Аранжиране на маса - тема 2

• 206 893
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета Hug
Няма да ходя в Бг..тук съм Hugи ви се радвам на красотите Peace
Мираварна,масата ти е страхотна,красива,уникална......много ми хареса, като от някой каталог е   bouquet  bouquet  bouquet
Леля Ог,обичам ти стила,а ако ме научиш и мен да правя такива сладкиши ще съм ти благодарна  bouquetЕсента е дошла при теб в най красивата си форма Laughing
Sillfida,много добре си подбрала цветовете,много е свежо и романтично.
Алекс,масата ти за двама  е направена с много любов ..вижда се.
Меридит,видях ти темата за това как да направиш тази торта...е не очаквах че може да е така красива,едно голямо smile3501
Малко и от мен.

# 496
Леля Ог, тази есенна маса, сладкия пън и мини касетката за плодовете....  newsm74 Уникални идеи и въображение имаш. Шапка ти свалям.  smile3525 А тортата...... smile3501
Сега виждам, че dessi06 е публикувала маса докато пишех съобщението.  newsm10 Разкошна маса! Огледах хубаво, до най-малкия детайл, много добро съчетание на цвета на масата с каретата, които са страхотни. Предполагам, че не са от БГ. Чашите също са много красиви и купата с цветята и....въобще украсата много ми хареса.   bouquet

# 497
basis, newsm20 Аз не се наемам, само изразявам възхищението си!

Леля Огnewsm81 smile3501 страшно много ми харесват и аранжировката, и пънчето (а също и покривката ти, мисля, че имам подобна  Hug). Тръпна в очакване какви ще са и останалите две идеи.

dessi06 , много стилна маса! И чашите много ми харесват!

# 498
  Здравейте момичета!

Изброих цели 7 нови маси- неуморни сте!  bouquet
  Всъщност знаех , че съм пропуснала нечия маса миналият път- Apr- извинявам се- "дебютната" ти маса  с червените рози е много елегантна и изискана! Чакаме с нетърпение повече от теб!

Леля Ог- много ти благодаря! Знам , че само набираш скорост с първата от масите , които подготвяш! Всичко в есенната ти маса е на мястото си (както винаги) ,сладкиша просто не може да бъде по-подходящ, а най-много ми харесаха малките златисти листенца с чери доматките- мнооого сладурско!  bouquet
  Колкото до пеперудената ми маса, искам само да вмъкна тук линк със  с няколко снимки , на които набързо щракнах как направих розовите пеперуди( така или иначе е снимано-може на някой да му е от полза):
  http://picasaweb.google.com/108616958419970965535/NS#5527659785572866386
   След това само направих кръгчета с перфоратор и по малко брокат ...а в средата е завързана с панделка и мъниста , които бях използвала и запазила преди доста време на ето тази маса:http://picasaweb.google.com/108616958419970965535/NoviMasi#5472633746305089778...сори за отклонението Wink
Мираварна, и аз благодаря!За новата ти маса нямам думи! Тя няма нужда от много коментар- самa говори за себе си- оригинална , перфектно изпълнена, мистична...   bouquet
Меридит- да е жив и здрав баща ти- късметлия е с теб! Mасата и тортата са достатъчно доказателство за това! Адмирации!  bouquet  
Деси- не знам ти дали се радваш, че не замина за БГ, но аз определено съм доволна EmbarassedМерси , че зарадва очите ми с тази топла, уютна и в същото време изискана маса! Още повече ,че и аз съм на същата цветова вълна WinkЧашите са разкошни!  bouquet
 Басис- останаха ми очите в тази аранжировка- благодаря за идеята и адмирации за изпълнението!
Силфида- много ти е свежа масата и съчетанието на цветовете!Много ми харесва аранжировката на цветята в кошничката!
Алекс, масата за двама е нежна и романтична... розите са наистина очарователни!
Маце, къде се загуби? Някъде из твоята безкрайна градина?
Ягодка, хайде - вижда ли му се края? Чакаме те с нетърпение!

Хайде и при мен дойде есента Wink Поне на масата ...

http://picasaweb.google.com/108616958419970965535/EsennaMasa?aut … 30203041185030274

Напоследък много ми харесва да си правя свещници или по-скоро да трупам разни нещица около свещите Mr. GreenТук съм използвала един пакет сухи ароматизирани листа, цветове и житни класове , както и едни стъклени цветчета , които по принцип са част от ето това дръвче във антрето:
  http://picasaweb.google.com/108616958419970965535/EsennaMasa?aut … 30235017865259650

Лека и спокойна нощ!

Последна редакция: чт, 21 окт 2010, 00:32 от Dina767

# 499
  • DE
Цитат
Маце, къде се загуби? Някъде из твоята безкрайна градина?
Тук съм, тук Hug
Само тихомълком надничам, изохквам и не смея да пиша от срам че нямам какво да покажа.
В къЩи съм по цял ден от седмица, а ме е хванал един мързел в този студ, не е за разправяне.
Почвам да се срамувам ooooh!

# 500
  • в света на илюзиите
Здравейте момичета, 'намърдвам' се в темичката ви само, за да изразя огромното си възхищение от прелестите, които сътворявате   bouquet НЕВЕРОЯТНИ КРАСОТИ!!! Мъничко ви завиждам (благородно Heart Eyes) за неизчерпаемите вдъхновения и безспорните ви таланти, за усета ви към красивото. Благодаря ви, че правите деня ми много, много по-красив!  bouquet
И така, и така съм почнала, да си кажа  Embarassed Embarassed Embarassed. ДИНА аз съм най-най-върлия ти фен Grinning. Не знам имаш ли художествено образование, но за мен ти си просто ПЕРФЕКТНА. Всичко е точно на мястото си, точно в нужния цвят, точно в нужния размер и количество. Толкова са стилни нещата, които си сътворила, че са направо неземни! Hug Hug HugБлагодаря ти, че споделяш тази красота и стил с четящате като мен тук!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 501
Леле, страхотни маси сте показали пак   bouquet

Аз в петък чакам гости да видим дали ще сътворя нещо, с което да се похваля. Всичко ми е в зелено и бяло, така че започвам да ровя в темата за зелени идеи Hug

# 502
  Маце Hug

*Jane* - много съм ти благодарна за милите думи и комплименти! Много голяма част от удоволствието , което изпитвам при тези си занимания идва от това , че мога да ги споделя с вас, да ги обсъдим , да разменим идеи...така че- удоволствието е мое!  bouquet

Мискаприз- значи чакаме с нетърпение "Петъчна маса в зелено" Hug

# 503
Здравейте,  мили момичета!  Hug
Радвам се, че харесахте есенната маса, благодаря за комплиментите!  Blush   bouquet  Hug

miravarna, масата ти си прилича на романтично-хелоуинска, но спокойно може да мине и за зловещо-валентинска  Laughing Много е красива, независимо от случая!

Деси, прекрасна ти е масата! А розите направо ме разтопиха, много са красиви и много подхождат по цвят на всичко останало от аранжировката! И свещниците са ти много красиви, слончетата също, подложките, купата... страхотна маса!

Дина, при теб есента е дошла в много оригинални цветове! Както винаги, много стилно и красиво! Свещите ти са много красиви, харесва ми как си "натрупала" разни украски около тях! Салфетките и чиниите ти също са много хубави! Благодаря и за линка с пеперудата, ще се възползвам някой път. Виждала съм такива листчета, но мисля, че биха могли да се изрежат и от картон (много съм добра с макетния нож  Laughing). Чакам следващата ти идея!

Маце, не се спотайвай, ами показвай есенната ти градинка! Чакам с нетърпение да видя какво ще сътвориш!

*Jane*, добре дошла!

misskapriss, и аз чакам зелена маса с голямо нетърпение!

Аз ще се постарая за неделя, че нещо не откривам тикви в тоя дъжд  Wear Umbrella

П.С. Ягодкааааа, чакаме те!

# 504
Ей, момичета, благодаря, че се сещате за мен!!! От днес вече официално имам нет, така че разгледах всички снимки с ОГРОМНО удоволствие! Много красиви маси, торти и сладкиши видях! Още миналия път обещах коментари, но наистина все още нямам никакво време, чака ме много работа по новото жилище, но познайте имам ли нова маса?  Laughing А имам ли нови идеи за нея? А имам ли нови чаши? Май Дина както ги е забравила на последната си спираща дъха маса, са кацнали на моята... Ами видях ги в един магазин тук и не им устоях...  Whistling За сега само ще ви държа под око, че повечето неща са ми в кашоните още, но надявам се скоро и аз да съм на линия с нова маса. Снощи я подредих наум, докато заспивах, абе луда работа!!!  Laughing Та така, само минавам да кажа едно здрасти и за да не съм с празни ръце..., няколко тематични тиквени снимки от нета за вдъхновение  Laughing:

На всички рожденици, празнували, докато ме нямаше, пожелавам да са живи и здрави и много щастливи! Най-големи Му-та(според Малката Ягодка целувки  Laughing) за порасналото слънчице на Меридит! Освен другите пожелания, към него изпращам и пожеланието за весело и безоблачно детство!  Heart Eyes  Hug

До скоро, момичета и не спирайте да създавате толкова много красота за очите и душата! Страхотни сте!   bouquet Hug

# 505
Ехе, Ягодка, добре си се завърнала!  Hug
Много страхотни снимки си сложила, много красиви идеи!
Радвам се, че отново си на линия и се надявам съвсем скоро да ни вдъхновяваш с масите си! Честити ти чаши, със здраве да си ги ползваш и често да ни ги показваш! Хайде разопаковайте кашоните, че нямам търпение вече!   Hug

# 506
Поздравления момичета не знаех ,че има такава тема.Ровейки се за украса за хелоин и коледа попаднах на вас.

# 507
Момичета страхотни красоти сте показали, но имам едно питане, знаете ли къде мога да погледна за аранжировка на маса за детско парти?  Praynig

# 508
 Здравейте момичета!

Минавам много набързо да ви поздравя Hug
 Най- вече Ягодка- честито интернет, маса, чаши и с притаен дъх чакам идеите и реализациите им на фона на всичко ново!

hameleon2 ,icе- добре дошли!
 ice- ето погледни тук какво даде Гугъл на първо търсене за детско парти, довечера ще потърся още , но сега трябва да бягам. Хубав ден на всички!

http://www.google.com.bh/images?rls=com.microsoft:en-us:IE-Searc … p;ved=0CBYQsAQwAA

# 509
Здравейте, мили аранжорки!  Hug

hameleon2, ice, добре дошли!

ice, разгледай темата назад, има идеи за детски партита- разни калинки, пчелички, зайчета, рибки... само две теми са, прегледай ги и ще ти хрумант много идеи!   В линка на Дина също има много интересни неща.

От мен една извънредна маса  Laughing Не беше по план, но плодовете трябваше да ги уважа и затова. Иначе единственото интересно по нея са новите ми свещи-листа   (прекалих напоследък със свещите и салфетките Embarassed)

Слънчева и весела неделя на всички!

Общи условия

Активация на акаунт