелоуин.... Peace

Ягодка Hug,хайде липсваш много в темата..,чакаме те с нетърпение...  bouquet

Спирам с коментарите до тук,ще се включа по късно днес..,защото сега отивам да мияю салатки.... Peace

Продължавам да коментирам.... Wink...четет горе пак.... Wink

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 10:01 от merydit

# 472
  • DE
Меридит, поздравявам малката ти човечка за първия си рожден ден.
С един ден закъснение, но така или иначе тя Ще празнува поне оЩе 99 рожденни дни.
Много здраве и весело детство newsm38

Ягодка, добри новини при теб. Сега вече се надяваме на скорошно включване с нова маса,  нова покривка и други нови работи. Вестник или не, малката ягодка Ще учи поне букви Mr. Green
Радвам се за вас че сте вече в новия си дом.

Силфида, много сладка рибка си измайсторила.
Такава бях мернала и някъде при Леля Ог. Давай по- малки снимки че да мога да се наслаждавам по отгоре.

Хрис, синьото ми е без това любим цвят. Много хубава маса си направила.
Всичко си е  в тон.

Аз съм без снимка, влязох само да побърборя малко  ruporuu
Тук е оЩе топличко и в градинката има някое и друго цветче. Така че темата есен Ще я оставя за друг път.
До скоро момиченца !

# 473
Здравейте, мили момичета!  Hug
И аз се включвам само за да побърборя и да честитя празниците, с леко закъснение, но пък от сърце!

sillfida, честит рожедн ден! Много здраве, щастие и любов ти желая! Много ми харесва масата ти, особено идеята с мрежата! Първо помислих, че са обикновени водни чаши и чак след по-обстойно взиране разгадах тайната! Много са красиви и стъклените камъчета, до сега не съм виждала такива с мидички вътре.

hris30, новата ти маса ми прилича на японска- самите салфетки са с подобни шарки, а и начина на сгъване! Харесва ми! Да ти е жива и здрава дъщеричката, честито й кръщение!

Меридит, да ти е жива и здрава сладуранката! Много да те слуша, да е здравичка и весела, късметлива и винаги щастлива! Почерпката е изобилна, взимам си от всичко! Ох, с бонбоните прекалих  Joy  Много хубава торта си й приготвила! Масата вярно много набързо си правила, но чакаме следващата седмица с нетърпение!

Ягодка, радвам се, че сте намерили палатка! Сигурно не успях да се включа навреме, преди да изчезнеш пак, но пак си имам една торба с извинения  Embarassed Чакам с нетърпение края на месеца, за да се появиш отново, надявам се с красива маса в новата къща!

misskapriss, че как да не мислим за Хелоуин!? Аз до тогава сили за една хубава есенна или тиквена маса може и да не събера, но за този ден ще се постарая! Ако ти е интересно, виж от миналата година украсата за Хелоуин, но тя не е много по самата маса, а по-скоро цялостно.

Маце, добра среща,  писали сме едновременно! Много си наблюдателна, че и паметлива- наистина имах такива рибки и аз и то на две маси. Завиждам за градинката и цветенцата, тук е много студено и мрачно  Sick

Хайде, мили момичета, очаквам в следващите седмици темата да се напълни с тикви, есенни листа, кестени и жълъди!

# 474
Здравейте момичета Hug
Меридит,с малко закъснение Честита ти рожденичка,много да ви радва и обича  bouquetСтрахотни неща си направила.....нямам думи всичко е много красиво Grinning
Силфида,честит рожден ден,красива морска маса,много интересни детайли видях Peace
Ягодка...липсваш ни!!!!!
Маце,много ти е красива есенната маса,в това хубаво време прави по често маси  да ни радваш тук  bouquet
Ками,обичам това съчетани на черно с бяло,много добре ти се е получила...Браво  bouquet
Дина,твоята маса беше подарък за очите ми,страхотно!!!!
Малко зелено от мен..не е добра..но не ми се получи с цветовете....не знам защо newsm78

# 475
Здравейте!
 Hug Благодаря на всички за пожеланията!
Аз на свой ред искам да честитя рождения ден на слънчицето на merydit.   party041 Да ти е много здравичка и да расте щастлива и безгрижна!   bouquet  Останаха ми очите в снимката с бонбоните.

misskapriss , благодаря за оценката на масата ми.  bowuu

matze , обещавам да качвам по-малки снимки.   thumbsup И на мен не ми харесва така, но тогава нямах време за донагласяне.  А, що се отнася до рибката, няма нищо чудно че си я виждала при Леля Ог. Леко изплагиатствах, така да се каже, но се надявам да ми е простено, защото за мен тя е Номер 1 в аранжирането в тази тема. Без да се сърдят останалите, включвам и себе си в това число. Wink. Стила и е уникален. Лъха домашен уют, любов и топлина от всяка една нейна маса. Между другото, Леля Ог, няма ли да качиш нова маса?  newsm03
dessi06 , благодаря! Масата ти е хубава, с всички детайли по нея, но може би трябваше да сложиш цяла покривка, вместо тези двете. Много ми хареса бутилчицата и чашата.  yes И сервиза за супата е много хубав.

# 476
Здравейте, мили аранжорки! Hug

Деси, масата ти е прекрасна! Не знам какво не и харесваш на цветовете, но на мен много ми харесва всичко по нея! Както обичам да казвам, като от списание е! Харесва ми разнообразието на форми и  на елементи и всичко е в хармония! Кажи ми какви са зелените неща с които е пълна бутилката? И лъжиците си сложила много оригинално!

sillfida, много благодаря за високите оценки и хубавите думи, които си написала за мен!  Blush  Hug Нова маса нямам, нещо нямах вдъхновение тези дни  Sad  Не успях да осъществя и две-три от летните си идеи, но нищо идват  нови теми. Сега имам три идеи и когато съм готова поне с една, ще кача снимки. Междувременно ви следя изкъсо и чакам нови маси!

Редактирам си поста (бях забравила какво искам да напиша  Embarassed hahaha): sillfida, тези рибки-салфетки не съм ги измислила аз, ами и аз като теб съм ги видяла от някъде (в случая "Декоративно сервиране"). Много са оригинални и затова ги правя вече два пъти. Твоите също са станали много красиви!

Приятен ден на всички!

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 13:46 от Леля Ог

# 477
  • Ловеч
Уникални аранжировки - браво!!!

# 478
  Здравейте момичета!

Много приятно и розово е станало в под форума с рекламата на Сомат Wink
  Аз за съжаление нямах никакво време за аранжиране последните 10-тина дни , понеже се захванах с едно меко казано основно чистене в къщи- то не бяха килими , пердета ,щори , дамаски , прозорци.... но сега съм доволна и с повече вдъхновение за творчески изяви Grinning

Радвам се да видя , че вие не сте спирали!

Още няма да се оплаквам от липсата на маси от Леля Ог и Ягодка- и двете са ни пълнили очите и душите с толкова красоти, че заслужават почивка или прекъсване , според случая Wink Нооооо с огромно нетърпение очаквам нещичко и от двете!

С огромно закъснение - Честит Рожден ден на Ками!Бъди много здрава, обичана , упорита и усмихната!Намирай достатъчно време за това , което ти носи удоволствие Hug
  Меридит- Честит рожден Ден и на твоето слънчице!Ехх, кога бчхме и ние на 1 годинка Heart Eyes Нека расте спокойна , щастлива и обичана и много да ви радва!  bouquet
  Силфида- Честит Рожден Ден и на теб мила!съжалявам за закъснелия поздрав , но от сърце ти желая много красота , хармония и обич в живота ти! Чудесна нежна и интересна маса си сътворила!Много са идейни оградките като мрежа около чашите!
  Деси- много ти благодаря за похвалите! Обаче не мога да се съглася с теб , че масата ти не е добра Naughty Обожавам такива стъклени съдове в различни форми и цветове - аз самата имам доста , но моите са в жълто.Винаги много ми е харесвало съчетанието на асиметрични детайли в еднакъв стил , само не мога да преодолея моята мания всичко да е абсолютно симетрично- колкото пъти съм тръгвала с различна идея- накрая пак си стигам до еднакво , банално , симетрично подредена маса и не само маса Crazy Така, че поздравления!
  Леля Ог- благодаря много за топлите думи! А във връзка с Хелоуин... аз май само ще се нас;наслаждавам на вашите аранжировки и предложения... Нещо не ме вдъхновява този празник Rolling EyesА и до сега никога не сме го празнували... може пък от вашият ентусиазъм да се заразя , но засега мисля да не аранжирам нещо специално по този повод, но затова пък с нетърпение ще чакам вашите маси!
Маце- благодаря ти много! Отново видях една "жива" и много свежа маса от теб!
Да бе да. На нас тук ни тракат зъбите от студ а пък ти сега морета и морски вълни.
Сега да си поръчам Една ориенталска(на) newsm78 маса с тези бели лампи. Избери си тема и заглавие от една от приказките на Шехерезада Hug
Даа, така е  Blush Обаче после като занареждаме Коледните и новогодишни маси и на вас ви е едно такова Коледно и Новогодишно ,питаш ли ме мен как ще се вдъхновявам на 20 градуса температура Mr. Green
Относно ориенталската маса- замислям я , но още не ми се е избистрила Grinning
 Мираварна-благодаря много! Страхотно хрумване и изпълнение на аранжировката с аспарагусите!
 Твореца си личи от далече!
Ивира- аз само въздишам на твоите снимки- цветовете, гледката в далечината... красиво е !
Митонела- благодаря ти много! Хайде зарадвай ни и ти с нещо!
Мискаприз- то може би вече няма да има никаква давност мнението ми за "агнешкото " Mr. Green и аранжировката, но според мен зависи по-скоро от това как ще бъде сервирано блюдото- винаги може да го пипнеш и да го сервираш като в ресторант и тогава и аранжировката може да бъде малко по- специална. Ако пък решиш да е сервирано в натурален вид - наистина най би подхождало битова тематика  bouquet
 Ягодка... липсваш мнооого! Но напълно разбирам какво ви е в момента -важното е да сте доволни и щастливи в новия дом , а ние ще почакаме! само като си помисля , че и на нас отново може би ни предстои местене следващото лято... този път надявам се за постоянно...

И накрая една маса от мен(по точно две с почти еднакви детайли). Показвам втората , която на мен ли1но ми допада повече, а за другата ще дам само линк. Това е пеперудената ми маса , която отдавна искам да направя , заради двете пеперуди" огледала", но много ми се искаше да стане още по-пеперудена и затова си направих сама розовите пеперуди FlutterИ отново не съм доволна от снимките, така и не можах да обхвана цялата маса Blush

Ето и вторият колаж(първата маса) , която не ми хареса отново заради бялата покривка с лъскави нишки... Леля Ог- мисля , че и твоята покривка е същата? Аз си я взех от БГ и много я харесах , но не знам защо на снимки ми прави лоши номера... може би заради светкавицата Thinking

http://picasaweb.google.com/108616958419970965535/Collages02?aut … 27566645944847794

Ето и всички снимки:

http://picasaweb.google.com/108616958419970965535/MasaPeperudi?a … 27468190435051058

Спокойна нощ момичета!

Последна редакция: чт, 14 окт 2010, 00:07 от Dina767

# 479
Записвам се чак сега в новата тема, за да се похваля със салфетките си розички и за да ви благодаря, че ме научихте как да ги сгъвам!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт